مقایسه تفنگداران دریایی ايران و امريکا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 118 بار
تماس:

پست توسط lolo_babo1 »

نیروی های ویژه ی سپاه نیروهایی مناسبی هستند که خوب تجهیز میشن
تکاوران زمینی و نیروی دریایی سخت ترین آموزش ها رو میبینن
و البته ایمانشون باعث میشه هیچ وقت تو شرایط بد کم نیارن
بر عکس
آمریکایی ها سریع از کوره در میرن
تو فیلم های خودشون در ویتنام میبینیم چجور مامانشون رو صدا میزنن وقتی تو مخمصه میوفتن
اما بازم نباید قافل بشیم که اونا نیروهای آماده ای هستن که امکانات به نفعشون باشه میتونن برتر باشن
 َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.
[External Link Removed for Guests] 
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

اين هم يک وبلاگ در باره تفنگداران

با با يه کم بحث علمي کنيد .
اخه چرا دعوا ميکنيد چرا..

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

I.R.I MARINE نوشته شده:ببخشيد بي احترامي نباشد ولي تفنگداران نيروي دريايي ارتش اصلا در نکا پايگاه ندارن در ضمن براي آموزش تفنگداري و SBS فقط پادگان منجيل آموزش مي دهد.

تفنگداران دريائي ارتش در پادگان منجيل آموزش ميبينند. اين پادگان توسط فرانسويها ساخته شده و بقدري محكم و اصولي ساخته شده كه در زلزله تاسف بار رودبار و منجيل خسارات جزئي ديد در حاليكه ساختمان تمام بتوني و در حال ساخت كنار پادگان از پايه فرو نشست.

تنفگداران دريائي به نيروهاي كلاه مشكي معروفند و تكاوران دريائي به نيروهاي كلاه سبز و با 2 شرح وظيفه متفاوت. اصل نيروهاي كلاه سبز هم در نيروي دريائي بود و بعد نيروي زميني ارتش اين واحد ها رو به يگانهاي خودش اضافه كرد. منجيل به دليل وجودشرايط خاص آب و هوائي - عوارض طبيعي و رودخانه ها مكان مناسبي براي آموزش اين يگانهاست. به طور مثال عبور از رودخانه در شبهاي سرد و پرباد منجيل با تجهيزات كامل و خيس (از جمله كوله پشتي 15 كيلوئي ) كار هر كسي نيست.

در قبل از انقلاب تكاوران كلاه سبز در انگليس تعليم ميديدند . اگر به عكسهاي اوايل جنگ تكاوران دقت كنيد حتي لباسهاي فرم اين واحدها انگليسي بود كه بعد تغيير پيدا كرد. اين واحدها حتي ميزان كالري موجود در غذاهاشون هم حساب شده بود.
درجات تفنگداران و تكاوران با ساير پرسنل نيروي دريائي يكي است:
سرباز---> ناوي
گروهبان---> مهناوي
استوار---> ناو استوار

ستوان 3 ---> ناوبان3
ستوان2---> ناوبان 2
ستوان 1---> ناوبان يكم

سروان---> ناوسروان

سرگرد---> ناخدا 3
سرهنگ2 ---> ناخدا 2
سرهنگ---> ناخدا يكم

و درجات بالاتر دريادار دريابان درياسالار

در نيروي دريائي پرسنل خلبان ( اعم از خلبان هواناو- هليكوپتر) و پرسنلي كه روي واحدهاي شناور فعاليت دارن از ارج و قرب بيشتري برخوردارن (مثل همه جاي دنيا) . لباسهاي تفنگدان دريائي متنوع و زيباست :

1- لباس معروف به پلنگي كه لباس اصلي اين يگانهاست ( 6 ماه اول+ 6 ماه دوم)
2- لباس سفيد ( 6 ماه اول)
3- لباس مشكي ( 6 ماه دوم)
خود لباس مشكي 2 نوع است : الف> كاپشن شلوار - درجه روي شانه ب> كت و شلوار - درجه روي سر آستين
( مخصوص مراسمات رسمي)
4- لباس كرم ( 6 ماه اول + 6 ماهه دوم)

البته شال استتار و مچ بند جزو البسه اصلي نيست اما ( به خصوص كلاه سبزها) علاقه زيادي به استفاده از آنها دارند. رشادتهاي كلاه سبزهاي ايران در خرمشهر فراموش نشدني لست.
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط mark-2 »

