نکاتي مبهم پيرامون ورود به خدمت جنگنده هاي جديد ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با متفرقه درباره نیروی هوایی ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: LA/Teh
سپاس‌های ارسالی: 59 بار
سپاس‌های دریافتی: 123 بار
تماس:

پست توسط salar_jetline »

mohammad tomcat نوشته شده:در مورد صاعقه ازش پرسیدم گفت من خیلی اطلاعی ندارم ولی ظاهراً افرادی که روش کار میکنند خیلی متخصص نیستند و این پروژه قرار بود حالا حالا ها روش کار بشه و دیگه گفت که صاعقه هنوز رادار نداره.

طرح و فکر اولیه ی ساخت آذرخش و صاعقه به زمان جنگ بر می گردد.در آن زمان بود که سرلشکر ستاری ( که به نظر من پدر نیروی هوایی ایران بعد از انقلاب هستند ) تصمیم به طراحی چنین پروژه هایی گرفت تا در نهایت قدم به قدم به طرح یک هواپیمای به روز دست یابیم.
به نظر من صاعقه و سپس آذرخش ابتدای راه ایران برای ساخت یک هواپیما تقریبا در کلاس اف18 است.با مشاهده ی عکس صاعقه و بعد آذرخش می بینیم که طراحی این هواپیماها کم کم از لحاظ ظاهر در حال نزدیک شدن به شکل هورنت هستند هرچند سیستم های اویونیکی آن ها زمین تا آسمان تفاوت دارد.
It's time to BUZZ the World
New Member
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط 1112 »

با سلام به همه دوستان
به نظر من هم نکات مبهم زياده که طبيعي هم هست
اما بعضي مسائل خيلي روشنه که کمي دقت ميخواد اگر تاپيک ازرخش رو خوب بخونيد ميبينيد که خيلي مسائل توش روشن ميشه مثلا اين که هواپيمايي که در حضور وزير دفاع آزمايش شده اولين فروند توليدي هسا بوده اگر مصاحبه فرمانده نيروي هوايي در هفته دفاع مقدس رو بخونيد ميبينيد که اين مطلب اونجا تاييد شده و ايشون گفته بعد از توليد چند فروند چون امکانات نداشتن نقشه ها رو به هسا دادن تا اونا توليد انبوه کنند و به نظر من آذرخش واقعي هموني که در اصفهان آزمايش شد و اگر قرار باشه به توليد انبوه برسه اين هواپيما است که به توليد انبوه ميرسه. به نظر من نسل اول آذرخش به تکامل نهايي رسيده . صاعقه هم اگر بخواد به تکامل برسه بايد مثل آذرخش چندين سالي رو بگذرونه . ممکن هم هست همون طوري که دوستمون گفت بخوان تجربيات آذرخش وصاعقه رو با هم ترکيب کنند و نمونه نهايي رو بسازند
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

به نظر من اصلا صاعقه نيازي به موتور RD-33 نداره . نصب دو موتور RD-33 روي صاعقه اونقدر روياييه که چسباندن بال عقاب به بدن کبوتر رويايي به نظر مياد . آخه صاعقه که فعلا هواپيمايي آنچناني با کارايي بالا ( از نظر کليه سيستمها ) نيست که به چنين موتورهايي هم نياز داشته باشه .
در ضمن اگر از RD_33 استفاده بشه حتما به سوخت خيلي بيشتري هم نيازه و در نتيجه مخازن سوخت بزرگتر و در نهايت مگه صاعقه چقدر جا داره ؟ يه هواپيما که از دو موتور RD_33 استفاده کنه ميدونيد چقدر سوخت ميخواد ؟
اصلا اگر بخواد از RD_33 استفاده کنه براي صاعقه يه موتور RD_33 کافيه . اونهم در آينده .
_____

به هر صورت چيزي که مشخصه اينه که اونها فعلا دارن با ارائه اين مدلها دست خودشون رو براي ساخت و تسلط بيشتر به ساخت هواپيما باز ميکنن . الان هر قدر بيشتر بسازن و خراب کنن بعدا بيشتر ميتونن در ساختن مسلط بشن .

_________

بابا اين آذرخش هم واقعيه . اينقدر در رابطه با نيروي هوايي کج فکر نکنيد . :(

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
New Member

پست توسط soheil comando »

واقعا خيلي خيلي حيف شد شما منو نااميد کردين :eek: .
من اطلاعات زيادي در مورد هواپيماها ندارم ولي....
بنا بر گزارش واشنگتن پست تعدادي از تکنسينهاي کمپاني سوخو در دانشگاه شهید ستاری تهران به همراه متخصصان ايراني در حال کار بر روي پروزه فوق سري شفق کار ميکنند
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

بنا بر گزارش واشنگتن پست تعدادي از تکنسينهاي کمپاني سوخو در دانشگاه شهید ستاری تهران به همراه متخصصان ايراني در حال کار بر روي پروزه فوق سري شفق کار ميکنند

دوست عزیز ممکنه فقط به ذکر عبارت « بنا بر گزارش واشینگتن پست » اکتا نکنید و منبعی ( لینکی یا تاریخ انتشار مطلب یا ...) را ارائه بفرمایید .... :D
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

soheil comando نوشته شده:واقعا خيلي خيلي حيف شد شما منو نااميد کردين :eek: .

