عکسهايي از بازيهاي هوايي
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: ارومیه
- سپاسهای ارسالی: 12686 بار
- سپاسهای دریافتی: 11782 بار
- تماس:
New Pics
[External Link Removed for Guests]
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!

- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
اسم این بازی ها چیه؟
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

- تماس:
F-14A
رنگ صحرایی شماره سکان 6079-3
رنگ آبی/کرم شماره سکان 6040-3
لینک دانلود فولدر F-14A همراه با Skin های بالا و مجهز به فونیکس.
پس از دانلود فولدر را جایگزین فولدر قبلی نمایید.
رنگ صحرایی شماره سکان 6079-3
رنگ آبی/کرم شماره سکان 6040-3
لینک دانلود فولدر F-14A همراه با Skin های بالا و مجهز به فونیکس.
پس از دانلود فولدر را جایگزین فولدر قبلی نمایید.
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!

-
- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار

- تماس:
navid tomcat نوشته شده:با عرض سلام دوست عزيز ممكنه نحوهي دالود كردن از اين سايتو يه راهنمايي كنيد
تشكرم
Mahdi1944 نوشته شده:خيلي ساده، بدون استفاده از برنامههاي مديريت دانلود و فقط با خود مرورگر وارد لينکها شده و گزينه Free رو از پايين صفحه انتخاب کنيد، در صفحه بعد تايمر معکوسي نمايش داده ميشه که وقتي صفر شد کد تاييديه نمايش داده ميشه، کد رو در کادر مربوطه وارد کرده download رو شروع کنيد

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
شکست سنگین میگ-25
بعد از ساعت ها کنکاش تونستم که میگ -25 رو با موشک آمرام اف-15 در بازی lock on ساقط کنم.!
- خیلی سخت بود. البته 2 دقیقه بعد خودم رو هم زدند!
بعد از ساعت ها کنکاش تونستم که میگ -25 رو با موشک آمرام اف-15 در بازی lock on ساقط کنم.!
- خیلی سخت بود. البته 2 دقیقه بعد خودم رو هم زدند!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
سلام چندتا سوال دارم
البته ببخشيد اساتيد .
چطور ميشه كشور ايران رو هم به بازي وينگ اوور اروپ اضافه كرد براي من نداره ؟
و اينكه چطور ميتونم هواپيما هاي جديد اضافه كنم ؟ حجم بعضي فايلها خيلي زياده مثل اف 14 ميشه لطفه فايل رو چند بخش كرده و با حجم كمتر براي دانلود قرار بديد ؟ تشكر
البته ببخشيد اساتيد .
چطور ميشه كشور ايران رو هم به بازي وينگ اوور اروپ اضافه كرد براي من نداره ؟
و اينكه چطور ميتونم هواپيما هاي جديد اضافه كنم ؟ حجم بعضي فايلها خيلي زياده مثل اف 14 ميشه لطفه فايل رو چند بخش كرده و با حجم كمتر براي دانلود قرار بديد ؟ تشكر
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.
Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

- سپاسهای ارسالی: 425 بار
- سپاسهای دریافتی: 706 بار
سلام عزيزان شرمندم كه باز هم درخواستمو تكرار ميكنم .
ميشه بگيد چطور كشور ايران رو هم به جمع كشورها در WOE اضافه كرد ؟
اقا بازم ببخشيد من قصد دانلود اين فايل اف 14 رو دارم اما حجمش خيلي خيلي زياده ميشه يه لطف كنيد و محتويات فولدر رو تو چند فايل زيپ مجزا با حجم كمتر قرار بديد كه ما دايلاپ دارها هم بتونيم از اين هواپيما لذت ببريم ؟
و يه درخواست ديگه از تمامي اساتيدي كه تو اين بازي از خود خلبانهاي واقعي هم حرفه اي تر هستن .
اگه ميشه اين عزيزان مثل اقا كيوان اقا رامين و ...... و ديگر دوستان لطف كنن در مورد نحوه ي كنترل اين بازي كمي توضيح بدن يعني يه مقاله جامع فقط در مورد كنترل بنويسند من هم جوستيك دارم و هم با كيبورد بايد كار كنم اما نميدونم چطور بايد با بمبهام كار كنم ؟ يعني چطور بمب رو روي هدف بندازم . نميدونم چطور با رادارم كار كنم و از همه مهم تر من دلم ميخاد بازي رو از بيرون كاكپيت هم انجام بدم يعني هواپيما رو ببينم و خودم شليك موشكمو ببينم چطور اين كارو بكنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ممكنه يه مقاله ي كامل و به فارسي در مورد نحوه كنترل فرامين در بازي WOE قرار بديد ؟ من تو بخش كنترل رفتم اما اصلا نميدونم چي به چه كار مياد ؟ يا فلپ ها چكار ميكنند يا............. .
پيشاپيش تماما و كمالا سپاسگزارم