ببينيد اقايون اين چيزي رو که شما تو اخبار مي بينيد يا توي گزارشها ,صحنه هاي گلچين شده است . من خودم تو لشکر 58 تکاور ذوالفقار بودم البته اين لشکر در اصل ماله سمنانه ولي يگان خدمتي من تو سومار بود و پادگان ما 200 متر با مرز فاصله داشت . توي يکي از گشت هايي که که با تيم مي رفتيم . اونور مرز نيروهاي لشکر 101 هوابرد و us marines رو ديديم که تجهيزات خيلي ساده اي داشتن حتي جليقه هم نداشتن و تنها فرقشون با ما اين بود که کلاه خودهاي جديد و تفنگ m-4 داشتن در ضمن خيلي هم درشت نبودن برخلاف اون چيزي که تو فيلما نشون ميدن :x
IN WAR NO ONE FIGHTS ALONE
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: navidsilver@mcn.com
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط N@AVID »

سلام :

اولا : متاسفم براي اون وطن فروش ...
دوما : همان طور که دوست محترم فرمودند حزب ا... لبنان يک گروه آموزش ديده از سپاه ايران است .
نيروي لبناني = آموزش ايراني
سوما : آمريکايي ها فقط بقولي گنده ... هستند . بشدت هم گول تجهيزاتشون رو خورده اند .
اگر تصاويري از درگيري اين به اصطلاح تفنگ داران با مردم غير نظامي رو ديده باشيد بسيار خنده آور است ...
بهتر است چنين بگم : بهترين و عالي ترين و مجهزترين نيروي کاماندويي يا واکنش سريع رو کشور انگليس داره ... ( البته به گفته کل دنيا )
((( تفنگداران درياي سلطنتي انگلستان ))) :-D :grin:
اين نيرو به گفته اي آموزش خلباني را در کنار تمامي آموزش هايش ديده است .
ولي زياد جديش نگيريد !!!
اين ها همان کساني بودند که پارسال و همين عيد امسال وارد آب هاي ايران شدند ...
در حالي که بقولي بهترين آموزش ديده ها بودند فقط با فرياد يک پاسدار تمامي اسلحه هاي خود را زمين گذاشته و تسليم شدند .
پاسداران ما فقط نفري يک کلاش داشتند و به 12 نفر هم نمي رسيدند .
ولي از اين انگليسي ها براحتي يک وانت لوازم و اسلحه و تجهيزات گرفته شد .
زماني که قصد انتقال اين دزدان دريايي ( انگليسي ها ) را به مقر داشتند يکي از اين فوق انسان ها ! ( تفنگداران انگليس ) در شلوار
خود ادرار مي کند ! يعني به قدري از اسم سپاه و جو ايجاد شده خوف مي کند که خودش را خيس مي کند :lol: :lol: :lol:
پس ببينيد تجهيزات حرف اول رو نمي زنه ... چون اگه مي زد اون ها به راحتي مقابله مي کردند .
ايمان و امداد الهي هميشه پيروز است .
بنده مانور دريايي اين ( تفنگداران انگليسي ) در ام القصر ديدم ...
قايق از دور نزديک ساحل شد . تفنگدارن آماده بودند تا زماني که قايق به ساحل برسد از قايق به بيرون بپرند .
قايق به ساحل رسيد . نيرو ها از قايق بر رويساحل پريدند . يک قدم به جلو ...
ديگه صدايي نمي ياد ... الا کمک - کمک !!!
چه شد ؟! اين نيرو هاي آماده چه شدند که حالا با اين شدت کمک مي خواهند ؟؟؟
نترسيد اتفاقي نيفتاده ! بنده خدا ها توي گل گير کردن ! :grin:
تا زانو رفتن توي گل ... بعد اومدن پاشون رو از توي گل در بيارن با مخ رفتن توي گل !!! چقدر بي عقل ...
حالا گروه پشتيباني اعزام مي شود . تمامي اون لباس هاي قشنگ به رنگ قهوهاي و طوسي در آمده !
گروه پشتيباتي با طناب اين کوچولو هاي دوست داشتني رو از گل بيرون مي کشند ...

ديديد اين که به گفته دنيا قوي ترين نيروي واکنش سريع است ...

از يک نيروي آموزش ديده مثل 65 يا صابرين بپرسيد از يک خشاب چند تيربه هدف مي خوره ؟ مي گويند همش .
البته با مدرک . نه ديمي .

