سلام
عشق؟!آري عشق ... عشق به پرواز.عشق وعلاقه اي كه دروجوداغلب ماوجودداره ودائماًمثل يك آتشفشان درحال فوران وجنبش است،ولي مي توان اين عشق رابه حقيقت مبدل ساخت كه باتلاش وكوشش وسخت كوشي مي توان پروازكرد(خلبان شد)،همين عشق است كه تمام دوستداران وعوامل وكادرپروازچه دوستاني كه باخودطياره سروكاردارن وچه دوستهايي كه دربرج مراقبت،رادارو.. فعاليت مي كنن سروپانگه داشته.ازمن بپرسن عاشق ترين افرادروي زمين رونام ببريدمي گم خلبانان مي دونيدچرا؟چون به خاطرعشقش قيدهمه چيز(خانواده-استراحت-زندگي راحت و...)رومي زنه وحتي دربرخي ازمواقع جانشوهم دراين راه فدامي كنه درصورتي كه كه همين فردمي تونست باانتخاب يك شغل مثلاًمهندسي وياهرچيزديگري مثل هم كلاسي هاي خودش اززندگي راحتي برخورداربود.ازقديم مي گن آوازدهل ازدورخوش است،درموردنظامي گري وخلباني نظامي هم همين طورهست،چندوقت پيش دوستي بامن تماس گرفته بودمي گفت هروقت پسرم ازجاده اي كه بغل پايگاه هست، ردميشم مي گه باباجون ميشه ماشين رو نگه داري من هواپيماهاروببينم ،مي گفت اگه جلوشونگيريم ساعتهامي شينه وtakeoff وlanding هواپيماهاي جت رونگاه مي كنه.مي گفت چيكاركنم گفتم كارازكارگذشته دوست عزيزوعشق كارخودشوكرده.اغلب دوستداران پروازوخلبانهاهم همين طورهستندازكودكي عشق به پروازدرخونشون بوده وهست.
*هيچ وقت درتصورخودتون مدينه فاضله درست نكنين.يعني چي؟يعني اينكه درذهن شمااين بوده كه من خلبان شكاري f-22وf-18وf-15خواهم شد.اين طورهم نيست درآخرتحصيل شماروبرحسب نيازوبرحسب نمرات وبازدهي وفاكتورهاي ديگه مثلاًشجاعت ونترسي(لازمه خلبان شكاري است)تقسيم بندي مي كنن عده اي رو برحسب نيازبه اف-4وعده اي روبه اف-5 وهمين طورتاآخر.يكدفعه مي بيني باتمام آرزوهايي كه براي پروازباجت داشتي ازگردان ترابري سردرآوردي ويااينكه درذهن خودت اف-18و... رومرومي كردي درآخرنگاه مي كني مي بيني دركابين f-7نشستي(به فيش بدي هاي عزيزجسارت نشه،بسياري ازخلبانهامديون اين پرنده هستندبه خاطراينكه درپروازهاي اوليه اونهاياروياورشون بوده ودرزمان خودش وحتي حال كارهاي مهمي روانجام داده)
*خلبان نظامي بودن ازاسم خودش هم پيداست يعني نظامي بودن وزندگي نظامي كردن.ونظام يعني نظم وديسيپرين خاص خودش حال اگربااين خلق وخومي تواني بسازي ودستورمافوق براي شمايك توهين محسوب نمي شودجاي اميدواري هنوزهست
*بايدعادت داشته باشي تمام لوازم خانه ات دريك پيكان جاي بگيردوياحتي كوچكترازآن چون دائماًدرحال نقل وانتقال ازيك پايگاه به پايگاه ديگرخواهي بودوبايدقيدپدر،مادرخاله،عموو... رو بزني چون اگرزوربزني يكسال به يكسال مي تواني اون هاروزيارت كني تازه اگرمنطقه امن باشه و.. .
*بايدشش دانگ حواست به اين باشه كه ستون پنجم كاري نكنه كه اطلاعات واسرارنظامي رولوبدي ومشكل برات پيش بياداين يعني محدوديت،ترس ازشماره تلفن دادن و....
*باتمامي مشكلات بايدخودتوآپديت نگه داري چون كارت پروازكردنه وهرگونه رنجش جسمي وروحي مستقيماًدرعملكردپروازشماتاثيرخواهدگذاشت.
*بايدانتظارحقوق هاي ميليوني رونداشته باشي چون حقوق برحسب پايه درجه شماوجايگاهتون ودوره هاي كه طي كردين وفاكتورهاي ديگه پرداخت ميشه.شايدشماخلبان هم باشين وپروازهم بكنين ولي حقوق چنداني نسبت به بقيه نگيرين.
*براي كل خلبانان به خصوص خلبانهاي نظامي تمام پروازهاشون مثل پروازاولشونه(يعني درپروازاول تمام حواس متوجه اينه كه ازتمام جونش سرمايه گذاري كنه تاروسفيدبشه) هواپيماهرقدركه سالم وچك شده باشه گاهاًدچارنواقصي ميشه كه كنترل هواپيماروسخت مي كنه خلبان بايددائم خودشوبراي روبروشدن بااين وضعيتها آماده بكنه.
*بيشترتحت تاثيرصورت ظاهري خلبانان مانندلباس پروازوعينك وكلاه خلباني وفيگورهاي پروازي وظاهرجذاب جت هاي جنگنده نشويدبلكه براي خلبان شدن فاكتورمهمترلازم است كه همان عشق به اين كاراست چون بااين فاكتورتمامي مشكلات سهل وآسان مي گردد.
درهرحال به تمامي عزيزاني كه مي خواهندوارداين وادي عشق شوندآروزي توفيق وموفقيت مي كنم اميدوارم اين مطالب براي شماعزيزان مفيدواقع شده باشه.
چندتوصيه به دوستاني كه مي خواهندخلبان شكاري شوند
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای دریافتی: 10 بار

