دربارۀ سانسور نظر تان را بگوييد
مدیر انجمن: شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
دربارۀ سانسور نظر تان را بگوييد
می خواستم نظر شما را دربارۀ سانسور بدانم. آیا فکر کنید که سانسور ضروری ست یا نیست؟ و اگر ضروری ست چه کسانی هستند که تصمیم می گیرند که برای مثال این قطعه از فیلم را باید حذف کرد یا این بحث نباید مطرح شود . و آیا تنها سانسور کافی خواهد بود که اثری بی آزار جلوه کند...هدف از سانسور چیست و هزار ویک پرسش دیگر...

- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
از لحاظ قوانین بین المللی ( کپی رایت و ...) کسی حق دخل و تصرف در محصولات فرهنگی و هنری اشخاص حقیقی یا حقوقی را ندارد مگر با داشتن وکالت از سازنده یا سازندگان و علت آن انتقال صحیح و کامل مفهوم همانطوری که سازنده مد نظر دارد به مخاطب است حال بخاطر شما بیشتر به فیلم ها میپردازیم- محصولاتی که ایران از دیگر کشورها دریافت میکند صرفا" یک خرید ساده میباشد ( و نه داشتن وکالت تام ) بدلیل اینکه هیچ کارگردان و یا شرکت سازنده ای تمایل ندارند ساخته او تحریف شود . یعنی حضرات یا باید فیلم هایی را خریداری کنن که مغایر اصول و ارزش های جامعه نباشد ( که گیرشون نمییاد ) یا قوانین جهانی را زیر پا بگذارند ( که میگذارند ) یا اگر میتوانند یک فیلم یا کارتون عامه پسند در حد فیلم و کارتون های روز دنیا بسارند ( که نمیتوانند ) . ولی مدتی است که از بعضی فناوریهای خارق العاده ( در حد واتو واتو ) سانسور استفاده میکنند که هم سازنده مفهومش را برساند و هم مخاطب گیج نشود و باید گفت که ایران جزء پیشگامان این فناوریست و در این زمینه به خود کفایی رسیده است و آن زوم است و البته مات کردن یا طراحی پوشش مناسب هم که قبلا" فقط در فیلم های کلوپ دیده میشد مدتی است وارد تلویزیون هم شده و امیدواریم که با این رویه روزی برسد که سازندگان غربی بتوانند کل مقصود خود را ادا کنند .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
البته سانسور نه به اين صورتي که در ايران هست.(علي الخصوص در بحث اينترنت)اما در کل چيز خوبيه.
جداي بحث اين کپي رايت و اين حرفها.ديگه اين هاليوود گندشو در آورده.معلوم نيست فيلم رومانتيکه يا پورنو.
بدبختا مجبورن ديگه!ضايعه بابا از تلويزيون يک کشوري اسلامي چنين صحنه هايي پخش بشه خوب!
اصلا.همين GEM که دوشنبه ها(؟) فيلم مي ذاره.من بارها (با اينکه سنم زياد کم نيست)از خجالت آب مي شدم .فيلم crash يا اصلا همين آخريه که يارو بچه بازه!زشته ديگه!اون فن زوم هم چيز جالبيه.من قبلا بهش پي برده بودم که توي تلويزيون بيشتر استفاده ميشه.
جداي بحث اين کپي رايت و اين حرفها.ديگه اين هاليوود گندشو در آورده.معلوم نيست فيلم رومانتيکه يا پورنو.
بدبختا مجبورن ديگه!ضايعه بابا از تلويزيون يک کشوري اسلامي چنين صحنه هايي پخش بشه خوب!
اصلا.همين GEM که دوشنبه ها(؟) فيلم مي ذاره.من بارها (با اينکه سنم زياد کم نيست)از خجالت آب مي شدم .فيلم crash يا اصلا همين آخريه که يارو بچه بازه!زشته ديگه!اون فن زوم هم چيز جالبيه.من قبلا بهش پي برده بودم که توي تلويزيون بيشتر استفاده ميشه.
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
ژولیوس سزار

