Ma3ouD,
راه حل عملي استفاده از V_P N هست، البته سرعت کار بسيار پايين خواهد آمد به طوري که شايد توجيهي براي استفاده از اون وجود نخواهد داشت، به جاي اين کار، بهتره از يک فلش ديسک استفاده کنيد و هميشه همراه خود داشته باشيد (با توجه به وضعيت موجود و سرعت عمومي اينترنت در ايران اين امکان در صورت فعال بودن هم فقط در حد يک سرگرمي خواهد بود، نه موضوعي کاربردي!)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Ma3ouD به جاي اينکه اطلاعات رو در درايو مجازي گوگل قرار بديد تا مثلا هر وقت خواستيد از اون استفاده کنيد، يک فلش ديسک داشته باشيد خيلي راحتتر هستيد! شما کاربرد ديگري از Gmail Drive مد نظر داريد؟
Mahdi1944 نوشته شده:Ma3ouD به جاي اينکه اطلاعات رو در درايو مجازي گوگل قرار بديد تا مثلا هر وقت خواستيد از اون استفاده کنيد، يک فلش ديسک داشته باشيد خيلي راحتتر هستيد! شما کاربرد ديگري از Gmail Drive مد نظر داريد؟
مهدی جان خب باهاش میخوام میلامو چک کنم بدون اینکه برم توو سایتش .با 2تا کلیک میرم توو درایوش و میل جدیدامو میبینم.این چه ربطی به فلش داره؟
Ma3ouD جان
Gmail Drive براي استفاده از فضاي مايل باکس به عنوان يک حافظه براي ذخيره سازي اطلاعات هست تا اونجايي که بنده اطلاع دارم، براي کاربرد مورد نظر و اطلاع از رسيدن ايميل جديد، از Gmail Notifier استفاده کنيد که ضميمهي Google Talk هست
ممنون مهدي عزيز.من فکر کردم ميشه باهاش ميل باکس را چک کرد!
اين هم لينک دانلود Gmail Notifier که دوستان شايد بخواهند استفاده کنند:
[External Link Removed for Guests]