اتصال گوشي‌هاي سري 60 به اينترنت از طريق بلوتوس و كامپيوتر

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

mehrdadsml جام احتمالا در جايي خطا داشتيد حالا به هر دليل... 3230 و 7610 OS7 هستند و اين روش روي 3230 همانطور که ديديد عمل ميکنه 90% روي 7610 هم قابل اجراست براي سري OS8 هم به زودي تست خواهد شد.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: MASHHAD
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

پست توسط mehrdadsml »

منتظریم...
MEHRDADSML
[External Link Removed for Guests]

سایت شخصی: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

Mahdi1944, عزيز

من نرم افزار proxyi رو که گفتين دانلود کردم ولي Norton گفت ويروسيه!!!! درسته؟
به همين خاطر جرات نکردم ازش استفاده کنم

در ضمن تو گوشي 6630 تو قسمت Data bearer فقط گزينه Packet Data وجود داره........فکر کنم اصلا با 6630 نشه اينترنت رفت :?
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Masoud جان
به هيج وجه اينطور نيست، نورتون رکورد دار تشخيص اشتباه هست، اين برنامه براي اشتراک شبکه‌ي جاري بين ديگر زير شبکه‌ها هست، البته اگر به اين برنامه اعتماد نداريد (البته نگراني بي مورد هست) مي‌تونيد از برنامه‌هايي مثل Winroute و يا خود سيستم NAT در ويندوز استفاده کنيد
در مورد 6630 هم همونطور که گفتم با روشي که مطرح کردم نمي‌شه و براي OS8 بايد DataBearer رو شبيه سازي کرد که نسخه سازگار با اون هم عرضه شده، البته بنده با اون کار نکردم و نمي‌تونم به طور دقيق توضيح بدم، اما تفاوت عمده در اين قسمت هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

Mahdi1944, جان

ببخشيد! اگر امکان داره دوباره لينک برنامه proxyi رو بدين.....نميدونم چرا هر چي سرچ ميکنم تو آپلود سنتر نيست! :?
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Masoud جان
تمام فايلهاي مورد نياز رو مي تونيد از اين لينک دانلود کنيد
http://www.centralclubs.com/dload.php?a ... file_id=31

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
تماس:

پست توسط Noob Saibot »

با سلام به همگي.
آقا قرار شد با N70 هم تست کنيد که ميشه وصل شد به اينترنت يا نه؟ کسي هست که تست کرده باشه؟
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

پست توسط javedan-seda »

سلام مهدي جان

البته ميدونم که گوشي هاي جاوا ربطي به اين ÷ست ندارن ولي ميخوام بدونم که ايا صرف انتن دادن گوشي دليلي بر امکان استفاده از gprs ميشه يانه؟ چون من اين تنظيمات رو چند بار براي k-750 انجام دادم ولي نشده حتي ممسيج ايرانسل رو هم دريافت کردم ونصب کردم ولي بازم نشده.ممنون ميشم لطف کني وراهنمايي کني.
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

javedan-seda جان
همونطور که خودتون هم فرموديد اين تاپيک هيچ ارتباطي به اينترنت ايرانسل و گوشي‌هاي جاوا نداره، پس مکان سوال شما کاملا اشتباه هست، لطفا هر سوال رو در جاي درست مطرح کنيد
اگر GPRS روي آنتن محدوده‌ي شما فعال باشه، معمولا علامتي در گوشي (مثلا به شکل G) ظاهر ميشه، به هر حال تنظيماتي که در اين تاپيک اشاره شده هيچ ارتباطي به ايرانسل نداره و مسلما کارائي‌اي هم براي اون نخواهد داشت، اين تنظيمات فقط و فقط براي گوشي‌هاي سيمبيان 7 از سري 60 کارائي داره و براي ديگر گوشي‌ها کاربردي نداره
موفق باشيد

New Member

پست توسط smmms1407 »

سلام
من برنامه gnubox براي os9.1 رو از اينترنت گرفتم و مراحل گفته شده رو طي كردم اما نتونسنم با گوشي N73 به اينترنت وصل بشم لطفا در خصوص گوشيهاي S60v3 هم من رو راهنمايي كنيد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

smmms1407 جان
در اين مورد قبلا پرسيده شده، برنامه‌‌ي Gnubox براي OS8 , OS9 هنوز مراحل تست رو ميگذرونه و هنوز در کارائي کامل اون ترديد وجود داره

New Member

پست توسط smmms1407 »

Mahdi1944 عزيز
از توجه و جواب شما ممنونم
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”