لعنت بر کاسپر اسکای

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 56 بار
تماس:

لعنت بر کاسپر اسکای

پست توسط sina666 »

من دیروز انتی ویرس کاسپر رو رو کامپوترم ریختم
اسکن کرد و وسط اسکن صفحه ای اومد که اجازه ری استارت کامپیوترو میخواست
کامپیو ترم رو ری استارت کردم حالا موقعی که میاد بالا هیچ برنامه ای بالا نمیاد :-O :-O
رو ایکونهای دسکتاپ هم که کلیک می کنم باید رو ..browse کلیک کنم و ادرس دقیقو بگم
تا حالا دو دفعه کامپیو ترم اینطوری شده هر دو دفعه هم تنها راهم عوض کردن ویندوز بوده
حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟
کمکم کنید
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

Re: لعنت بر کاسپر اسکای

پست توسط Ma3ouD »

sina666 نوشته شده:من دیروز انتی ویرس کاسپر رو رو کامپوترم ریختم
اسکن کرد و وسط اسکن صفحه ای اومد که اجازه ری استارت کامپیوترو میخواست
کامپیو ترم رو ری استارت کردم حالا موقعی که میاد بالا هیچ برنامه ای بالا نمیاد :-O :-O
رو ایکونهای دسکتاپ هم که کلیک می کنم باید رو ..browse کلیک کنم و ادرس دقیقو بگم
تا حالا دو دفعه کامپیو ترم اینطوری شده هر دو دفعه هم تنها راهم عوض کردن ویندوز بوده
حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟
کمکم کنید

سیستم شما آلوده به Worms بوده و تمام فایلهای اجرای را آلوده کرده بوده!.حالا با خیال راحت برنامه هارو نصب کن و از محیط پاک و امن سیستمت لذت ببر...
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط hob »

البته بهتره که اول يک ويندوز جديد و تميز نصب کنيد و بعد آنتي ويروس را نصب کنيد تا خيالتان راحت تر باشد.
شبيه اين مشکل براي من هم پيش اومده بود که اين کار رو کردم. :-)
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Ahmadreza_b »

دلیل لعنت شما بر Kaspersky را اصلا متوجه نشدم.
این آنتی ویروس از نظر خیلی کاربران بهترین آنتی ویروس دنیا محسوب میشه و تنها دلیلی که در رده بندی ها در مکان اول قرار نمیگیره فقط و فقط کاهش سرعت سیستم هست که البته با افزایش رم این مشکل هم حل میشه.
در صورتی که شما همواره یک Kaspersky آپدیت بر روی سیتمتون داشته باشید نه تنها دیگه این مشکل براتون پیش نمیاد هرگز هم مورد هجوم ویروس و تروجان و ... قرار نمیگیرید.
سايت تخصصي دانلود نرم افزار موبايل1

[External Link Removed for Guests]

انجمن تخصصی موبایل1

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 40 بار
سپاس‌های دریافتی: 56 بار
تماس:

پست توسط sina666 »

سلام
هیچی دلیلش این بود که ویندوز من راحت داشت کار میکرد این انتی ویروس عزیز تمام کامپوتر منو بهم ریخت
حالا باید ببرمش تو نمایندگیش درستش کنن
چون ویندوز کامپوتر من عادی عوض نمیشه
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

در این چند وقتی که با سیستمم کار کردم صد ها بار ویندوز و انتی ویروس نصب کردم شاید یک دوباری درست نصب نمی شد ولی به هر حال سر اخر نحوه انجام کار رو می فهمیدم . تمامی انتی ویروس های موجود در دنیای وب رو هم تا حالا به عنوان تست نصب کردم هرگز چنین مشکلی که برای شما پیش اومده برای من پیش نیومد . علت این هم ساده هست . هر انتی ویروسی موقع نصب یک سری تنظیماتی رو میده که شما باید انجامش بدید . کاسپر اسکار در صفحه فکر کنم 4 نصب از شما خواسته که safe protection رو فعال نگه دارید که تیکی کنا اون موجوده . اگر شما اون تیک رو بر میداشتید چنینی مشکلی براتون پیش نمی یومد .

علاوه بر ان نیازی به تغییر ویندوز نیست هنگام نصب انتی ویروس ویندوز شما یک چک پوینت اتوماتیک برداشته میتونید از طریق اون رستور کنید به قبل از نصب انتی ویروس . من چهاربار نتونستن لینوکس سوس رو نصبکنم 5 سی دی بود و 2 ساعت نصبش طول میکشید . ولی هرگز نگفتم لعنت بر سوس چون هر چیزی یک کارایی داره و این ماییم که باید نحوه استفاده از اون رو یاد بگیریم

موفق باشید
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”