ارتباط فلفل قرمز با درمان سرطان
ایسکانیوز ـ تحقیقات جدید دانشمندان نشان میدهد که کپسای سین (capsaicin) موجود در فلفل قرمز مانع گسترش سرطان لوزالمعده میشود. به گزارش سرویس علمی پژوهشی ایسکانیوز به نقل از رویترز، دانشمندان در مطالعات جدیدی که بر روی موشها انجام دادند متوجه شدند که فلفل قرمز باعث کند شدن رشد سلولهای سرطانی در لوزالمعده می شود. این تحقیقات نشان داد که کپسای سین که همان عضو سوزش در فلفل است باعث مرگ سلولهای سرطانی در لوزالعمده میشود. دانشمندان متوجه شدند که مقدار کپسای سینی که آنها به موشها داده بودند باعث مرگ سلولهای سرطانی شده و تومورهای سرطانی را در آنها کاهش داده بود. به گفته دانشمندان کپسای سین باعث مرگ سلولهای سرطانی میشود و هیچ صدمهای به سلولهای سالم در لوزالمعده نمیزند و به همین دلیل میتواند یکی از بهترین مواد مورد استفاده در داروهای ضد سرطان باشد.
ارتباط فلفل قرمز با درمان سرطان ل
مدیران انجمن: رونین, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
akhavan_a واقعا عالي بود علي جان
من به غذاهاي تند و فلفل علاقه بسيار زيادي دارم
من به غذاهاي تند و فلفل علاقه بسيار زيادي دارم

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد