دارن .
در ضمن اونها از روي مدرک مستند اينها رو نميگن. حدس و گمان خودشونه . چون اگر اطلاع داشتند صد سال اين حرف رو نميزدند .
مدیران انجمن: abdolmahdi, SAMAN, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ادامه ء جنگ تا هشت سال با وجود اينکه به نظرم کار اشتباهي بود اما حداقل اين پيام رو براي ديگران داشت که ايرانيهاي الان با ايرانيهاي چند دهه و چند صده پيش تفاوت دارند و براي دفاع از کشورشون حاضرند حتي اينهمه سال در جبهه ها بمونند و بجنگند . و همين باعث شده در اين دو دهه قدرتهاي جهاني به ايران حمله نکنند
به نظر من کاملا بر عکس این موضوع هست !اون موقع مردم چون قبل از جنگ انقلاب شده بود و هم یکدست بودند به خاطر دفاع از کشورشون حاظر به این کار شدند.برای چی؟ برای اینکه باور داشتند و می خواستند آزاد باشند. اما الان کاملا موضوغ بر عکس هست و شاید 90% مردم از این وضع زندگی راضی نیستند.چرا؟چون دولت و بزرگمردان کشور عزیزمون حاضر شدند به خاطر داشتن یک نیروگاه هسته و پشت سرش بدست آوردن بمب اتم وضعیت مردم رو از نظر اقتصادی به این وضع بندازند!میشه گفت کره شمالی دوم!
از یک طرف هم برخورد دولت با جوانهارو میبینیم که هر روز یک داستان و یک محدودیت جدیدی برای اونها در نظر میگیره!!! به نظر شما با این وضعیت، کی حاظر هست و اصلا برای چه کسانی حاظر میشه بره، و جنگ کند.؟
نتیجه این خودخواهی ها این میشه که ما روز به روز از دنیا عقب بیفتیم و فقط ادعا و حرف داشته باشیم و در این دنیا منزوی و منزویتر بشیم همین و بس، از اونور هم همین کشورهای عربی یا حتی ترکیه رو داریم میبینیم و خواهیم دید به کجا میرسند و ما کجا خواهیم بود !!! 

gigi64 نوشته شده:ادامه ء جنگ تا هشت سال با وجود اينکه به نظرم کار اشتباهي بود اما حداقل اين پيام رو براي ديگران داشت که ايرانيهاي الان با ايرانيهاي چند دهه و چند صده پيش تفاوت دارند و براي دفاع از کشورشون حاضرند حتي اينهمه سال در جبهه ها بمونند و بجنگند . و همين باعث شده در اين دو دهه قدرتهاي جهاني به ايران حمله نکنند
به نظر من کاملا بر عکس این موضوع هست !اون موقع مردم چون قبل از جنگ انقلاب شده بود و هم یکدست بودند به خاطر دفاع از کشورشون حاظر به این کار شدند.برای چی؟ برای اینکه باور داشتند و می خواستند آزاد باشند. اما الان کاملا موضوغ بر عکس هست و شاید 90% مردم از این وضع زندگی راضی نیستند.چرا؟چون دولت و بزرگمردان کشور عزیزمون حاضر شدند به خاطر داشتن یک نیروگاه هسته و پشت سرش بدست آوردن بمب اتم وضعیت مردم رو از نظر اقتصادی به این وضع بندازند!میشه گفت کره شمالی دوم!
از یک طرف هم برخورد دولت با جوانهارو میبینیم که هر روز یک داستان و یک محدودیت جدیدی برای اونها در نظر میگیره!!! به نظر شما با این وضعیت، کی حاظر هست و اصلا برای چه کسانی حاظر میشه بره، و جنگ کند.؟
کره شمالی مثال خیلی خوبی هست.کره شمالی سرانجام به بمب اتم رسید با اون همه زجر و بدبختی برای مردم و وقاهتی که از خودش نشون داد،اما آخرش چی شد؟؟؟کجای دنیارو گرفت؟فکر می کنین برای آمریکا ساده نبود دو تا بمب اتم بندازه رو سرش و برای همیشه این کشور خودخواه رو ساکت کنه،مطمین باشید کره هم هیچ کاری نمی کرد.
نتیجه این خودخواهی ها این میشه که ما روز به روز از دنیا عقب بیفتیم و فقط ادعا و حرف داشته باشیم و در این دنیا منزوی و منزویتر بشیم همین و بس، از اونور هم همین کشورهای عربی یا حتی ترکیه رو داریم میبینیم و خواهیم دید به کجا میرسند و ما کجا خواهیم بود !!!

