هر کسي اطلاعات در مورد شوک برق داره بياد
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
هر کسي اطلاعات در مورد شوک برق داره بياد
با سلام خدممت همه عزیزان من اطلاعات در مورد شوک برق میخوام اطلاعات دقیق اینکه با چه ولاتژی و آمپری کار مینکه من هیچ اطلاعاتی ندارم و اگه کسی میدونه چگونه میشه تو مشهد تهیه کرد و اینکه مجوز و ... میخواد یا نه ممنون میشم که کمک کنید.

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار

-
Achilles عزيز با سلام و درود بر شما
يک سوال برام مطرح شد اين بود که ميشه ولتاژ پايين تر با آمپر بالاتر استفاده کرد؟
gordafarin جان سلام
من متاسفانه نميتونم ماهنامه رو تهيه کنم آخه شهرستانم (دانشگاه) اگه شما داريد ممنون ميشم که اطلاعاتشو Pm بدين.
gordafarin جان سلام
من متاسفانه نميتونم ماهنامه رو تهيه کنم آخه شهرستانم (دانشگاه) اگه شما داريد ممنون ميشم که اطلاعاتشو Pm بدين.
هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاریست که ما داشتیم Buddha
FEEL GOOD
FEEL GOOD

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
كار ساده ايست !! اگه فكر مي كنم از علوم دوره راهنمايي چيزي يادت باشه ( البته زمان ما بود ) مربوط به ترانسفورماتور ها ميشه !
افزايش ولتاژ = كاهش جريان ( آمپر) و يا برعكس
البته من استفاده از شوكر رو به هيچ وجه مگر در موارد فوق العاده ضروي تاييد نمي كنم چون احتمال مرگ وجود داره !
البته من استفاده از شوكر رو به هيچ وجه مگر در موارد فوق العاده ضروي تاييد نمي كنم چون احتمال مرگ وجود داره !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
Mohammad 1985 نوشته شده:كار ساده ايست !! اگه فكر مي كنم از علوم دوره راهنمايي چيزي يادت باشه ( البته زمان ما بود ) مربوط به ترانسفورماتور ها ميشه !
این کار رو میتونی با یک مدار چند برابر کننده ولتاژ که به راحتی توسط چند تا خازن و دیود معمولی ساخته میشه انجام بدی خیلی ساده هست
و جالب ولی من دقیقآ اطلاع ندارم برای شوک از ولتاژ DC استفاده میشه یا AC ولی این مدار ولتاژ DC رو تا n برابر بالا میبره و جریانش هم حدود
چند میلی آمپر بیشتر نیست .
تا حالا چند بار هم خودمو گرفته ولی تا حالا که شهید نشدم ولی خودایش سگ آدمو بگیره بهتر از برق DC هست .
با زیاد کردن لایه ها میتونی ولتاژ رو بالاتر ببری .
این مدار ولتاژ AC رو که از ترانس میگیره 8 برابر میکنه .
[External Link Removed for Guests]

-
D - GH جان با سلام و درود بر شما
ميشه طريقه ساخت اين کيت که ميگين رو بگين من خودم رشته برق صنعتي بودم يک چيزايي ياد دارم ولي نه حرفه اي من ميخوام با يک باتريي که جواب بده البته يکي بسازم ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد اين عکسي که شما گذاشتين ماله مدار AC اگهDC رو هم دارين بذارين ممنون ميشم البته يکم توضيح بدين عالي ميشه.
Achilles جان با سلام و درود
من از شما يادم رفت بپرسم که يک باتري ميتونه جواب بده براي اين چنين ولتاژي؟ و اين چه مدل باتري هست که ميتونه مدت طولاني جواب بده منظورم اينه که باتري شوک ها چه مدله که اين ولتاژ با تعداد دفعات زياد جواب ميده؟
ميشه طريقه ساخت اين کيت که ميگين رو بگين من خودم رشته برق صنعتي بودم يک چيزايي ياد دارم ولي نه حرفه اي من ميخوام با يک باتريي که جواب بده البته يکي بسازم ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد اين عکسي که شما گذاشتين ماله مدار AC اگهDC رو هم دارين بذارين ممنون ميشم البته يکم توضيح بدين عالي ميشه.
من از شما يادم رفت بپرسم که يک باتري ميتونه جواب بده براي اين چنين ولتاژي؟ و اين چه مدل باتري هست که ميتونه مدت طولاني جواب بده منظورم اينه که باتري شوک ها چه مدله که اين ولتاژ با تعداد دفعات زياد جواب ميده؟

هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاریست که ما داشتیم Buddha
FEEL GOOD
FEEL GOOD

- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
knell نوشته شده:Achilles عزيز با سلام و درود بر شما![]()
gordafarin جان سلام![]()
بستگی داره چه ولتاژی با چه آمپری باشه
باطری ماشین نمونه ی منبع تغذیه ولتاژ پایین با آمپر بالاست (12ولت-60 آمپر) که براحتی میتونید دو سر باطری رو در دست بگیرید و اتفاقی براتون نیفته !

- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
knell نوشته شده:D - GH جان با سلام و درود بر شما
تا اونجایی که میدونم کار افزایش ولتاژ فقط از طریق ترانس انجام میشه، درباره مدار بالا اطلاعی ندارم ولی بیشتر شبیه مدار اینورتر میمونه چون ورودیش مستقیمه و خروجیش متناوب
و برای اینکه در ترانس عمل افزایش یا کاهش ولتاژ انجام بگیره، باید برق مستقیم باطری به برق متناوب تبدیل بشه(ترانس فقط با برق متناوب کار میکنه)
برای تبدیل برق مستقیم به متناوب شما به یک اینورتر احتیاج دارین که مدارهای آماده آن در بازار موجود میباشد.
بعد از اینکه جریان متناوب شد، با یک ترانس افزاینده شما براحتی میتونید ولتاژ رو به ولتاژ دلخواه برسونید
برای پیچیدن ترانس میتونید به ترانس پیچها مراجعه کنید که البته خودتون هم میتونید اینکارو با مقداری سیم لاکی انجام بدید ( اگه خواستید اونم براتون توضیح میدم)
در ضمن برق متناوب با مستقیم هیچ فرقی از نظر گرفتن ندارن جفتشون آدمو میگیرن
عکس زیر یک مدار اینورتر با آی سی 555 میباشد که میشه اونو با یک باطری 9 ولت تغذیه کرد و با تعویض ترانس T1 با ترانس دلخواه، ولتاژ رو هزاران ولت بالا برد.
اگه در نظر دارین این کارو بکنین، حتما سیم پیچ ثانویه ی ترانس رو از نازکترین سیم لاکی ممکن بگیرید، در غیر این صورت آمپر نیز بالا رفته و باعث مرگ میشود !!!
سلام من اطلاعات خوبي در اين مورد دارم براس ساخت شوكر يه باتري 9 ولت هم كافي هست من مدار سايخت يه شوكر 30000 ولت رو دارم كه ساختش خيلي اسون هست ولي تنها مشكل شوكر ها نبودن ترانس انها در ايران هست به طوري كه اين شوكر سي هزار ولتي كه ميگم بايد در ساختش از يه ترانسفورمر يك به 20 كيلو اهم استفاده بشه اين ترانسها كارشون تبديل امپدانس در مدارات صوتي هست مدل دقيق ترانس هم lt44 هست ولي گفتم كه اصلا پيدا نميشه و اگه بديد بيرون براتون ميپيچند اين ترانس ولتاژ 9 رو به 600 ولت تبديل ميكنه و بعدش توسط مجموعه اي از ديود ها و خازنهاي 103 1000 ولت به سي هزار ولت تبديل ميشه اين شوكري كه من ميگم امپرش 7 يا هشت هست .

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
knell نوشته شده:Achilles عزيز با سلام و درود بر شما![]()
gordafarin جان سلام![]()
سلام خوب دوستان اطلاعات خوبي دادن..اما بله چرا كه نه بفرماييد(-----منبع:مجله جنگ افزار.
شوك دهنده هاي متعارف طرحي بسيار ساده دارند.انها به اندازه يك چراغ قوه اند و معمولا با باتري هاي 9ولتي كار ميكنند اين باتري ها جريان الكتريكي را را به يك مدار متشكل از اجزاي الكتريكي مختلف ارسال ميكنند اين مدار از چند ترانسفورماتور تشكيل شده است كه ولتاژ را افزايش ميدهد (معمولا بين 20000تا150000)ولت.و قدرت را كاهش ميدهد اين مدار همچنين يك نوسانگر دارد كه به جريان حالت نوساني ميدهد تا يك الگوي پالسي ويژه
از الكتريسيته ايجاد شود اين جريان يك خازن را شارژ ميكند خازن نيز يك بار الكتريكي درست كرده و به الكترودهاي انتهاي مدار ميفرستد الكترودها دو صفحه فلزي رسانا هستند كه روي مدار نصب شده اند و بين انها فاصله وجود دارد از انجا كه الكترودها در انتهاي مدار نصب شده اند بين انها اختلاف ولتاژ بالايي وجود دارد اگر فاصله بين دو الكترود را با يك رسانا مثلا بدن فرد مهاجم بپوشانيد پالس هاي الكتريكي سعي ميكنند از يك الكترود به الكترود ديگر منتقل شوند و در نتيجه جريان الكتريسيته وارد سيستم عصبي فرد ميشود
الكترودهاي بيشتر:
امروزه بيشتر شوك دهنده ها 2جفت الكترود دارند يك جفت داخلي و يك جفت بيروني جفت بيروني الكترودهاي بار (charge electrodes*)در فاصله بيشتري از هم قرار دارند و بنا براين جريان وقتي جار ي مشود كه يك رسانا بين ان دو قرار بگيرد اگر جريان نتواند بين اين دو الكترود جاري شود به جفت داخلي يا الكترودهاي ازمايشي (test electrodes)منتقل ميشود اين الكترودها به قدري به هم نزديك هستند كه جريان الكتريسيته ميتواند بين انها جاري شود جريان در حال حركت ذرات هوا را در شكاف بين دو الكترود يونيزه ميكند و يك جرقه با صداي خاصي ايجاد ميشود اين جرقه معمولا به عنوان يك عامل بازدارنده استفاده ميشود وقتي مهاجم جرقه را ميبيند و صدا را ميشنود متوجه مسلح بودن شما ميشود شوك دهنده ها به انواع مايع و پرتابه اي تقسيم ميشوند
دوست من اميدوارم استفاده برده باشيد