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
earth نوشته شده:از لحاظ قوانین بین المللی ( کپی رایت و ...) کسی حق دخل و تصرف در محصولات فرهنگی و هنری اشخاص حقیقی یا حقوقی را ندارد مگر با داشتن وکالت از سازنده یا سازندگان و علت آن انتقال صحیح و کامل مفهوم همانطوری که سازنده مد نظر دارد به مخاطب است حال بخاطر شما بیشتر به فیلم ها میپردازیم- محصولاتی که ایران از دیگر کشورها دریافت میکند صرفا" یک خرید ساده میباشد ( و نه داشتن وکالت تام ) بدلیل اینکه هیچ کارگردان و یا شرکت سازنده ای تمایل ندارند ساخته او تحریف شود . یعنی حضرات یا باید فیلم هایی را خریداری کنن که مغایر اصول و ارزش های جامعه نباشد ( که گیرشون نمییاد ) یا قوانین جهانی را زیر پا بگذارند ( که میگذارند ) یا اگر میتوانند یک فیلم یا کارتون عامه پسند در حد فیلم و کارتون های روز دنیا بسارند ( که نمیتوانند ) . ولی مدتی است که از بعضی فناوریهای خارق العاده ( در حد واتو واتو ) سانسور استفاده میکنند که هم سازنده مفهومش را برساند و هم مخاطب گیج نشود و باید گفت که ایران جزء پیشگامان این فناوریست و در این زمینه به خود کفایی رسیده است و آن زوم است و البته مات کردن یا طراحی پوشش مناسب هم که قبلا" فقط در فیلم های کلوپ دیده میشد مدتی است وارد تلویزیون هم شده و امیدواریم که با این رویه روزی برسد که سازندگان غربی بتوانند کل مقصود خود را ادا کنند .
اینارو همرو منم 100 درصد قبول دارم ولی سانسور و فیل /**/ تر کلا اشتباه ، (البته برای ایرانیها درست درسته) آدم رو از هر چیزی منع کنند بیشتر به سراغش می ره خدا بیامرز حضرت آدم دیگه اونم همینجور شد دیگه ، از طرفی میشه با وضع قوانین این جور مسائل رو کنترل کرد (برای ما ایرانیها این قسمتش جواب نمیده) مثل کشور های دیچه رده سنی بزارن 10 - 12 - 16 - 18 البته مورد 18 به کلی منتفی میشه خود به خود میمونه 3 تای دیگه که بازم خوبه
ولی کلان سانسور خوب نیست

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
روزی ز سر سنگ عقابی به هوا خواست
وندر طلب طعمه پر و بال بیاراست
بر راستی بال نظر کرد و چنین گفت
امروز همه عرش زمین زیر پر ماست
بر اوج چو پرواز کنم از نظر تیز
می بینم اگر ذره ای اندر ته دریاست
گر بر سر خاشاک یکی پشه بجنبد
جنبیدن آن پشه عیان در نظر ماست
بسیار منی کرد و ز تقدیر نترسید
ببنگر که ز چرخ جفا پیشه چه برخاست
ناگه ز کمین گاه یکی سخت کمانی
تیری ز قضای بد بگشاد بر او راست
بر بال عقاب آمد آن تیر جگر سوز
وز عرش مر او را به سوی خاک فرو کاست
بر خاک بیافتاد و بغلتید چو ماهی
آنگاه پر خویش گشود از چپ از راست
گفتا عجب است این که ز چوبی و ز آهن
این تیزی و تندی و پریدن ز کجا خاست
بر تیر نظر کرد و پر خویش بر آن دید
گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
وندر طلب طعمه پر و بال بیاراست
بر راستی بال نظر کرد و چنین گفت
امروز همه عرش زمین زیر پر ماست
بر اوج چو پرواز کنم از نظر تیز
می بینم اگر ذره ای اندر ته دریاست
گر بر سر خاشاک یکی پشه بجنبد
جنبیدن آن پشه عیان در نظر ماست
بسیار منی کرد و ز تقدیر نترسید
ببنگر که ز چرخ جفا پیشه چه برخاست
ناگه ز کمین گاه یکی سخت کمانی
تیری ز قضای بد بگشاد بر او راست
بر بال عقاب آمد آن تیر جگر سوز
وز عرش مر او را به سوی خاک فرو کاست
بر خاک بیافتاد و بغلتید چو ماهی
آنگاه پر خویش گشود از چپ از راست
گفتا عجب است این که ز چوبی و ز آهن
این تیزی و تندی و پریدن ز کجا خاست
بر تیر نظر کرد و پر خویش بر آن دید
گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

- محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 186 بار
سلام
unknown20, شما درست مي فرماييد ولي بحث هايي كه بالا شد هيچ كدام پيرامون كتب ادبي نبوده است. بهتر بود دوستان يك كتاب از يك نويسنده را انتخاب مي كردند و دو چاپ اون رو باهم مقايسه مي كردند و مطرح مي كردند كه در چاپ جديد كدام مباحث حذف شده.
در ضمن اين كه چرا اين قسمت ها حذف شده و اصلا اين كار درست است كه ما مطالب نويسنده ها را تغيير بدهيم يا خير هم جايش در اين تاپيك نيست. مي دانيد كه اين طور بحث ها به جاي مناسب ختم نمي شود.
دوستاني كه به سانسور ادبي علاقه دارند براي شروع مي توانند به چاپ هاي مختلف كتاب هاي صادق هدايت مراجعه كنند.
با تشكر
unknown20, شما درست مي فرماييد ولي بحث هايي كه بالا شد هيچ كدام پيرامون كتب ادبي نبوده است. بهتر بود دوستان يك كتاب از يك نويسنده را انتخاب مي كردند و دو چاپ اون رو باهم مقايسه مي كردند و مطرح مي كردند كه در چاپ جديد كدام مباحث حذف شده.
در ضمن اين كه چرا اين قسمت ها حذف شده و اصلا اين كار درست است كه ما مطالب نويسنده ها را تغيير بدهيم يا خير هم جايش در اين تاپيك نيست. مي دانيد كه اين طور بحث ها به جاي مناسب ختم نمي شود.
دوستاني كه به سانسور ادبي علاقه دارند براي شروع مي توانند به چاپ هاي مختلف كتاب هاي صادق هدايت مراجعه كنند.
با تشكر

Don't play games with the ones who love you