KH.I.A.2500 نوشته شده:در کل بايد نتيجه گرفت که ايران آنچنان قول بي شاخ و دمي نيست که امريکا بخواهد بمب اتمي روي سرش بندازه . قواي نظامي امريکا همينطوري هم بر ما ميچربه پس نيازي به استفاده از بمب اتمي نيست . زدن چند ناو امريکايي هم آنچنان فاجعه بار نيست که دليل موجهي براي استفاده از بمب اتمي بر ضد ايران باشد . همينطور در جنگ خسارت ديدن و خسارت زدن يک امر طبيعي است , پس فکر نکنيم که اگر ما ناوهاي اونها رو زديم و يا اسراييل را مورد اصابت قرار داديم اونها براي تلافي از بمب اتمي استفاده ميکنند . در ضمن تصميم جهت بکارگيري از اين بمبها در جنگ بر ضد دشمن انقدر هم که ما فکر ميکنيم راحت نيست( يعني تا تقي به توقي خورد کسي بر ضد کسي از بمب اتمي استفاده نميکنه ) .
اما در مورد قدرت بازدارندگي بمب اتمي شکي نيست . تابحال هم من به ياد نمياورم امريکا يا هر کشور ديگر به کشوري حمله کنند که بمب اتمي داشته .
مسئله جنگ و جبهه هم اصلا ربطي به مقامات کشوري ندارد . مثلا خود من با بسياري از چيزها و کارها و روشهاي اين دولت و ... اصلا موافق نيستم ولي اگر جنگي صورت بگيرد براي دفاع از کشورم در صف اول خواهم رفت . يکي از دلايل اين که ايران ما امروز تا اين حد نسبت به گذشته کوچک و کوچکتر شده همين طرز تفکر غلط هست که عده اي از مردم به دليل خاطره بدي که از دولت وقت و شاهان ستمگرشان داشتند گذاشتند تا هر بيگانه اي به کشورشان تعرض کند تا از دست دولتهاي ستمگر راحت شوند . موضوع رژيم موضوعي کاملا جدا از بحث دفاع از کشور هست . همينطور که ميبينيد در طول سالهاي سال دولتها و رژِيمهاي مختلف امدند و رفتند ولي اين ايران است که ميماند . ميتوانيم هم مثل آنها فکر کنيم تا ايران ما با هر جنگي کوچک و کوچکتر شود .

KH.I.A.2500 نوشته شده:ماجراي حرام بودن کلاهک هسته اي هم ممکنه مثل حرام بودن تنباکو بشه که يک زماني حرام شد ولي الان حرام نيست .
با اينحال همين بمب اتمي هم صد در صد نميتونه بازدارنده باشه . مثلا الان اسرائيل تعداد زيادي کلاهکهاي هسته اي داره ولي در صورت حمله امريکا به ايران , ايران به اسرائيل موشک شليک خواهد کرد . پس ميبينيد با اينکه اسرائيل کلاهک هسته اي داره ولي مصون از جنگ نيست . يا همين امريکا و روسيه که هردو کلاهکهاي هسته اي دارن ولي هر ان ممکنه جنگشون بشه و روز به روز تنشها بين اونها بالا ميگيره . پس ايران اگر هم فرض کنيم به دنبال سلاح هسته اي باشه بايد اين کار را پنهاني انجام بده و لازم نيست اعلام کنه ما بمب هسته اي ساختيم . بايد به چشم يک کشوري که بمب هسته اي نداره به اون نگاه کنن ولي اگر جنگي شد و دشمن هم قصد استفاده از سلاح هسته اي داشت اونوقت ميگيم مثلا ما چند بمب هسته اي داريم که در صورت استفاده دشمن , ما مقابله به مثل خواهيم کرد . ميتونيم هم بگيم اينها را خريديم . کي ميتونه بگه نه ؟
اگر نظر من را ميخواهيد من ميگم نميدونم ايران سلاح هسته اي داره يا نه ولي ميگم ايران در دکترين دفاعي خودش يک جايي براي سلاح اتمي باز کرده و اون رو باز نگه ميداره تا زماني که واقعا وقتش برسه و نياز باشه .

david68 نوشته شده:من هم با اين موافقم كه ديگر هيچ بمب اتمي به احتمال زياد استفاده نخواهد شد اون يك بار هم كه امريكا ژاپن رو با بمب اتمي مورد هدف قرار داد ميخواست ببينه كه اين همه خرجي كه براي اين بمب كرده چطوري عمل ميكنه و اثر اون بر روي انسانها چطوري هست هرچيزي كه براي اولين بار ساخته ميشه نياز به ازمايش داره البته اين ازمايش رو تو بيابان ميشه انجام داد ولي تو بيابان نميشه فهميد كه چقدر روي انسان تاثير داره ايران هم فقط براي توليد برق اين همه پول صرف نميكنه و مطمئنا قصد توليد بمب رو داره و به همين خاطر امريكا به ايران گير داده وگرنه فقط به خاطر توليد برق امريكا نمياد اين همه تلاش براي تحريم و اينجور حرفها بكنه چون برق رو از راههاي ديگه هم ميشه درست كرد در مورد عراق هم فكر ميكنم مردم اون كشور از اينكه از دست ديكتاتوري مثل صدام نجات پيدا كردند خوشحال هستند و الان به يه ازادي نسبي رسيدند من كه خودم خيلي خوشحالم امريكا به عراق حمله كرد و صدام بعد از اون همه جنايت اعدام شد .