david68 نوشته شده:در سايتهاي ايراني كه من ميشناسم اين قطعه رو نميفروشن چوك 1200 به 8 اهم براي ساخت شوكر دو هزار ولت به كار ميره در حالي كه ترانس يا چوك يك به بيست كيلو اهم براي ساخت شوكر سي هزار ولت به كار ميره شما اگه ميخواي نتيجه بگيري بايد شوكر سي هزار رو بسازي چون دوهزار فكر نكنم اثري رو شخص داشته باشه قطعاتش هم اي سي 555 و ترانزيستور تيپ 31 شايد هم tip32 و همينطور ده تا خازن 103 هزار ولت و همينطور 11 تا ديود 1n4007 و چند تا مقاومت هست همه وسايل گير مياد الا اين چوك كه من هم چون نتوستم تهيه كنم هنوز نتونستم بسازم ساختش كاري نداره و خيلي راحته فقط چوك رو بايد پيدا كني يه دوست دارم كه داده براش بپيچن و ازش پنج تومن پول خواستن ولي به هر حال باز هم ارزون هست شوكرهاي اماده چيني بيش از شصت تومن قيمت دارن و ولتاژ اونها هم پنج هزار ولت هست اين عكس شماتيك شوكر دو هزار هست :
و اين هم يه عكس از ترانس يك به بيست كيلو اهم :
Voltaje khoroji in madar ba in shekl 2000 DC hast
Inam liste ghateat:
Batry 9 Volt
R1 = 3K3, 5%
R2 = 1M, 5%
C1 = .1µF, monocapacitor
C2-C9 = 0.01µF 400 volt polyester capacitors
D1-D8 = 1N4007, 1-kVolt diodes
NE1 = Type NE-2 neon bulb
Q1 = MJE521 NPN power transistor
Q2 = MJE371 PNP power transistor
T1 = 1200 to 8 ohm audio power transformer
Voltaje khoroji in madar kamelan ghabele tanzime be tori ke voltaje khoroji az chok 300 volte ke ba obor az on khazenha va diod ha be 2000 vol mirese mitonin voltajo age kam bod ziad va age ziad bod kam konin
Age teranzistorha peyda nashodan mishe bejashon Bd135 va Bd136 begirin tavajoh dashte bashin ke Bd136 ro bejaye Mje371 bekar mibarin.
tip 41 و tip 42 Begirin ghavi tare npn 41va npn 42.
kare aslie terans ham taghire ampedans to madarate sotie va ampedan 1200 ohm ro be 8 ohm tabdil mikone.
formole ke baraye taiine nesbat sim piche avalie be sanavie teranshaye tabdile ampedans be kar mire ine:Z1/z2=(n1/n2)^2
Inam moshakhasate daghighe terans: T1 = 1200:8 ohm audio output transformer (green), Armaco AT-49
or Mouser part number 42TU003, 400mWat
ببخشید دوستان که فارسی ننوشتم آخه نوشته هاش جابه جا میشد این اطلاعات از یکی از عزیزان به اسم مهرداد گرفتم گفتم اسمشو که نارحت نشه امیدوارم که مشکلی نداشته باشین دیگه و موفق به ساخت این شوک بشین .