اقا بازم ببخشيد من قصد دانلود اين فايل اف 14 رو دارم اما حجمش خيلي خيلي زياده ميشه يه لطف كنيد و محتويات فولدر رو تو چند فايل زيپ مجزا با حجم كمتر قرار بديد كه ما دايلاپ دارها هم بتونيم از اين هواپيما لذت ببريم ؟
و يه درخواست ديگه از تمامي اساتيدي كه تو اين بازي از خود خلبانهاي واقعي هم حرفه اي تر هستن .
اگه ميشه اين عزيزان مثل اقا كيوان اقا رامين و ...... و ديگر دوستان لطف كنن در مورد نحوه ي كنترل اين بازي كمي توضيح بدن يعني يه مقاله جامع فقط در مورد كنترل بنويسند من هم جوستيك دارم و هم با كيبورد بايد كار كنم اما نميدونم چطور بايد با بمبهام كار كنم ؟ يعني چطور بمب رو روي هدف بندازم . نميدونم چطور با رادارم كار كنم و از همه مهم تر من دلم ميخاد بازي رو از بيرون كاكپيت هم انجام بدم يعني هواپيما رو ببينم و خودم شليك موشكمو ببينم چطور اين كارو بكنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ممكنه يه مقاله ي كامل و به فارسي در مورد نحوه كنترل فرامين در بازي WOE قرار بديد ؟ من تو بخش كنترل رفتم اما اصلا نميدونم چي به چه كار مياد ؟ يا فلپ ها چكار ميكنند يا............. .
پيشاپيش تماما و كمالا سپاسگزارم

"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 42 بار
- سپاسهای دریافتی: 99 بار
- تماس:
سلام
من برای اضافه کردن ایران به WOE این فایلها رو دانلود کردم
بعد برای نصبش اول فایل های Iran Iraq Campaign رو تو فولدر خودش تو بازی کپی میکنیم ولی یک مشکلی داره اونم اینه که الان اگه بازی کنید سطح زمینی وجود نداره پس باید PolaksPRDesert2 داخل Terrain ایران بریزید بعد از این کارا برای داشتن هدف های زمینی برنامه CAT File Extract Utility را اجرا میکنید و فایل GermanyCE رو تبدیل میکنیم و در آخر فایلهای تبدیل شده از GermanyCE رو داخل فولدر IR کپی میکنید الن دیگه شما میتونید بازی رو بدون مشکل انجام دهید
نمایی از Iran Iraq Campaign

من برای اضافه کردن ایران به WOE این فایلها رو دانلود کردم
بعد برای نصبش اول فایل های Iran Iraq Campaign رو تو فولدر خودش تو بازی کپی میکنیم ولی یک مشکلی داره اونم اینه که الان اگه بازی کنید سطح زمینی وجود نداره پس باید PolaksPRDesert2 داخل Terrain ایران بریزید بعد از این کارا برای داشتن هدف های زمینی برنامه CAT File Extract Utility را اجرا میکنید و فایل GermanyCE رو تبدیل میکنیم و در آخر فایلهای تبدیل شده از GermanyCE رو داخل فولدر IR کپی میکنید الن دیگه شما میتونید بازی رو بدون مشکل انجام دهید
نمایی از Iran Iraq Campaign