ما از نگاه دشمن
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
ما از نگاه دشمن
چند تا عكس از يه سايت صهيونيستي درآوردم گفتم شايد جالب باشه
[External Link Removed for Guests]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای دریافتی: 56 بار
کيارش جان
سلام
اين بي وجدان ها خوب مي دانند کجا را بايد خط خطي کنند.
من يک بار در شب يکي از پرنده هاي جاسوسيشان را هنکام عکس گرفتن در زماني که نور خواصي از خود ساطه مي کرد ديدم هر که ديگر بود مي گفت UFO ديده ولي با توجه به اطلاعات مختصرم و مکاني که آن لحظه در آن بودم از قضاوتم مطمئن هستم.
به اميد آن روز که قدرت خط خطي کردن ما از آنها بالاتر باشد.
سلام
اين بي وجدان ها خوب مي دانند کجا را بايد خط خطي کنند.
من يک بار در شب يکي از پرنده هاي جاسوسيشان را هنکام عکس گرفتن در زماني که نور خواصي از خود ساطه مي کرد ديدم هر که ديگر بود مي گفت UFO ديده ولي با توجه به اطلاعات مختصرم و مکاني که آن لحظه در آن بودم از قضاوتم مطمئن هستم.
به اميد آن روز که قدرت خط خطي کردن ما از آنها بالاتر باشد.

- سپاسهای ارسالی: 587 بار
- سپاسهای دریافتی: 777 بار
به نظر ميرسد اگر قرار باشد فعاليتي در باره اسراييل صورت گيرد شرط لازم آن فراگيري زبان آنها باشد.
اطلاعات مختصري از اين زبان در پيوند زير موجود است...
زبان عبري بياموزيم!
اطلاعات مختصري از اين زبان در پيوند زير موجود است...
زبان عبري بياموزيم!
آسوده بر کنار چو پرگار می شدم
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
دوست عزيز شايد هواپيما آمريكايي بوده اصلا شايد انگليسي بوده نكنه روسها اون را فرستاند . شايد هم يك نفر بادبادك هواكرده و يك چراغ قوه كوچك روش بسته .
تهيه عكسهاي ماهواره اي از هر نقطه از جهان كار خيلب سختي نيست كافي هست با شركتهاي اين كاره تماس بگيريد كاري كه سالها درحال انجام هست
دوست عزيز شايد هواپيما آمريكايي بوده اصلا شايد انگليسي بوده نكنه روسها اون را فرستاند . شايد هم يك نفر بادبادك هواكرده و يك چراغ قوه كوچك روش بسته .
تهيه عكسهاي ماهواره اي از هر نقطه از جهان كار خيلب سختي نيست كافي هست با شركتهاي اين كاره تماس بگيريد كاري كه سالها درحال انجام هست
ما كه احتياجي به عكس نداريم موشك شهاب رو ميفرستيم خودش ميدونه كجا رو نابود كنه در ضمن ما وقتي ميگيم مرگ بر اسرائيل يعني اينكه اسرائيل با همه افرادي كه توش زندگي ميكنن نابود بشن و حتي در مواقعي كه افرادي كه در اسرائيل هستند و بر اثر اصابت راكت كشته ميشن ما ميگيم مثلا دو صهيونيست به هلاكت رسيد پس وقتي به مردم عادي اونها ميگيم صهيونيست پس احتياجي به عكس هوايي نداريم و با چند تا موشك كل اسرائيل رو نابود ميكنيم .

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
به نظر شما اين ضعف اطلاعاتي چه جوري بر طرف ميشه؟ در ضمن ما ميخوايم نيروگاه ديمونا رو بزنيم نه صحراي سينا رو پس به عکس هاي دقيق ماهواره اي احتياج داريم. در ضمن کشتن افراد عادي اسرائيل به هر حال دور از انسانيت. درست اسرائيل دشمن درجه 1 ما محسوب ميشه ولي اگه جنگي در بگيره و اسرائيل به مراکز غير نظامي حمله نکرد به نظر من دور از انسانيت که ما اين کارو با اونها بکنيم. در ضمن دارم ميگم از نوشته هاي من سوء تعبير نشه قصد من طرفداري از اونها نيست . من خودم از اولين کسايي هستم که اونها رو دم گاز ميدم.