بديع اگر چه جوان است اما چکامه هايش همواره در اوج است و در خور ستايش و نوازش.
زبان او زباني است ساده وبي پيرايه اما سراسر خيال و رمز آلود .
سهل و ممتنع بودن شعر را از شعر سعدي آموختيم اما شعر بديع نيز از اين ويژگي برخوردار است.
هنگامي که غزلي از ايشان ميخوانم دلم و دستم از شوق ميلرزد؛ گويي جهاني ديگر فرا رويم گشوده ميشود...کلام ايشان گيرا و تاثير گزار است.
دوست دارم شما نيز با کسي که دوستش دارم آشنا شويد. شعر او بنوشيد و پر شور شويد.
کوتاه در باره او به نقل از باشگاه جواني برنا:
عليرضا بديع متولد بهار 1364 در شهر نيشابور است، بارقه هاي شعرش از دوران راهنمايي و در سال76 شکل گرفت. اما شعر را به صورت جدي و حرفه اي از سال 79 آغاز کرد. در حال حاضر او دانشجوي کارشناسي زبان و ادبيات فارسي در شهر نيشابور است. خودش دليل شاعر شدنش اينگونه مي دهد:
شاعر شدم که خوب بفهمم عذاب را
نفر اول جشنواره هاي ملي کوثر، طريق جاويد، صبح ديدار و نخستين کنگره سراسري شعر ولايي در اين دو سال اخير او را به عنوان يکي از شاعران خوش قريحه و خلاق و جوان کشور مطرح ساخته است و باعث شد او را براي ديدار شعرا با رهبر انقلاب در ماه مبارک رمضان دعوت کنند و او نيز چه رندانه از اين فرصت استفاده کرد و با شعر زيبايش رهبر را به وجد آورد تا جايي که وقتي ايشان از شهرش سوال مي کنند و نام نيشابور را مي شنوند، خطاب به علي رضا بديع مي گويند: چه کسي مي گويد بعد از خيام و نظامي خدا چيزي به اين شهر نيافزوده است."
از او تا کنون مجموعه شعري با عنوان "حبسيه هاي يک ماهي" انتشار يافته که به چاپ دوم رسيده است. همچنين دومين مجموعه اين شاعر به نام"گنجشک هايي براي معبد انجير " نيز در حال آماده سازي براي انتشار است.