mahdimahdavi
نوشته شده:اگه يه کم در مورد سايت بيشتر توضيح بديد ممنونم.مثلا سايت آموزش شيمي هست يا مثلا معرفي مواد شيميايي يا سايت خريد و فروش مواد آزمايشگاهي يا ....ممنون ميشم اگه يه مقدار توضيح بديد
فعاليت به دو گونه خواهد بود يكي سايت كه بيشتر به خريد و فروش و... خواهد پرداخت و ديگري انجمن (كه پيشنهاد مدير خوبمون آقا مهدي بود)
در انجمن بحث و گفتگو راجع به شيمي و صنايع وايسته خواهد بود و يك ديكشنري خواهد داشت كه بنده تا امروز نمونه اش رو تو هيچ سايتي نديدم(البته شايد من نديدم
، ) براي تهيه اين ديكشنري برادر پزرگترم زحمات زيادي كشيدند ،اميد است با بارگذاري اون توسط بنده و همكارانم و همچنين تكميل اون توسط برادر بنده و همكارانشون نياز دانش پژوهان به اين بخش مرتفع بشود.
با توجه به اطلاعات ايشون اميد است كه مثل cc سوالي بدون جواب نماند.
ان شالله قسمتي هم براي ابداعات و نو آوري ها باز خواهد شد و مطالب بسيار ديگه كه ايده هاش رو تو ذهن مي پرورونيم.
اميد كه همه شما دوستان رو اونجا ملاقات كنم ،البته همچنان بنده در cc خواهم بود و مزاحم شما خواهم شد
يه چيز رو دوست دارم خيلي راحت وصميمي بيان كنم، بعضي وقتها يه ايده هايي به ذهن ما ميرسه كه نميتونيم بيانشون كنيم ،چون مي ترسيم مسخره باشه يا .....
ولي ماه ديگه يا سال ديگه يا ... اون اختراع ميشه و حسرتش مي مونه به دل آدم
مثلا سال دوم ابتدايي بودم ، با خودم گفتم چرا تو آدامس يه چيزي نزنند كه كار مسواك رو بكنه ،خوب حالا يا چند سال پيش يا شايد هم قبل از دوران ابتدايي من اختراع شد،مهم نيست ،مهم اون فكر بود....
خود من عاشق يه دفتر نقاشي بودم كه فقط با يه قلمو وبدون رنگ توش نقاشي رنگي بكشم ، يا يه گلي مصنوعي كه رشد كنه ،يا يه رنگي كه باهاش صورت رو گريم كني و بعد نخواي هي بري با آب و صابون بشوريش يا چيزاي ديگه .......
مي دونيد همين يكي ودو سال پيش اون گل مصنوعي ساخته شد ،در حالي كه برادرم تو خونه واسم درست كرده بود.
اولي و سومي رو برادرم واسم ساخت.
سومي رو برادرم در اختيار شركتي گذاشته كه ان شالله سال ديگه توسط اون شركت به بازار ارائه ميشه ،ولي اولي نه هنوز كار داره.
مهم اون فكره ،ساختش واقعا سادست. راستي شايد جالب باشه بدونيد موادي كه در اون گل مصنوعي به كار رفته ،يكي از بهترين سوسك كش هاست ،كه كلي جايزه هم گرفت.
مهم اون فكره ،ساختش واقعا سادست.
ن شالله يه قسمت تو انجمن به اين موضو عات خواهد پرداخت،افكار خامي كه نياز به بهره برداري داره ،چرا ما مخترع نباشيم.

) که متاسفانه وقتي کامپيوترم خراب شد و همشون پاک شد