گوگل و توگل ؟!

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار
تماس:

گوگل و توگل ؟!

پست توسط meisam3362 »

چند روز پيش يه سايتي به چشمم خود به نام Toogle . اسمش رو كه ديدم ، تابلو بود كه يه ربطي به گوگل هم داره .

ابتدا رفتم به Toogle و زياد ازش سر در نياوردم ، بعد از مدتي كلنجار رفتن فهميدم كه اين سايت يك جستجوگر تصوير است با اين تفاوت كه مثل بقيه سايتها ، تصاويرمربوط به مورد درخواستي شما را ليست نمي كند ، بلكه كلمه درخواستي شما را ابتدا در قسمت تصاوير گوگل جستجو كرده و اولين عكس آن را يافت مي كند ، سپس همان عكس را به صورت ASCII نمايش مي دهد .
البته تمام اين مراحل در كمتر از ۱ ثانيه رخ مي دهد .

توضيح :: ASCII نام تصاويري است كه با استفاده از حروف تهيه شده است كه حتما تاكنون نمونه هايي از آنها را ديده ايد و نرم افزارهايي هم براي اين كار تهيه شده است كه احتمالا نمونه اي از آن را نيز دانلود كرده ايد .
براي خودم خيلي جالب بود .

با استفاده از Toogle مي توانيد به صورت آنلاين تصاوير خود را به ASCII تبديل كنيد . نكته قابل توجه اين بود كه تصوير ساخته شده در توگل دقيقا با حروفي كه جستجو كرده ايد تهيه مي شود . مثلا من ابتدا به سايت گوگل رفتم و در قسمت جستجو عبارت Google Logo را تايپ كردم و نتيجه را ديدم . سپس رفتم به توگل و همين عبارت رو دوباره زدم نتيجه را ديدم !

به نظر من كه خيلي جالب بود ، با اين روش مي تونيد خيلي از تصاوير رو به صورت آنلاين به ASCII تبديل كنيد .
be omid an roz
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”