گالري تصاوير هواپيماهاي ترابري ايران
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
با سلام به همه دوستان:
امروز که مشغول بازدید از انجمن گفتگوهای هوانوردی بودم به تصویر زیبایی برخوردم که با خودم گفتم بهتر است با اجازه ارسال گر تصویر این عکس را در اینجا هم قرار دهم تا بقیه دوستان هم ازآن بهره مند شوند...اول میخواستم یک تاپیک جدید بزنم ولی دیدم درست نیست برای یک عکس چنین کاری بکنم به همین دلیل در اینجا قرار میدهم...این شما و این هم تنها آواکس نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران(IRIAF)!!!( البته نوع فعال چون یکی دیگر هم هست که به رادار زمینی تایگر فرانسوی مجهز است و به دلیل تکنولوژی ضعیفش مدتهاست در کنار یکی از جمبوجت های نیروی هوایی آرامیده است)
[External Link Removed for Guests]
امروز که مشغول بازدید از انجمن گفتگوهای هوانوردی بودم به تصویر زیبایی برخوردم که با خودم گفتم بهتر است با اجازه ارسال گر تصویر این عکس را در اینجا هم قرار دهم تا بقیه دوستان هم ازآن بهره مند شوند...اول میخواستم یک تاپیک جدید بزنم ولی دیدم درست نیست برای یک عکس چنین کاری بکنم به همین دلیل در اینجا قرار میدهم...این شما و این هم تنها آواکس نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران(IRIAF)!!!( البته نوع فعال چون یکی دیگر هم هست که به رادار زمینی تایگر فرانسوی مجهز است و به دلیل تکنولوژی ضعیفش مدتهاست در کنار یکی از جمبوجت های نیروی هوایی آرامیده است)
دهکده

- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
دوستان این تصویر به تازگی از فرودگاه مهرآباد و از محل حساسی گرفته شده است. محلی که پیش از این آواکس زمینگیر نیروی هوایی که رادار خود را در ناحیه در بار داشت حضور داشت ولی از قرار معلوم این آواکس زمینگیر رابه محل دیگری حمل کرده اند واز قرار معلوم روی تریلر گذاشته اند
حالا این آواکس مگر زمین گیر نبود پس چرا سر جایش نیست؟
حالا این آواکس مگر زمین گیر نبود پس چرا سر جایش نیست؟
دهکده