به نظر شما مشکل از کجاست؟

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
تماس:

به نظر شما مشکل از کجاست؟

پست توسط Noob Saibot »

با سلام به همه.
از دوستانی که اطلاعات دارند کمک کنند. من تا چندی پیش برای ارسال SMS از طریق گوشی از Nokia PC Suite استفاده میکردم. به این صورت که بیشتر موفع ها گوشی با کابل به کام وصل بود و اگر میخواستم SMS یا همون پیامک :grin: بفرستم از برنامه Nokia PC Suite استفاده میکردم. حتی وقتی برام SMS میومد از همون کام استفاده میکردم و از Nokia Browser استفاده میکردم و SMS هارو چک میکردم. مشکل اینجاست که دیگه نمیتونم از این طریق به کسی SMS بدم و یا SMS دریافت کنم. یه چند وقتیه که Erore عجیبی میده. وقتی میخوام Inbox رو چک کنم این ارور رامی دهد: The Operation could not be complated و وفتی میخوام SMS بدم Unable to send text message این ارور را میدهد. اگر کسی برای این مشکل راهی میدونه به من هم بگه.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Noob Saibot جان
چنين مشکلاتي در اتصال با کابل کاملا عادي هست و به دليل فرسود شدن به مرور کانکتورهاي کابل و گوشي ديگه اتصال ثابت نميشه و يا به سختي ثابت ميشه و دليل عدم عملکرد اجزاي مختلف PCSuite هم همين موضوع هست، احتمالا اگر کانکتور خود گوشي مشکلي نداشته باشه، با تعويض کابل مشکل حل خواهد شد
البته اگر برنامه‌هاي همکار که به صورت همزمان از پورت DKU2 استفاده ميکنند رو با هم نصب کرده باشيد ممکنه باعث چنين اختلالاتي بشه، مثلا نصب Nokia Updater با PCSuite يا Phonix و امثال اين برنامه‌ها...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Noob Saibot »

با سلام به شما آق Mahdi1944,
مرسي از راهنماييت. والا من يک کابل ديگه گرفتم و امتحان کردم. باز هم ارور داد. مشکل از اونجا شروع شد که يه برنامه فارسي ساز گيرم اومد، براي سري 60. يکم قلقلکم اود و بر روي گوشي نصب کردم. گوشي خيلي خوب کار کرد. برنامه فارسي ساز، همون برنامه اي بود که توسط يه شرکت عربي طراحي و يک ايراني هکش کرده بود و زبان فارسي را به اين برنامه اضافه کرده بود. آيکن برنامه حرف ( س ) بود. فکر کنم فهميده باشي. :grin: ( اينارو گفتم بدوني که اسم برنامه را نمدونم ) خلاصه شب گوشيو خاموش کردم و صبح بعد از روشن کردن ديدم که چه گندي به گوشي خورده :lol: تمام فونت ها به هم ريخته شد. خلاصه قرو قاطي. رم گوشيو فرمت کردم يه خاموش و روشن کزدم ديدم درست شد. از اون به بعد مشکلي که در بالا مطرح کردم پيش اومد. حالا موندم اين برنامه چزا اين کارو کرده. شايد به خاطر اين نبوده. چه ميدونم. شايد حرف شما درست باشه. خلاصه يکي از دوستان پيشنهاد فلش گوشيو داد. :-( حالا به نظر استادان اين فروم گوشي با فلش درست ميشه؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Noob Saibot جان
با اين اوصاف احتمال مشکل به همين خاطر وجود داره، اما نيازي به فلش نيست، با فرمت هم گوشي (نه فقط مموري کارت، بلکه هم گوشي و هم مموري با هم) و مستر ريست مشکل رفع خواهد شد
موفق باشيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Noob Saibot »

با سلام به شما آق مهدي.
دستت درد نکنه. برم ببينم چه خاکي ميتونم بريزم سرم. اصلا ميتونم خودم فرمت کنم؟ اي خدا :eek:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Noob Saibot فرمت و مستر ريست نيازي به هيچ کاري ندارند، البته فرمت مموري رو بهتره با کارت ريدر انجام بديد
در مورد نحوه ي فرمت و مستر ريست هم کاملا در انجمن توضيح داده شده :-)

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Noob Saibot »

آق Mahdi1944, خيلي باحالي. سلام. اميدوارم خوب باشي. بايد يه سر به تايپيک بزنم. ببينم مستر ريست يا همون فرمت گوشي ربطي به ريست کمپاني که نداره؟ اگه همونه که هزار بار اين کارو کردم و نتيجه نداده. :-x
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Noob Saibot,
خير، تفاوت دارند :-)

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Noob Saibot »

با سلام به همه.
آق مهدي باز هم دستت درد نکنه. يه مشکل ديگه هم دارم. Flash Lite که روي گوشيه من بود براي نسخه 1.2 اين برنامه بود. Symantec هم براي نسخه 2005 بود. من اينارو آپديت کردم. اگر فرمت کنم، ورژن اينا که به هم نمريزه؟ چون تو گوشي نصب شده. يعني از طرف خود کمپاني روي گوشي نصب شده بود. مشخوام بدونم اينا که به تاريخ اوليه بر نميگرده که؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Noob Saibot
متاسفانه با فرمت تمام اينها از بين خواهد رفت و بايد از نو نصب کنيد، البته هر دو برنامه به راحتي قابل تهيه هستند، هر چند به هيچ وجه Norton رو پيشنهاد نميکنم

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Noob Saibot »

سلام.
اي بابا چي کار کنم؟ ميدونم قابل دسترسي هستند. ولي اي کاش نميشد. در مورد symantec هم بايد بگم من از اين نرم افزار خيلي راضي هستم. نه سرعت گوشي منو پايين آورده، نه در نصب برنامه ها مشکل دارم. سرعت اسکن کردنش هم از همه برنامه ها بالا تره. به هر حال نظر شخصي هر کس قابل احترامه. من بر اسا تجربه و پيشنهاد کمپاني اين آنتي ويروس رو نصب کردم. باز هم ممنون از راهنمائيت.
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”