همينه که منم بهتون ميگم فکر آخرتتون باشيد . آرنولد که آرنولد بود اين شد شما چي ميشيد . حالا هي ورزش کن مطمئن باش مثل آرنولد به هيچ جا نميرسي يه روز ميبيني مردي . ديگه نيستي . اونوقت حرفهاي منو به خاطر ميياري که بهت گفته بودم مثل آرنولد ورزش کن تا بيشتر بموني . از ما گفتن بود حالا هي ورزش کن . آخه چرا عاقل کند کاري که باز آيد به کنعان غم مخور . يه روزبه خودت مياي ميبيني به قول معين همه رفتن کسي دورو برت نيست چنين بي کس شدن در باورت نيست اگر اين آخرو اين عاقبت بود که جز افسوس هوايي در سرت نيست . حالا برو کار ميکن مگو چيست کار که دگر عضو ها را دسته به دسته با نظم و ترتيب يکجا نشسته هر کس که گفت بهر تو مردم دروغ گفت من راست گفتم که براي تو زنده ام . پس بيا تا قدر يکديگر بدانيم که جزو رفته هاييم ما نه مرده . يه روز دورو ورم صدتا رفيق بود منو امروز ببين تنهاي تنهام . واقعا" عجب بالا و پائين داره دنيا پس بهتر است صبح ها قبل از صبحانه دندانهاي خود را مسواک زذه و با دوستان خود به مدت چهل و پنج دقيقه ورزش کنيد و بعد از خوردن يک صبحانه مقوي به سر کار برويد يا اگر هنوز کوچولوييد و کار نميکند خودتون رو براي برنامه کودک ساعت نه صبح آماده کنيد ولي هيچوقت حرفهاي منو در مورد ورزش فراموش نکنيد حالا هي ورزش کن ببينم ميخواي به کجا برسي به قول قديميا ز نيرو کجي زايد و کاستي ز سستي که نالد به راستي .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
راستي يادم رفت بگم . خدايش بيامرزد واقعا" هر کس کاو دور ماند از اصل خويش وانا اليه راجعون .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .