سوالی در مورد خرید کتاب از دبی ؟؟؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 168 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
سوالی در مورد خرید کتاب از دبی ؟؟؟
با سلام خدمت دوستان - چنانچه بخواهم کتابهایی را در زمینه تخصصی از خارج از کشور سفارش دهم به نظر شما می توانم در کشور دبی آنها را پیدا کنم ، اینجور که من مطلعم در کشور دبی نمایندگی تمامی انتشارات دنیا وجود دارد ، آیا این صحت دارد ؟ و اگر اینجور باشد به نظر شما خودم به کشور دبی مسافرت کنم و کتابها را گیر بیاورم بهتر است یا اینکه از طریق کارتهای اعتباری مانند ویزا کارت یا مستر کارت اقدام نمایم یا اینکه از طریق واسطه هایی که در ایران وجود دارد ؟ این دو راه آخر خیلی مورد اعتماد نیستند ! چون من بالای 600 هزار تومان کتاب می خواهم و به اینها نمی شود اعتماد کرد که آیا کتابها به دستم برسد یا نه ! خواهشمندم مرا راهنمایی فرمائید .
[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
AMIR-Z جان
به طور کلي مواردي که نياز به ارسال دارند ريسک بالايي براشون هست و دو راه کرديت کارت و يا پرداخت اينترنتي رو پيشنهاد نميکنم، اگر خودتون امکان سفر داريد و يا آشنايي در دوبي داريد گزينههاي بهتري هستند
به طور کلي مواردي که نياز به ارسال دارند ريسک بالايي براشون هست و دو راه کرديت کارت و يا پرداخت اينترنتي رو پيشنهاد نميکنم، اگر خودتون امکان سفر داريد و يا آشنايي در دوبي داريد گزينههاي بهتري هستند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد