مشكل در فرم اكسس

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

مشكل در فرم اكسس

پست توسط r0zeabi »

سلام به اساتيد اكسس
من يه فرم با using wizard درست كردم ميخام يه command button براي سرچ در فرمم درست كنم ولي error زيرو ميده
ممنون ميشم كمك كنيد
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

با سلام
ميخواستم بگم اگه نظر من رو بخواهي براي سرچ کردن اين روش که بهت ميخوام بگم بهترين و آسون ترين روش ممکن هستش(البته به نظر من)
اول يه کور يايجاد کن که اون فيلدي رو که ميخواي سرچ کني رو درخواست کنه
بعد برو روي فورم يه باتوم ايجاد کن و اول قسمت برو روي record navigation بعد روي find record (البته انتخاب چه باتومي اختياري هستش) بعد روي پايان کليک کن
بعد برو روي باتوم که توي فورم ايجاد کردي کيک راست گزينه build Event کليک کن پنجره ظاهر شده داخلش هر چي کد که مربوط به اين کليد هستش رو چاگ کن
حال دوباره راست کليک کن با هم همون گزينه اين بار يه پنجره باز ميشه که گزينهع macro builder رو انتخاب کن
اسم انتخاب کن بعد روي اولين سلول کيک کن و گزينه open query رو انتخاب کن و در زير قسمت query name اسم کوري رو وارد کن و پنجره رو ذخيره کن
حالا ديگه شما يه باتوم درست کرديد که کار سرچ بر حسب فيلد مورد نظر رو درست کرديد.
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط r0zeabi »

با سلام خدمتDamavand جان
فرمايش شما كاملن درست ولي من وقتي پايان رو براي درست كردن باتون سرچ ميزنم error بالا رو ميده و وقتي build Event رو انتخاب ميكنم error زير رو ميده خواهشن به تصاوير دقت كنيد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

r0zeabi
مشکل به خاطر عدم اتصال ديتابيس ماژولهاي VB به اکسس هست، احتمالا کامل نصب نکرديد اکسس رو :shock:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط r0zeabi »

با سلام
فكر نكنم مشكل مربوط به خود اكسس باشه چون تو فرمهاي سمپل خود اكسس امتحان كردم وباتون سرچ رو درست كرد فك كنم يه جاي فرم من مشكل داره اگه كسي هست كمكم كنه
كوروش كبير :مرا بدون تابوت دفن كنيد تا تمام ذرات وجودم خاك ايران شود.
Colonel I
Colonel I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 587 بار
سپاس‌های دریافتی: 777 بار

پست توسط mohayer »

مشکل شما از آنجا ناشي مي شود که ساختار فايل شما به احتمال فراوان با نرم افزار اکسس 2000 طراحي شده و در صورتي که شما با نسخه 2002 يا 2003 کار ميکنيد...(معمولا اين مشکل بدليل کانفليکت ميان اين دو نسخه به وقوع مي پيوندد که علت اصلي آن تفاوت در شيوه استفاده از مودال هاي ويژوال بيسيک در اين دو است)

از آنجا که در همه حالتها نسخه 2000 با ساير نسخ آفيس مشکل دارد بايد هر گونه اثري از نسخه 2000 را از سيستم خود محو نماييد.

اگر فايل شما با 2000 طراحي شده باشد بايد آن را هم به فرمت 2003 تبديل کنيد( اين امکان در خود نسخه 2003 موجود است)

اين گمانه نخست بود اگر افاقه نکرد بايد خود فايل را بررسي کنيم....
آسوده بر کنار چو پرگار می شدم
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط r0zeabi »

با سلام
درست فرموديد من به مسير زير در اكسس رفتم
tools/option /advanced و default format را با access2002-2003 تبديل كردم و دوباره باتون درست كردم ولي بازم ارور قبلي رو داد و بعد از تغييرات بالا يه فرم با ويزارد درست كردم ولي بازم باتون سرچ رو درست نميكنه وارور بالا رو ميده
كوروش كبير :مرا بدون تابوت دفن كنيد تا تمام ذرات وجودم خاك ايران شود.
Colonel I
Colonel I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 587 بار
سپاس‌های دریافتی: 777 بار

پست توسط mohayer »

مطابق نمودن نسخه 2000 با ساير نسخه هاي بالاتر معمولا با دشواري همراه است....
در مواردي هم اين اشکال رفع نميشود ...

اگر برايتان مقدور است فايل را در فضاي مجازي بارگزاري کنيد تا ما هم بتوانيم آن راببينيم...
شايد با ديدن فايل راهکاري به ذهن برسد....
آسوده بر کنار چو پرگار می شدم
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”