[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
Reza6662, ARMIN, mach1, Mohsen1001,
Farhad3614,
خواهش میکنم.
مرسی از شما عزیزان واسه نظراتون همچنین sara, Leila, عزیز
[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده. [FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
ولی خدایش چندتاتون و از چه روشی استفاده کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگین بخندیم
Fareed3230,
اره منم خیلی ادکلن میزنم ولی این موجب اذیت شما اقایون میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
به نظر من نگاه بد و ناجور بدون حرف کلي موثر است. چون بنده خدا فکر مي کنه چه شه که اينجوري نگاش مي کنن.
در مورد ادکلن هم مشکلي نيست بوي بد رو نمي شه تحمل کرد ولي بوي ادکلن رو مي شه.
چشم جناب مك البته همشون كه ارامش بخش نيست.
و اينكه به گفته ي اقا ارمين نگاه بد از هر چيزي ازار دهنده تره
احساس مي كني نمي توني كاراتو به نحو احسن انجام بدي
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
یه روش دیگه هم هست اینکه تو یه جای شلوغ که همه تو هوای گرم یا بارونی منتظر تاکسی هستن بعد از اینکه خانومه تاکسی گرفت شما بپرین و زود سوار شین وبهش بگین مرسی عزیزم لطفتو فراموش نمیکنم اینم شماره تماس من بعد هم یه شماره که از روزنامه کندین رو بهش بدین