امید وارم حال همتون خوب باشه. مشکل از اینجا شروع شد که آق مهدی یکی از بچه های گل این فروم
اعلام کرد برای اتصال به اینترنت از طریق بولوتوث یه سری تنظیمات انجام بدین و از این جور حرفا. از اونجایی که ایشون در مورد OS 7 صحبت کردند من نتونستم تنظیمات ایشون رو در گوشیه خودم که OS 8 داره انجام بدم. خلاصه قرار شد یکی این روش رو با OS 8 هم امتحان کنه که نشد و هر چی تایپیک زدیم که این کارو کی انجام داد انگار نه انگار. خلاصه با هزار بدبختی یه راه پیدا کردیم که روی OS 6 -7 جواب داد و یا سری 90 مثل کوشیه Nokia 7710 هم به اینترنت وصل شدند. اما هنوز با OS 8 مثل گوشیه Nokia N70 کسی امتحان نکرده.
خلاصه بی خیال شدم و یه ایرانسل خریدم. ولی انگار این شبکه ایرانسل هم با این گوشی مشکل داره. یه سری نتظیمات توی سایت خودش گذاشته بود که من به مشکل برخوردم. از دوستانی که با ایرانسل به اینترنت وصل شده اند و همچنین گوشیه Nokia N70 دارند، خواهش میکنم این بنده ی بیچاره را راهنمایی کنند تا ما هم به اینترنت وصل بشیم. این بار جواب بدین. کمک 

درضمن ميشه تنظيمات دستي رو از دوستتون بپرسيد و به من هم بگين؟ ( تنظيمات گوشي منظور بود )