سلام
sara, ممنون ار مطالب زيبايت. دستت درد نکنه.
::::::...:::::: ازدواج و مسايل مربوط به آن ::::::....:::::::
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
Leila من دقيقا با شما موافقم اينكه بايد خودشونو با شرايط وفق بدن اما اين در صورتي هست كه بخاطر پول و مدرك تحصيلي در كل موقعيت طرف باهاش ازدواج نكرده باشيم و عشق واقعي اين وسط يه كاري كرده باشه.
من نميگم كه به خاطر اينكه عاشق يك نفر ميتونيم باشيم سختي بكشيم و حتما باهاش ازدواج كنميم. منظور اصليم اينكه وقتي با عشق زندگي را شروع كنيم هيچ چيز نميتونه باعث جدايي و سختي بشه چون هر دوطرف سعي ميكنند كه محيط سرشار از شادي و محبت را پاينده نگه دارند و اين يعني زندگي و عشق...
من نميگم كه به خاطر اينكه عاشق يك نفر ميتونيم باشيم سختي بكشيم و حتما باهاش ازدواج كنميم. منظور اصليم اينكه وقتي با عشق زندگي را شروع كنيم هيچ چيز نميتونه باعث جدايي و سختي بشه چون هر دوطرف سعي ميكنند كه محيط سرشار از شادي و محبت را پاينده نگه دارند و اين يعني زندگي و عشق...

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
sara خانم ممنون
درسته انسان هميشه بايد در همه كارهايش براي رسيدن به موفقيت به خدا توكل كنه و ايمان داشته باشه اما خداوند فرموده اند.... ما به شما چشم. گوش.و قدرت فكر داده ايم كه تصميم بگيريد و عمل كنيد. و راه درست را انتخاب كنيد .
اينكه ما بشينيم و بگيم خدايا كمك كن كاره بسيار عالي هست اما مقداري هم خودمان بايد به خودمان كمك كنيم و چشم و گوش خودمان را باز كنيم و خدا هم به ما كمك خواهد كرد... از ما حركت از خدا بركت..
اميدوارم جملاتم قابل فهم باشند
درسته انسان هميشه بايد در همه كارهايش براي رسيدن به موفقيت به خدا توكل كنه و ايمان داشته باشه اما خداوند فرموده اند.... ما به شما چشم. گوش.و قدرت فكر داده ايم كه تصميم بگيريد و عمل كنيد. و راه درست را انتخاب كنيد .
اينكه ما بشينيم و بگيم خدايا كمك كن كاره بسيار عالي هست اما مقداري هم خودمان بايد به خودمان كمك كنيم و چشم و گوش خودمان را باز كنيم و خدا هم به ما كمك خواهد كرد... از ما حركت از خدا بركت..
اميدوارم جملاتم قابل فهم باشند

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

) اين کار رو بکنه ازش جدا ميشم چون معني اين کارش اينه که از من بدش مياد.