هر کسي راجع به تيپ 23 کلاه سبز هاي قديم سوال داشت بگه !
يادش بخير ... 10 الي 12 سال پيش از ارتش به پدر من يک قاب دادند .
درون اين قاب تمامي آرم هاي نيروي ويژه بود از جمله تمامي آرم هاي چتر بازي .
ولي هيف شد !!! ما توي بچگي داغونش کرديم ... قشنگ يادم آرم هاي چتر بازيش رو خودم شکوندم ! :(

ولي خوشم نيومد يک سرباز جزي که حالا واقعا يا به دروغ ادعا مي کند که سرباز سپاه بوده از درون سپاه و بسيج چنين
توهماتي را در سايت مي نويسد بايد اين رو بداند که اگر قرار بود هر کسي که وارد سپاه مي شود . تعداد اسلحه و نيرو و
اين قبيل موارد را متوجه بشود که الان چيزي به اسم سپاه پاسداران نداشتيم .
من به عنوان يک پاسدار و فرزند يک ارتشي اعلام مي کنم هيچ مشکلي در ميان اين دو نيرو نيست و اين
دو نيرو کاملا بارادرانه و مستحکم در کنار يک ديگر مشغول حفظ امنيت کشور هستند .
اخطار به ( ) نوع نگارش شما مشکل دارد تصحيح فرماييد ... و گرنه طور ديگر برخورد خواهد شد .
مخصوصا به دليل نگارش اين حروف = ج اا

درود بر روان پاک شهداي سپاه و ارتش جمهوري اسلامي ...
يک روز با تو يک روز بر عليه تو ... روزي که با تو ست مغرور نشو ... روزي که بر عليه توست مايوس نشو
New Member

پست توسط kb_1350 »

به ياد شهيدان ابوالفضل عباسي ، محرابي ، بنيادي ، صفا و شهيد مختاري مربي عزيز ژيمناستيك من در سال 1357-58
كه كسي يادشان نمي كند.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط khalili »

از همه اينها بكذريم
ايرانيها هيجي ندارند اما ايمان و اعتقاد و غيرت و مردانكي دارند اما امريكاييها همه جي دارند اما ايمان و اعتقاد و غيرت و مردانكي ندارند
جانم فداي ايران
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط navid kalbasi »

سلام به دوستان عزيز
بايد به شما بگويم كه در مورد سطح آموزش اشتباه مي كنيد
من در چند سال پيش اموزش هاي مربوط به نيروهاي ناصحين بسيج را ديدم در طي اين اموزشها كه سطح بالايي داشت دائما فرمانده ميگفت رنجرهاي امريكايي ايجوري اند يا اونجوري اند براي اين كه ما رو شير كنند من كه خودم 6 ساله كيوكوشين كار ميكنم وسط كار كم اوردم
اين تمرينات ماهيانه بود در مورد اموزشها فقط اين را بگوييم كه روز اول من از 5 تير فقط يكي به سيبل زدم ولي روز اخري كه رفتم از 10 نمره تير اندازي 57/9 گرفتم چون 4 تا رو به خال زدم يكيش هم كنار خال خورد (البته به دليل امتحانات مدرسه اموزشها را كامل نكردم) حالا نيرو هاي تفنگدار كجا ناصحين كجا
اموزشهاي ناصحين اون موقع 1 سال بود حالا فكر كنم 6 ماهه
ما يك همسايه دايتيم او جزء تفنگداراني بود كه در عمليات فتح خرمشهر ساحل رود اروند رو فتح كردند
فقط درباره امادگي جسماني او بعد از اين كه 15 سال كه ديگر تفنگدار نبود در طي 1 دقيقه 70 تا شنا
او ميكفت كه ما بين تنب نزرگ و كوچك را شنا ميكردم
اين قضييه مال 30 سال پيش است درباره اين كه بعضي از دوستان كفته اند قديم وضع اموزش بهتر بود ولي الان نيست به نظر شما فرمانده هاي نيروي دريايي وايمستند كه از دوشمن كم بيارند با اين كه ما از نظر ايماني بر انها بر تري داريم

اگر قدرت نباشد عدالت ناتوان است واگر عدالت نباشد قدرت خشونت است لذا براي حفظ عدالت قدرت لازم است..سوساسي ماساتاتسو اوياما -اوسطوره كاراته
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

