يه روش ديگه هست كه من خودم كلي از اين روش آزار ديدم . مورد آزار ديگران واقع شدم ديگران منو آزرده اند حالا هي من
ميگم آخرش ميگن شما چرا از اين كار ها ميكنين . من خودم قرباني اين روشم حله ؟ گير نميدين ؟ بگم روش رو ؟ قول دادين
ها !!! OK
توي يه شب باروني وقتي كه عابران و مسافران در كنار خيابان در انتظار آمدن تاكسي هستند يه از خدا بي خبري در حالي
كه صداي دوبس دوبس ضبت ماشينش از دور مياد و توجه همه رو جلب ميكنه و لي همه ميدونن كه مسافر كش نيست
ناگهان ماشين او به طرف عابران منحرف و دوباره به راهش ادامه ميده 8-) ميدوننين بعدش چي ميشه ؟ در يك ثانيه هيچي
ديده نميشه و بعدش همه با آب گل آلود و لجن بارون كه رور زمين بود يه دوش ميگيرن كه حاصلش خيسي لباش ها و بود
گندي است كه بعد از خشك شدنش متصاعد ميشه :cool:
عمق فاجعه ميدونين كجاست ؟ فكرش رو بكنين كه شما يه مهموني ميخوايين برين يا بايه بنده خدايي قرار دارين و اين بلا
سرتون اومده
بعد از اين اتفاق تنحا چيري كه شنيده ميشه و خيلي خيلي خيلي جاي تأسف براي اون راننده داره رگباري از انواع فش
هاي آبدار و لعن و نفرين مسافران بيچاره است
جون مادرتون از اين يه راه مردم آزاري نكنين چون تر و خشك با هم ميسوزه
و گناه من بيچاره توي اون ماجرا اين بود كه در جمع مسافراني بودم كه دو سه تاشوم از خانم هاي غير محترمي بودن كه
سوژه اين مزاحمت قرار گرفتن و همه ميدونستن كه بخواطر اون چند نفره كه اون راننده به سمت ما حمله ور شد ولي
آخرش من يكي كه خوشحال بودم چون چنان بلايي سر دون چند تا اومده بود كه كاسبي رون روزشون تعطيل شد و حق
شون بود البته همتون ميدونين كه مايش يه دوش و يه دست لباس تازه بود كه دوباره برگردن و به گند كاريشون تو جامعه
ادامه بدن .

:cool:
فكر كنم يكم زياد شد چون انگشتام درد گرفت

به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .