knell نوشته شده:D - GH جان با سلام و درود بر شما
ميشه طريقه ساخت اين کيت که ميگين رو بگين من خودم رشته برق صنعتي بودم يک چيزايي ياد دارم ولي نه حرفه اي من ميخوام با يک باتريي که جواب بده البته يکي بسازم ممنون ميشم اگه راهنمايي کنيد اين عکسي که شما گذاشتين ماله مدار AC اگهDC رو هم دارين بذارين ممنون ميشم البته يکم توضيح بدين عالي ميشه.
Achilles جان با سلام و درود
من از شما يادم رفت بپرسم که يک باتري ميتونه جواب بده براي اين چنين ولتاژي؟ و اين چه مدل باتري هست که ميتونه مدت طولاني جواب بده منظورم اينه که باتري شوک ها چه مدله که اين ولتاژ با تعداد دفعات زياد جواب ميده؟
دوست من این مدار فقط برای تبدیل AC به DC هست و از اصل یکسو کنندگی استفاده میکنه و نمیشه با باطری درستش کرد ولی میتونی یک کار انجام بدی و اون استفاده از یک باطری 9v هست و استفاده
از یک سلف ( چک ) این مدار هم خیلی ساده و هم آسون روش تستش به این صورت هست که دو انگشت خودتو روی قطب های مثبت و منفی باطری قرار بده ( خیس باشه
بیشتر حال میده ) و دو سر این سلف رو چند بار به دو سر باطری متصل کن و جدا کن سریع انجام بده بعد از چند بار یکدفعه موهات سیخ میشه
این اصل کار یک شوک الکتریکی هست که پلیس هم ازش استفاده میکنه ولی اونا از چندین چک درست شدن که ولتاژ را به چند صد ولت بالا میبرن ومقدار آمپر هم در حد چند نانو بیشتر
نیست .

گذشته از شوخي بلاخره ترانسي که ساخته ميشه با باتري حدودا چه اندازه و وزني داره؟
بازم از همه شما ممنونم
.راسني کسي جواب منو نداد که ميشه تهيه کرد شوکر تو مشهد؟ چه قيمتي هست؟ ارزش درست کردن داره نصبت به قيمتش؟

.