ولی در حال حاضر همانطور که در بالا اشاره کردم، اگر موافق باشید چند پست آینده را به هانس زیمر کمپوزیتور فیلم « سقوط شاهین سیاه» اختصاص خواهیم داد. با ذکر این نکته که برای این مطالب من تنها به جهت تکمیل کردن این تاپیک به جمع آوری اطلاعات بسنده کرده ام.
بدون شک نقدی که بعنوان مثال برای «مایک اولد فیلد» نوشتیم، در مورد هانس زیمر نیز معتبراست. چنین افرادی که از همان اوان کودکی صاحب امتیاز بودند و سپس وارث آخرین محصولات تکنولوژیک هم بوده اند و طبیعی ست که بعنوان تکنوکرات در خدمت اهداف طبقۀ خودشان باشند. بدون شک کارهای هانس زیمر تا جایی که من شنیده ام بسیار شنیدنی ست و از آن لذت می برم. ناگفته نماند که در نگارش تاپیک برای موسیقی معاصر ، این پرسش برایم مطرح شده بود که چرا نمی توانم از این موسیقی نفرت داشته باشم؟
فکر می کنم که مسائل و مشکلات زیبایی شناسی فراتر از تجربیات حسی هستند. تمام دانش و آگاهی و حساسیت تکنوکراتها و تمام ابزارهای تکنولوژیک برای همین بکار گرفته شده اند که برای خودآگاه و ناخودآگاه ما لالایی بخوانند و حقا که اینکار را به بهترین شکل انجام می دهند.
در پستهای آینده زندگینامۀ مختصر هانس زیمر را خواهید یافت و سپس تحلیل بسیار جالب و تکنیکی در مورد موزیک متن فیلم «سقوط شاهین سیاه» هست که امیدوارم بتوانم آنرا در ترجمۀ روانی در اختیار شما بگذارم و البته بخشی را هم به مصاحبات او اختصاص خواهیم داد.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»