دوست عزیز چند نکته:1) به منابعی چون واشنگتن پست زیاد اعتماد نکنید.توی شکم این آمریکایی ها یک روده راست هم نیست.
2) به علت خدمات فوق العاده حکومتهای پیشین مثل : قاجار و پهلوی در سرمایه گذاری بر روی علوم هوا و فضا :???: :???: :???: ما به این وضع افتاده ایم. و برای رسیدن به تکنولوژی روز ناچار به استفاده از نکنسینهای دیگر کشورها هستیم.
با تشکر.............................
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

soheil comando نوشته شده:واقعا خيلي خيلي حيف شد شما منو نااميد کردين :eek: .

به نظر من به هیچ عنوان کمک گرفتن از متخصصان خارجی چه روس چه امریکایی و یا و ... در هر زمینه ایی بلا اشکال است! در ضمن مطلب فوق رو کاری ندارم :-o
اما انتظار همکاری های خارجی ها رو با نیروی های متخصص خودی داشته باشید.

هر استادی زمانی یک شاگرد بوده است
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

:smile: آفرين , من هم موافقم . آدم بايد از علم موجود استفاده کنه . پيامبر (ص) ميفرمايد : مومن هرگز تملق نميگويد مگر در طلب علم .
از اين علوم کشف شده بايد استفاده کرد و فرقي هم نداره کي کشفش کرده باشه . درجه علم آنقدر بالاست که قرآن اون رو با خون شهيد مقايسه ميکنه .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 600 بار
سپاس‌های دریافتی: 10298 بار

پست توسط abdolmahdi »

آنچه كه به عنوان صاعقه يا آذرخش معرفي شده به عقيده من كاملا" موقتي است. در نگاه اول هم طراحي آن كمي ناقص به نظر ميرسد. مخصوصا" آن دو سكان عمودي (دم ) كه كاملا" با جثه هواپيما ناهمگون است. بديهي است تا اين هواپيما فرم نهائي خودش را پيدا كند تغييرات فراواني را به خود خواهد ديد. چنانچه از دو موتور RD-33 استفاده شود در آن صورت هواپيما به طور كلي از فرمت F-5 خارج خواهد شد و بايد هم اينطور باشد. چون متعاقبا" بايد اندازه جايگيري موتور ها تغيير كند. و بدنبال آن قطعا" تغييراتي در ساير اجزاي هواپيما پيش خواهد آمد. همچنين با توجه به قدرت موتورهاي RD-33 به طور طبيعي بايد بالهاي اين جنگنده تغييرات اساسي داشته باشد كه بتواند توان حمل موشكها و مهمات بيشتري را داشته باشد. همچنين احتمال جابجائي دو تير بار 20 MM دماغه با يك تير بار(مثلا" 23 MM در زير شكم هواپيما) وجود دارد. چنين امري سبب ميشود تا دماغه هواپيما فضاي بيشتري جهت نصب تجهيزات ناوبري مدرن تر و حتي رادار پيشرفته تر را داشته باشد. به هر حال فكر ميكنم طرح نهائي اين جنگنده كاملا" با آنچه كه امروز شاهد آن هستيم متفاوت خواهد بود.
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط iman joudaki »

با سلام به دوستان عزيزم

مهم نيست اسم هواپيما چه باشد روزي آذرخش روزي صاعقه و شايد هم روزي آسمان قرمبه

مهم نيست نيست قطعات آن ساخت کمونيست هاي از خدا بي خبر هست يا نه خواه روس خواه چيني هايي که همه چيز را در در يا به غير از کشتي ها در هوا غير از هواپيما ها و در زمين غير از ماشين ها مي خورند

مهم اين است که هر طور که شده و به هر بهايي روي استعمارگران را کم کنيم.

شاد و پيروز باشيد
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط M_Tomcat »

iman joudaki نوشته شده:با سلام به دوستان عزيزم

مهم نيست اسم هواپيما چه باشد روزي آذرخش روزي صاعقه و شايد هم روزي آسمان قرمبه

مهم نيست نيست قطعات آن ساخت کمونيست هاي از خدا بي خبر هست يا نه خواه روس خواه چيني هايي که همه چيز را در در يا به غير از کشتي ها در هوا غير از هواپيما ها و در زمين غير از ماشين ها مي خورند

مهم اين است که هر طور که شده و به هر بهايي روي استعمارگران را کم کنيم.

شاد و پيروز باشيد

مگه چيني ها و کمونيست هاي از خدا بي خبر نمي تونند استعمارگر باشند؟ :lol:
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه درباره نیروی هوایی”