اعلام ليست نيروي هوايي ايران توسط اسراييل
مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 600 بار
- سپاسهای دریافتی: 10298 بار
دوستان ... دريافت ميگ 31 چندان هم دور از واقعيت نيست. وقتي كه روسيه 5 فروند ميگ 31 را به سوريه واگذار كند (انهم با پول ايران و آنهم با آن سابقه خراب فرار خلبانان سوري با ميگ هايشان به اسرائيل !!) چرا به ايران چنين چيزي را نفروشد؟ آنهم در شرايطي كه آمريكا قراردادهاي چند ده ميليارد دلاري فروش تجهيزات نظامي را با اسرائيل و ساير كشورهاي عربي منعقد كرده است؟ همان موقع برخي منابع روسي عنوان كردند كه اين ميگها از سوريه و ايران دفاع ميكنند. اگر اين هواپيماهارا فقط به سوريه فروخته باشند چطور ميتوانند از ايران دفاع كنند؟ مگر آنكه آنرا نيز به ايران فروخته باشد. برخي رسانه هاي غربي نيز همان موقع از كلمات back door to iran استفاده كردند كه ميتواند بيانگر انتقال آنها به ايران حتي از طريق سوريه باشد. (همانگونه كه سيستمهاي پدافند هوائي pantsir هم از همان طريق به ايران راه يافت) هر چند كه معتقدم روسيه اين هواپيماها را مستقيما" ميتواند به ايران داده باشد. حتي واگذاري تعداد بيشتري ميگ 29 هم بعيد نيست . اما خريد هواپيماهاي tu22 جدا" غير قابل قبول است.
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
-
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
آقايون ،
من يک استدلال دارم براي وجود و يا عدم وجود ميگ-31 در نيروهاي نظامي ايران.آيا شما باهاش موافقيد؟
به نظر من اگر وجود ميداشت بايد حداقل يک بار توي آسمون توسط ناظر ديده ميشد چون به هر حال اون همه پول داده نشده که ميگها خاک بخورن و از بين برن و ميدونين که اگه هواپيماها مدت زيادي رو بدون پرواز بگذرونن فرسوده ميشن و بنابراين نگهداري اونها توي يک جاي مخفي معقول نيست.
لطفا" نظرم رو نقد کنيد.
من يک استدلال دارم براي وجود و يا عدم وجود ميگ-31 در نيروهاي نظامي ايران.آيا شما باهاش موافقيد؟
به نظر من اگر وجود ميداشت بايد حداقل يک بار توي آسمون توسط ناظر ديده ميشد چون به هر حال اون همه پول داده نشده که ميگها خاک بخورن و از بين برن و ميدونين که اگه هواپيماها مدت زيادي رو بدون پرواز بگذرونن فرسوده ميشن و بنابراين نگهداري اونها توي يک جاي مخفي معقول نيست.
لطفا" نظرم رو نقد کنيد.

-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار

-
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
- تماس:
-
Re: اعلام ليست نيروي هوايي ايران توسط اسراييل
دوستان عزیز با سلام باید عرض کنم که این جنگنده هم در اسمان تبریز و همکرانه ی نیلگون خلیج تا فارس رویت شده.این جنگنده به طور یقین در ایرانوجود داره کما اینکه عکس ان در اسمان تبریز گرفته شده.