N@AVID نوشته شده:سلام :

سوما : آمريکايي ها فقط بقولي گنده ... هستند . بشدت هم گول تجهيزاتشون رو خورده اند .
اگر تصاويري از درگيري اين به اصطلاح تفنگ داران با مردم غير نظامي رو ديده باشيد بسيار خنده آور است ...
بهتر است چنين بگم : بهترين و عالي ترين و مجهزترين نيروي کاماندويي يا واکنش سريع رو کشور انگليس داره ... ( البته به گفته کل دنيا )
((( تفنگداران درياي سلطنتي انگلستان ))) :-D :grin:
اين نيرو به گفته اي آموزش خلباني را در کنار تمامي آموزش هايش ديده است .
ولي زياد جديش نگيريد !!!
اين ها همان کساني بودند که پارسال و همين عيد امسال وارد آب هاي ايران شدند ...
در حالي که بقولي بهترين آموزش ديده ها بودند فقط با فرياد يک پاسدار تمامي اسلحه هاي خود را زمين گذاشته و تسليم شدند .
پاسداران ما فقط نفري يک کلاش داشتند و به 12 نفر هم نمي رسيدند .
ولي از اين انگليسي ها براحتي يک وانت لوازم و اسلحه و تجهيزات گرفته شد .
زماني که قصد انتقال اين دزدان دريايي ( انگليسي ها ) را به مقر داشتند يکي از اين فوق انسان ها ! ( تفنگداران انگليس ) در شلوار
خود ادرار مي کند ! يعني به قدري از اسم سپاه و جو ايجاد شده خوف مي کند که خودش را خيس مي کند :lol: :lol: :lol:
پس ببينيد تجهيزات حرف اول رو نمي زنه ... چون اگه مي زد اون ها به راحتي مقابله مي کردند .
ايمان و امداد الهي هميشه پيروز است .

هر کسي راجع به تيپ 23 کلاه سبز هاي قديم سوال داشت بگه !
يادش بخير ... 10 الي 12 سال پيش از ارتش به پدر من يک قاب دادند .
درون اين قاب تمامي آرم هاي نيروي ويژه بود از جمله تمامي آرم هاي چتر بازي .
ولي هيف شد !!! ما توي بچگي داغونش کرديم ... قشنگ يادم آرم هاي چتر بازيش رو خودم شکوندم ! :(

...

سرباز دلاور ایرانی، نوید، درور بر شما
من همیشه خصوصا خاطرات شما را دربارۀ پدرتان می خوانم و واقعا خیلی جالب و در عین حال هر بار آنها را سرشار از معنی و دلپذیر می یابم، چونکه با خلوص نیّت می نویسید و خواننده حتما آنرا حس می کند.
و من اساسا به شما پیشنهاد می کنم که این خاطرات را بشکل منسجمتر و متشکلتری بنویسید، و آنرا بشکل یک اثر ادبی (اتوبیوگرافیک) عرضه کنید. حتما خواننده های بسیار زیادی پیدا خواهید کرد. البته همزمان و یا پیش از اینکار بهتر این است که چند تا داستان بلند و کوتاه را نیز بخوانید، زیرا نوشتن اوّل با خواندن شروع می شود. ولی من فکر می کنم که شما می توانید و استعداد اینرا دارید که بنویسید. خصوصا این رابطۀ شما با پدر تحرک و دینامیک خاصی در نوشته های شما ایجاد می کند. به این کار فکر کنید.
ولی در امور نظامی من فکر می کنم که شما دچار توهماتی هستید که البته شاید بعنوان تخیلات فردی قابل توجیه باشد، چیزهایی مثل «امداد غیبی» و جز اینها ولی در محاسبات عینی و در تحلیلهای ااستراتژیک و تاکتیکی کاربردی ندارد، و حداقل بدون هیچ ابهامی می توانیم بگوییم که بحساب آوردن آنها رایج نیست.
در ثانی باز هم فکر می کنم که شما نیروی نظامی آمریکا و انگلیس و...را دست کم می گیرید. اگر چنین می بود که شما می گویید ظرف یک ماه نمی توانستند عراق را بتسخیر نیروهایشان در بیاورند. بنابراین اینها نیروها واقعا مخربی هستند.
ثالثا موضوع دستگیری چند سرباز انگلیسی در اروند رود، به هیچ عنوان شاخص مناسبی برای مقایسۀ دو نیروی سپاه پاسداران و تفنگداران دریایی انگلیس یا آمریکا نیست. آنها با ایران در جنگ نبودند و مأموریت نظامی آنها چیز دیگری بوده است.
من فیلم این ماجرا را دیدم، و واقعا شرمسار شدم از این جهت که نیروهای ایرانی با بلم یعنی قایقهای محلی که در دو میلیون سال پیش از این نیز حتما بهمین شکل ساخته و مورد استفاده قرار می گرفته است، بسراغ قایق بسیار کوچک آنها رفته اند. در حالی که تشریفات مرزی ایجاب می کند که مرزبانان ایرانی در هیئت متشکلتر و موتوریزه حضور پیدا کنند. نه با بلم.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

