چرا خلباني؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با هواپيماهاي غير نظامي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: mashhad
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

چرا خلباني؟

پست توسط soori »

سلام دوستان اميدوارم خسته نباشيد.چند وقتي است كه يك مشكلي براي من پيش اومده .
من از بچه گي تا الان عاشق خلباني ام ولي چند وقتي كه همش به نكات منفي اين شغل مثل:ك
1-auto pilot كار خلبان آسون ميكنه و خلبان كار مهمي نميكنه
و.................دوست دارم شما دوستان با گفتن زيباييهاي اين شغل دوباره به من كمك كنيد كه به حد اوج عشقم برسم. به نظر شما اين چيزها غرريزه سن من هم است؟ (من 15 سال دارم)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 168 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار

پست توسط AMIR-Z »

soori جان - چنانچه از حساسیتهای زیاد این شغل خبر داشته باشید و ناآگاهانه عاشق این رشته نباشید که بسیار عالیست اما چنانچه نیازمند اطلاعاتی راجع به ویژگیهای خاص این رشته باشید ، بنده در خدمتم .
[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .   
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 56 بار

پست توسط black bird »

SOORI
عزيز سلام

در سايت يک نفر ديگر مشکل شما را به همان دليل که ذکر کرديد داشت که دوستان پاسخ داده بودند.

بله تکنولوژي پيشرفت کرده و بخش اعظم سيستم اتوماتيک شده ولي اين به معناي حذف کامل خلبان نيست.خلبان بايد با با صرف زمان زياد تجربه و مهارت خود را به سوي بي نهايت سوق دهد که در مواقع لزوم بتواند بهترين تصميم را گرفته و آن را به بهترين نحو پياده کند تا جان صدها نفر انسان که اميد به دستان خلبان را دارند حفظ نمايد که از عهده هر کسي ساخته نيست. براي همين است که شغل خلباني سخت است.فرض کن در يک پرواز بين قارهاي سيستم هاي خودکار نبود.گمان گنم از فرط سختي و خستگي کار در همان اولين پرواز استعفا مي دادي.

اگر کامپيوتر هاي پيشرفته در هواپيما ها نبود بيشتر انجام مانورهاي جنگي براي بيشتري خلبانان غير ممکن بود.
نگفتيد که علاقه مند به پروازهاي نظامي هستيد يا مسافربري چون دو راه متفاوت و دو شغل متفاوتهستند و نحوه ورود به آنها در ايرن بسيار تفاوت دارد.

توصيه مي کنم اين دلسردي را که بعدها خواهيد فهميد بيهوده بوده کنار گذاشته و در جهت رسيدن به هدفتان با توکل به خدا گام برداريد.

لطفا در بخش ديگر مباحث هوانوردي دو مطلب (شرح يک پرواز بين قاره اي) و (نکات جالب و باورنکردني از سقوط از هواپيماها) را مطالعه کن تا به اهميت وجود يک خلبان ماهر و متعهد مانند آنچه شما در آينده خواهيد بود در کاکپيت پي ببري.
از راهنمايي شما خوشحال خواهم شد.در تماس باشيد.

ارادتمند

BLACK BIRD
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

soori دوست عزيز
علاقه به پرواز و خلباني در سنين نوجواني(12-19) سالگي تقريبا در ميان تمامي پسران وجود دارد (همانند علاقه به ساير وسايل تكنولوژيك و ابزار هاي كه بيانگر قدرت بيشتر فرد باشند)!(يه پا روانشناسم) :grin:
البته اين علاقه در سنين بعدي و جواني تا حد زيادي فروكش خواهد كرد.
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 168 بار
سپاس‌های دریافتی: 225 بار

پست توسط AMIR-Z »

maryam-paizi نوشته شده:soori دوست عزيز
علاقه به پرواز و خلباني در سنين نوجواني(12-19) سالگي تقريبا در ميان تمامي پسران وجود دارد (همانند علاقه به ساير وسايل تكنولوژيك و ابزار هاي كه بيانگر قدرت بيشتر فرد باشند)!(يه پا روانشناسم) :grin:
البته اين علاقه در سنين بعدي و جواني تا حد زيادي فروكش خواهد كرد.

من هم با نظر شما موافقم ، بایستی آگاهانه و منطقی نسبت به چنین رشته ای نگاه کنید !
[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .   
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

soori

اگر از من می شنوید! در صورت سلامت جسمانی کامل و بی عیب و نقص در کلیه اعضای بدن, با داشتن روحیه جسارت و شجاعت بی نهایت و علاقه مفرط همچنین از لحاظ علمی و فنی در دروس ریاضی فیزیک در حد عالی ( معدل 17 به بالا)

می توانید یک خلبان شکاری ماهر برای کشور کشور عزیزان باشید. :smile:

ضمنا خلبانان از حقوق و مزایای ویژه نیز برخوردار هستند.

با آرزوی سر بلندی و موفقیت برای شما.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: mashhad
سپاس‌های دریافتی: 1 بار
تماس:

پست توسط soori »

واقعا از شما دوستان متشكرم . شما از دوستان واقعي من هم به من بيشتر كمك ميكنيد.black bird عزيز واقعا هم از شما متشكرم . به نظر خودم هم اين حالات غريضه ي سن من است.(دوران بلوغ) از اين به بعد سعي مي كنم اين چيزهارو فراموش كنم
ارسال پست

بازگشت به “هواپيماهاي غير نظامي”