با سلام
دوستان اکثرا با برنامه winrar آشنا هستن.
چند روزی بود که به مشکلی بر خورد کرده بودم اما به دلیل گرفتاری وقت نشده بود که جائی مطرح کنم یا از کسی بپرسم !
عرض کنم که من برنامه winrar رو روی 2 تا از سیستمهامون نصب شده دارم .
از سایت رپید شیر دانلود داشتم که حدود 15 فایل رو باید extract کنم تا یک فایل واحد بشه.
با یکی از سیستمهام که اینکارو میکنم بدون مشکل انجام میشه اما با دیگری اصلا انجام نمیشه و همش پیام corrupted رو میده.
خلاصه اینکه موندم علتش چیه و واقعا هم نیازش دارم.
از دوستامون کسی میتونه کمکم کنه؟!
مشکل با برنامه winrar
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
Re: مشکل با برنامه winrar
Dani77733 نوشته شده:با سلام
دوستان اکثرا با برنامه winrar آشنا هستن.
چند روزی بود که به مشکلی بر خورد کرده بودم اما به دلیل گرفتاری وقت نشده بود که جائی مطرح کنم یا از کسی بپرسم !
عرض کنم که من برنامه winrar رو روی 2 تا از سیستمهامون نصب شده دارم .
از سایت رپید شیر دانلود داشتم که حدود 15 فایل رو باید extract کنم تا یک فایل واحد بشه.
با یکی از سیستمهام که اینکارو میکنم بدون مشکل انجام میشه اما با دیگری اصلا انجام نمیشه و همش پیام corrupted رو میده.
خلاصه اینکه موندم علتش چیه و واقعا هم نیازش دارم.
از دوستامون کسی میتونه کمکم کنه؟!
یه عکس میزارید از اون 15 تا فایل !
اسم ها به ترتیب هست
این پیغام معمولا در موقع خرابی یکی از شماره فایل ها نمایش پیدا میکنه
روی شماره چند این پیغام رو میده ؟
حجم فایل خروجی شما چقدر هست ؟
ممنون از شما
عرض کنم که من همون فايلي رو که درست استخراج ميشه رو جايگزين ميکنم در همين سيستم اما بازم مشکل هست !
جالب اينجاست که اصلا هر فايلي رو که ميخوام استخراج کنم با مشکل مواجه ميشم و يک نکته ديگه که بازم جالبه اينه که روس همين سيستمم که اين برنامه مشکل داره ويستا هم نصب دارم که با همين برنامه روي ويستا هم عينا باز همين مشکل رو دارم.
هر چي هست خيلي عجيبه !!!
دقيقا همين برنامه رو روي سيستم ديگر دارم اما بدون مشکل کار ميکنه !
عرض کنم که من همون فايلي رو که درست استخراج ميشه رو جايگزين ميکنم در همين سيستم اما بازم مشکل هست !
جالب اينجاست که اصلا هر فايلي رو که ميخوام استخراج کنم با مشکل مواجه ميشم و يک نکته ديگه که بازم جالبه اينه که روس همين سيستمم که اين برنامه مشکل داره ويستا هم نصب دارم که با همين برنامه روي ويستا هم عينا باز همين مشکل رو دارم.
هر چي هست خيلي عجيبه !!!
دقيقا همين برنامه رو روي سيستم ديگر دارم اما بدون مشکل کار ميکنه !