اي بابا من براي tall و چند تا از دوستان که طرفداريشو ميکنم واقعا متاسفم شما فکر کردي با گذروندن 3 ماه دوره آموزشي 18 ماه پست دادن و کشيک دادن بعدشم تازه به گفته خودتون 1 ماه دوره تکتير اندازي شدي تفنگدار دريايي؟؟؟ :???:
محض اطلاع بگم: دوره عمومي تفنگدارهاي دريايي دو نيم سال طول ميکشه!
من جايي خونده بودم اون بدبخت هارو با هليکپتر وسط بيابون ول ميکردن با 1 قمقمه آب و 3 شکلات و 3 روز هم فرصت دارن خودشونو برسونن به مختصات مورد نظر
مي دونستي بيشتر سربازهاي اسرائيلي از پشت مورد هدف قرار گرفتن و او هم بدون اسلحه؟ بدبخت ها در حال فرار بودن . سرباز ايراني ميدونه واسه چي ميميره ولي سرباز آمريکايي چي؟
بعدشم لازم افراد جاسوس و وطن فروشي مثل تو بدونن سپاه يا ارتش چه تجهيزاتي داره
فکر کنم کل معلوماتت از سربازهاي آمريکايي تهش فيلمهاي توي کلوپها باشه آره؟
من از همين جا دست تمام اين عزيزان ميبوسم

عمليات ويژه دريايي

از روي اسم اين دوره ميشه تا حدودي به اهدافش پي برد. من هم قبل از اينكه به شرح كلي دوره بپردازم ترجيح ميدم كمي درباره تكاوران دريايي صحبت كنم. تو دنيا وقتي صحبت از تكاوران دريايي ميشه در ابتدا تكاوران ارتش انگلستان به ذهن مياد. همون طور كه ميدونيد انگليس ادعا مي‌كنه كه قويترين نيروهاي ويژه دريايي رو در اختيار داره. البته انصافا هم تكاوران دريايي انگليس قديمي‌تري نيرو از اين نوع در دنيا هستن و باز هم همون طور كه ميدونيد هنوز هم وظيفه تربيت نيروهاي ويژه آمريكا و اسرائيل به عهده اين تكاورانه. حالا فكر ميكنيد تكاوران دريايي ايران چه جايگاهي دارن. شايد به نظرتون اين حرف خيلي واقعي نياد ولي تكاوران ايراني در رتبه‌اي بالاتر از انگليسي‌ها قرار دارن. چطور؟!! ... عرض مي‌كنم.

براي پذيرفتن اين حرف همين يك دليل كافيه كه نيروهاي ما رسما تونستن دو مرتبه تجاوز انگليسي‌ها رو شناسايي و دفع كنن. شايد بگيد اونا 500 دفعه اومدن و ما دوبار اونا رو گرفتيم! نه ... اونا چندين بار به آبهاي ما تجاوز كردن و هر بار هم شناسايي شدن و توسط يگان مرزباني ما به اونا اخطار داده شده و دستگيري اونا به نوعي گرفتن زهره چشم بود.

باز هم اگه قبول ندارين اينو بخونين: فرمانده گشتي نيروهاي انگليسي كه سه سال پيش تو آبهاي ايران دستگير شد با حدود 20 سال سابقه خدمت تو يگان تكاوران دريايي بريتانيا با ديدن پاسدارهايي كه براي دستگيري اونا اعزام شده بودن خودش رو خيس كرد!!! فيلم اين قضيه حدود يك ساله كه از حالت طبقه‌بندي شده خارج شد و در اختيار عموم قرار گرفته. باور نمي‌كنين خودتون ببينيد.

خوشبختانه ما در ايران از لحاظ آموزشهاي ويژه در حد نهايت كيفيت قرار داريم. اين حرف رو به جرات ميگم به اين دليل كه همين تكاوران باعث ايجاد ترس و وحشت تو دل آمريكا و اسرائيل شده. قضيه حك آرم سپاه رو ناو آمريكايي در چند ماه قبل رو كه حتما شنيديد. تكاوران دريايي سپاه موفق شده بودن شبانه آرم سپاه رو رو بدنه ناو آمريكايي حك كنن كه باعث ايجاد ترس و وحشت زيادي بين فرماندهان ارتش آمريكا شد. يگانهاي تكاوري ارتش كه ديگه نيازي به تعريف ندارن. اونا در زمان جنگ شايستگي خودشون رو در بهترين سطح نشون دادن. رشادت بچه‌هاي تكاورغواص تو قضيه محاصره خرمشهر هيچ وقت از ياد نميره. تعداد شايد 7 نفر تكاور به همراه تعداد محدودي بچه‌هاي سپاه و بسيج ( مثل شهيد جهان‌آرا فرمانده سپاه خرمشهر ) آنچنان شهامتي از خودشن نشون دادن كه عراق مجبور شد از فاصله دور و با آتش توپخانه با اين عزيزان مقابله كنه.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

من اين نوشته هارو محض اطلاع افراد بي سوادي مثل شما ميذارم تا فرق تفنگدار دريايي با سرباز وظيفه رو بدوني :-o

دوره آموزشي عمليات ويژه دريايي از لحاظ زماني خيلي انعطاف داره. براي يگان‌هاي ويژه بسيج و بسيجيان استشهادي اين دوره به صورت فشرده و در حدود يك ماه زمان برگزار ميشه. ولي براي نيروهاي مخصوص ممكنه دو سال و نيم طول بكشه كه تازه اين دوره عمومي تلقي ميشه و افراد براي گذروندن دوره تخصصي دوباره بايد اعزام بشن.

دوره عمومي شامل مواد درسي زيره كه همگي كارگاه عملي هم دارن:

تاخت آبي – تخريب دريايي – راپل – زندگي در شرايط سخت – كوير و كوهستان – كانو راني – عمليات مرداب – عمليات بي صدا – عمليات متحرك هوايي شامل كليه ماموريت‌هاي يگان‌هاي چترباز – آبيخاكي – ناوبري – نقشه‌خواني پيشرفته – مهارت در تيراندازي – جنگ تن به تن – جنگ نوين – عمليات انتحاري – مكانيك كامل موتورهاي آبي - غواصي سطح و عمق

البته من تمام مواد رو نام نبردم و برخي رو خيلي كلي بيان كردم. مثلا ناوبري به تنهايي چندين ماه طول ميكشه. همين طور كوهستان. و تازه بعد از اين دوره تخصصي شروع ميشه كه هر كدوم از دوره‏هاي بالا رو ميتونه در بر بگيره. مثلا برخي از نيروها به دوره تخصصي غواصي اعزام ميشن.

شايد فكر كنين كه كوير و كوهستان چه ربطي به عمليات ويژه دريايي داره. يگانهاي دريايي ( تفنگداران دريايي ) در اكثر كشورها به عنوان اصلي ترين نيروي مدافع اون كشور به حساب ميان. هر چند اسمشون تفنگدار درياييه ولي در اصل اونا نيرو ويژه حساب ميشن و بايد در هر شرايطي و هر زمان و مكاني توانايي انجام هر عملياتي رو داشته باشن. اين نيروها حتي آموزشهايي مثل رهايي گروگان و مقابله با اغتشاشات رو هم مي‌گذرونن كه شايد هيچ ربطي به نامشون نداشته باشه. در آخر هم يادآور ميشم كه ف_ * ل*_ ت ر عقيدتي دراين نيروها بسيار قويه چون با توجه به ماموريت‌هاي سنگيني كه به عهده اوناست مسلمه كه داشتن نيروي ايمان قوي ميتونه به اونا در راه رسيدن به اهدافشون كمك كنه.
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

سلام
دوستان اين فيلم مربوط به دستگيري نيروهاي انگليسي رو چطور واز كجا ميشه تهيه كرد
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

ارسال پست

بازگشت به “ادوات دريايي”