Fareed3230,
من هم با شما موافقم ولی به نظر من هنوزم دیر نشده
نقش والدین در این زمینه خیلی موثر
در بعضی موارد قصور والدین نسبت به ایجاد فضای صمیمی در خانواده و فقدان یک رابطه عمیق عاطفی بین والدین و جوانان -محدودیتهای بیش از حد برای جوانان و بی توجهی نسبت به نیازها و مشکلات اونها به ناچار جوانها رو به سمت دوستیهای بیرون از خانواده ترغیب می کنه
جوانهایی که به دام ارتباطها و کششهای افراطی می افتن اغلب دچار خلا عاطفی هستند از طرف والدینشون
::::::...:::::: ازدواج و مسايل مربوط به آن ::::::....:::::::
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

-
- تماس:

-
- تماس:

-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:
-
پس احتمالا هیچ وقت تو اون شرایط قرار نگرفتی چون هم عقل وهم شعور و هم اینده نگری همگی از فکرو مغزت بیرون میاد من نمیگم این کار درسته ها.......... خیلی هم بده چون هنوز به شش ماه نرسیده دلت میخواد مثل گذشتت بشی ولی افسوس که اونی که دلت میخواد نمیشه و مجبوری با کاری که خودت شروع کردی تا اخر عمر (برای ادم هایی که مردونگی دارن) سر کنی شاید انتخابت خوب باشه شایدم بد ولی معمولا اینجور انتخابا اخرش بدیش معلوم میشهFareed3230 نوشته شده:Leila نوشته شده:درسته
اكثرا به خاطر ازدواج و اشنايي بيشتر باهم ديگه ارتباط بر قرار مي كنند
ولي خواه ناخواه توي شرايط ديگه قرار مي گيرند :-(
اين حرفا كدومه خواهر من پس خدا عقل رو براي چي به ادم داره ؟ مگه بچه بازيه اول ازدواج بعد ....
دوستدار شما
امیر
امیر

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
sara, هر رابطه اي بايد در چارچوب و روش صحيح خودش باشه، هر چيزي خارج از قاعدهي درست (قاعدهي که از طرف خدواند وضع ميشوند) اشتباه و نادرست هست
در مورد مطلبي که نوشتيد به در اکثر موارد به نظر بنده درست نيست، اما مواردي هم درست بيان شده
لطفا دوستاني که مايل به نظر دادن در مورد اين موضوعات هستند در چارچوب قوانين بحث کنند تا خدايي نکرده باعث ناراحتي کسي نشده و مجبور به قفل تاپيک نشيم
با تشکر
در مورد مطلبي که نوشتيد به در اکثر موارد به نظر بنده درست نيست، اما مواردي هم درست بيان شده
لطفا دوستاني که مايل به نظر دادن در مورد اين موضوعات هستند در چارچوب قوانين بحث کنند تا خدايي نکرده باعث ناراحتي کسي نشده و مجبور به قفل تاپيک نشيم
با تشکر

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد