کمک درمورد ساخت وب سايت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل و موضوعات مرتبط با طراحي صفحات اينترنتي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

itiranpc عزيز

منظور شما از "در مورد كاربري چيزي نفهميدم؟؟؟؟" چي هستش ؟ در مورد چه چيزي متوجه نشديد ؟ :-(
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار
تماس:

پست توسط itiranpc »

جناب Mahdi1944 به من در مورد ساخت كاربري كه در تاپيك زير سوال كرده بودم اين تاپيك رو معرفي كرده بودند كه من از اون چيزي نفهميدم http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 892#152892

براي اينكه شما را به اشتباه انداختم معذرت ميخوام :razz:
amir@li
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

itiranpc,
نميدونم کجاي کار ور نفهميديد
اگر براي وبلاگ مد نظرتون هست که اگر خود سرويس دهنده اين امکان رو نداده باشه، شما به هيچ وجه نميتونيد خودتون اون رو ايجاد کنيد، حداکثر ميتونيد چنين سرويسهايي رو از سايتهايي مثل webgozar به سايت خودتون پيوند بزنيد، اگر براي سايت واقعي که کنترل کامل اون دست خودتون باشه منظورتون هست، بايد از سيستمهايي مثل PhpFusion استفاده کنيد، در تاپيکي که لينکش رو بهتون دادن به طور کامل در اين باره توضيح داده شده!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “طراحي صفحات اينترنتي”