درخواست نرم افزار براي انجام تايپ فارسي در Video Studio 9 به بالا

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

درخواست نرم افزار براي انجام تايپ فارسي در Video Studio 9 به بالا

پست توسط ae »

سلام دوستان ... برای اینکار قبلاً از انواع نرم افزارهای فارسی ساز مثل : " مریم " استفاده کردم ولی متاسفانه تو Video Sudio خوب نمی نوشت ... یعنی فونتها رو نمی شناخت ... همش چرت و پرت می نشت ... آیا نرم افزاری سراغ دارین که بتونم با اون راحت کار کنم و تو تایپ حروف مشکلی نداشته باشم؟
لطفاً اگه هست معرفی کنید و اگر مقدور هست لینک دانلودشو بزارین .

تشکر فراوان Æ
آنجا كه عشق فرمان مي دهد ، محال سر تسليم فرود مي آورد .
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط ae »

کسي کمکم نمي کنه؟ :lol:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 284 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

Re: درخواست نرم افزار براي انجام تايپ فارسي در Video Studio 9 به بالا

پست توسط saeed_hz »

ae نوشته شده:سلام دوستان ... برای اینکار قبلاً از انواع نرم افزارهای فارسی ساز مثل : " مریم " استفاده کردم ولی متاسفانه تو Video Sudio خوب نمی نوشت ... یعنی فونتها رو نمی شناخت ... همش چرت و پرت می نشت ... آیا نرم افزاری سراغ دارین که بتونم با اون راحت کار کنم و تو تایپ حروف مشکلی نداشته باشم؟
لطفاً اگه هست معرفی کنید و اگر مقدور هست لینک دانلودشو بزارین .

تشکر فراوان Æ

دوست عزیز پیشنهاد میکنم از ipt5 استفاده کنید.در داخل سی دی پارسا 99 میتونید پیداش کنید.
یه موردی که داره در موقع نوشتن از فونتهایی که همراه خود بر نامه نصب میشه و اولش با ipt شروع میشه استفاده کنید. مثل ipt homa
موفق باشید.
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط ae »

من تو CD پارسا 99 همچين نرم افزار يا همچين دايرکتوري پيدا نمي کنم ... راهنماييم ميکني؟
اگه ممکنه لينک دانلودشو واسم بزار .
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeed_hz »

ae عزیز ،شرمنده من اشتباهی نوشتم پارسا 2001،در واقع ورژن بالاتر پارسا 99 .
سی دی را گذاشتید در اتوران ipt کنید.

با عذر خواهی مجدد.
موفق باشید.
 هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون 
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط ae »

saeed31861, جان , فکر کنم واسه يه نرم افزار قدرتمندي مثل Video Studio به يه نرم افزار پيشرفته نياز باشه ... البته اگه شما تست کردي و جواب داده من عذر خواهي مي کنم .
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeed_hz »

ae نوشته شده:saeed31861, جان , فکر کنم واسه يه نرم افزار قدرتمندي مثل Video Studio به يه نرم افزار پيشرفته نياز باشه ... البته اگه شما تست کردي و جواب داده من عذر خواهي مي کنم .

خواهش میکنم دوست من.من مدتهای زیادی در زمینه میکس و مونتاژ کار کرده ام .و این نرم افزار خیلی جاها به کمک حالم بوده.البته مشکل یولید در نشان دادن فونت هست وگرنه افکتهای زیادی داخل نرم افزار هست که که میشه به متنمون اعمال کرد

ولی اگه قانع نشدید پیشنهاد میکنم که از pinnacle studio 10 و یا اگه سیستمتون ضعیفه از ورژن 9.3 استفاده کنید.این نرم افزار البته نسخه اکتیو شده اش همراهش یه نرم افزار به نام hallywood fx (اگه درست نوشته باشم) نصب میشه که واسه خودش دنیایی داره و حتی تیزرهای اونو من تو صدا سیما هم دیدم.
این نرم افزار دومی یعنی هالیوود با نر م افزارهای دیگه مچه البته نه همشون.
به طور مثال شما با نfا ulead meida studio میتونید از این نرم افزار استفاده کنید.این مسئله شامل پرایمری هم میشه.
یه موضوع دیگه ورژنهای مختلف هالیوود همراه پیناکل هست .مثلا ورژن 5.5 همراه پیناکل 9.3 نصب میشه و این ورژن با اکثرا نرم افزارهای دیگه هماهنگه.ولی ورژن 10 این طوری نیست.
در مورد hpt هم اول نرم افزار رو در وضعیت direct mod قرار بدبد بعدش فونهای ی که با ipt شروع میشه رو انتخاب کنید و شروع به تایپ کنید.در این حالت علامت system tray باید شروع به چشمک زدن کنه که نشان دهنده فعال بودن نرم افزاره.

در کل اگه مشکلی داشتید ،در حد توان در خدمتم.البته کم نیستنند دوستانی در این سایت که تو این زمینه الانم مشغولند.
موفق باشید.
New Member

Re: درخواست نرم افزار براي انجام تايپ فارسي در Video Studio 9 به

پست توسط hamidrr »

چطور میتوان در یولید 9 فارسی را بدون مشکل تایپ کرد../.
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”