دوست عزيز گردآفرين
وقتي مي شه به اين صراحت از صلاح مردم و به خاطر مردم حرف زد که نظام دموکراسي باشه آن هم نه از نوع غربي و شرقي بلکه دموکراسي نظري (واقعي) اما نظام ما علاوه بر دموکراسي اسلامي هم هست اين خود يکي ديگر از نکات سر بسته است ( اميد وارم اين تاپيک ديگه حذف نشه )
اما دوست گرامي من machkol که مملو از شور حسيني هستيد
من يه سوال دارم از شما که با سپاه آشناييد
چرا نمي شه سپاه را در يک کشور محدود کرد ؟
دربارۀ رزمايش بزرگ ايران مقتدر
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
دموكراسي نه شرقي داره و نه غربي!! دموكراسي يعني اينكه قوانيني اجرا بشه كه در شان انسان هست و به حقوق اون احترام گذاشته بشه دموكراسي يعني اينكه مردم بتونن رك صحبت كنن واقعا جالب هست خود شما گفتين:
( اميد وارم اين تاپيک ديگه حذف نشه ) ...و در ابتداي كلامتون هم گفتين كه:اما نظام ما علاوه بر دموکراسي اسلامي هم هست ...
دقيقا يك حرف شما ناقض ديگري هست اگر دموكراسي در كشور ما حاكمه پس مسولان سايت از چه بابت هست كه تاپيك ها رو حذف يا... ميكنند؟اگر هركسي ميتونه ازادانه صحبت كنه پس چرا ترس از ف ي ل ت ر شدن هست؟
بله اخبار اخراج اساتيد و دانشجويان و...فكر ميكنم تنها به گوش من ميرسه با اين حساب!!!!!!
بنده هم اميدوارم دموكراسي روزي در ايران تبلور پيدا كنه دموكراسي واقعي!!
( اميد وارم اين تاپيک ديگه حذف نشه ) ...و در ابتداي كلامتون هم گفتين كه:اما نظام ما علاوه بر دموکراسي اسلامي هم هست ...
دقيقا يك حرف شما ناقض ديگري هست اگر دموكراسي در كشور ما حاكمه پس مسولان سايت از چه بابت هست كه تاپيك ها رو حذف يا... ميكنند؟اگر هركسي ميتونه ازادانه صحبت كنه پس چرا ترس از ف ي ل ت ر شدن هست؟
بله اخبار اخراج اساتيد و دانشجويان و...فكر ميكنم تنها به گوش من ميرسه با اين حساب!!!!!!
بنده هم اميدوارم دموكراسي روزي در ايران تبلور پيدا كنه دموكراسي واقعي!!

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
فکر ميکنم موضوع کاملا منحرف شده، با حذف پست هم ظاهرا برخي دوستان براشون روشن نميشه که بايد ادامه ندهند و ...
براي هزارمين بار اعلام ميکنم اين انجمن جاي عقده گشايي شخصي، بحثهاي سياسي و ديني نيست!
همينطور اعلام دشمني و خورده حساب با ارگانها نظام مقدس جمهوري اسلامي
تاپيک قفل شد و با کاربران خاطي در صورت تکرار برخورد خواهد شد!
براي هزارمين بار اعلام ميکنم اين انجمن جاي عقده گشايي شخصي، بحثهاي سياسي و ديني نيست!
همينطور اعلام دشمني و خورده حساب با ارگانها نظام مقدس جمهوري اسلامي
تاپيک قفل شد و با کاربران خاطي در صورت تکرار برخورد خواهد شد!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد