حالا ، گوگل با سرویس تازهاش کاربران را تشویق میکند که به جای ذخیره کردن اطلاعات روی هارد سیستمشان ، آنها را روی هاردهای مطمئنتر گوگل ، ذخیره کنند.
روش کار با این سرویس بسیار ساده است:
- به صفحه این محصول بروید ، پسورد اکانت خود را در گوگل وارد کنید.
- برای کار با این سرویس باید ، اکستنشن مخصوص آن را برای مرورگر فایرفاکس ، دانلود و نصب کنید. کاربران اینترنت اکسپلورر هم میتوانند یک برنامه کوچک را دانلود و نصب کنند تا از امکانات دفترچه یادداشت استفاده کنند.
- بعد از اجرای دوباره فایرفاکس و کامل شدن نصب اکستنشن ، هر وقت خواستید یک صفحه یا قسمتی از آن را در دفترچه یادداشت گوگل ذخیره کنید ، آنها قسمت را با موس سلکت کنید و بعد روی آنها کلیک راست کنید و روی Note this کلیک کنید. توجه کنید که عکسها را هم میتوانید برای ذخیره شدن ، انتخاب کنید ، منتها عکسها در دفترچهتان ذخیره نمیشود و هر بار که دفترچه مراجعه میکنید از روی سایت یا وبلاگ مربوطه ، لود میشود.
- ميتوانید دفترچههای یادداشت متعددی بسازید و هر صفحه را متناسب با محتوا و موضوع آن در دفترچه خاصی ذخیره کنید.
- آدرس صفحه در دفترچه ثبت میشود ، که کار را برای مراجعات بعدی آسان میکند.
- میتوانید یک دفترچه را عمومی یا public کنید ، به این ترتیب همه به آن دسترسی خواهند داشت.
- میتوانید با موتورهای جستجوی نیرومند گوگل در دفترچه یادداشت خود یا دیگر دفترچههای عمومی جستجو کنید.
اما این کار چه لزومی دارد و چه مزیتی نسبت به ذخیرهسازی سنتی در هارد دارد؟
- دسترسی از همه جا و همه سیستمها به مطالب ذخیره شده.
- امنیت و ایمنی.
- امکان دسترسی آسان دیگران به یادداشتهای شما.
- ذخیره شدن آدرس مطالب ذخیره شده.
- جستجوی بادقت بالا در مطالب ذخیره شده. گرچه میشود با نصب برنامههایی مانند گوگل دسکتاپ ، در هارد جستجوی خوبی انجام داد. اما خود این برنامههای جستجوگر ، ضریب ایمنی سیستم را بسیار پایین میآورند و محتویات هارد را برای هر غریبهای قابل جستجو میکنند.
من از همین امروز کار با این محصول را شروع کردم ، پنج شش صفحه را سیو کردم و دیگر مطمئن هستم هیچوقت از دستشان نمیدهم و هر زمان که اراده کردم ، با یک جستجوی ساده مطلب مورد نظرم را به سرعت پیدا میکنم.
اما نقاط ضعف این محصول :
- شاید برای کاربران ایرانی ، در ساعات اوج ترافیک کمی کند باشد.
- در سیستمی که اکستنشن مربوطه نصب نباشد ، نمیتوان صفحهای را ذخیره کرد.