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
ضمن تشکر از fightingfalcon و در تایید صحبت ها
بنده همین الان این پست رو دادم
قبل از خوندن این تاپیک)
اما بنده هر کدام از دوستان جوان و علاقه مند رو میبینم اونها رو به رفتن به شغل خلبانی راهنمایی و تشویق میکنم.هرچند خودم در آرزوی خلبانی ماندم اما هر کدام از دوستان که بخان برن تشویق میکنم.
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 859#160859
بنده همین الان این پست رو دادم
قبل از خوندن این تاپیک)
SAMAN نوشته شده:soori
اگر از من می شنوید! در صورت سلامت جسمانی کامل و بی عیب و نقص در کلیه اعضای بدن, با داشتن روحیه جسارت و شجاعت بی نهایت و علاقه مفرط همچنین از لحاظ علمی و فنی در دروس ریاضی فیزیک در حد عالی ( معدل 17 به بالا)
می توانید یک خلبان شکاری ماهر برای کشور کشور عزیزان باشید.![]()
ضمنا خلبانان از حقوق و مزایای ویژه نیز برخوردار هستند.
با آرزوی سر بلندی و موفقیت برای شما.
اما بنده هر کدام از دوستان جوان و علاقه مند رو میبینم اونها رو به رفتن به شغل خلبانی راهنمایی و تشویق میکنم.هرچند خودم در آرزوی خلبانی ماندم اما هر کدام از دوستان که بخان برن تشویق میکنم.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
SAMAN نوشته شده:
هرچند خودم در آرزوی خلبانی ماندم اما هر کدام از دوستان که بخان برن تشویق میکنم.
براي شمادوست عزيزم ازصميم قلب متاسفم كه به آروزي ديرينه ات نرسيده اي ولي همين كه مشوق دوستان هستي خودش هزاران بارجاي تشكروقدرداني رادارد

What advice do you have for anyone wanting to be a fighter pilot? Understand exactly what it means to be a fighter pilot, and then do it

- محل اقامت: برج عاج
- سپاسهای ارسالی: 228 بار
- سپاسهای دریافتی: 363 بار
درود
راستش رو بخواهيد من هم يکي از کساني هستم که اين ارزو رو داشتم ولي نشد... يادم مياد که سال اول دبيرستان وقتي که موقع انتخاب رشته شده بود به عشق خلباني رشته رياضي رو انتخاب کردم البته اون موقع شرايط خلبان شدن رو نميدونستم واين يک تصميم کاملا احساسي بود ..چنان درسها رو ميخوندم که ...ولي موقعي که به سال سوم رسيدم و شرايط خلباني رو از پدر يکي از دوستانم که خلبان C-130 پايگاه هوايي کرمان بود پرسيدم فهميدم که زهي خيال باطل .. از اون به بعد چنان ناراحتي به من دست داد که ديگه کلا درس رو کنار گذاشتم وسال سوم رو تجديد شدم و بعد ازگذراندن اون سال ديگه بي خيال درس شدم.. علاقه من به خلباني از اون جا ناشي ميشد که پدر من از افسران هوانيروز بود و ما توي پايگاه هوانيروز زندگي ميکرديم يادمه که به عشق ديدن پرواز هليکوپترها هر روز با چند تا از دوستانم که اونا هم مثل من عاشق پرواز بودن چند کيلومتر پياده روي ميکرديم و به بيابون هاي اطراف باند هليکوپترها ميرفتيم و از دور پرواز هليکوپترها رو تماشا ميکرديم .ديدن پرواز چندتايي هليکوپترهاي کبرا با موشک هاي تاو چنان هيجاني به من ميدادکه نميتونم بگم از ديدن اونها چه قدر ذوق ميکردم .واي که چه دوران تلخ وشيرين زيبايي بود.فقط دوستانی که چندین سال توی پایگاه های نظامی زندگی کردند میدونن من چی میگم. يادمه که تو همين روزها بود که يکي از دوستانم مجله صنايع هوايي که شماره 120 بود بهم نشون داد که از اون موقع عشق من به پرواز با دیدن مقلاتی مثل (تامکت گربه افسانه ای)چندين برابر شد(که اي کاش نميشد)....الان که اينها رو مينويسم وياد اون روزها مي افتم بغضم گرفته و ببخشيد که اگه بي ربط مينويسم....
به هر حال نرسيدن به ارزوها ي اين چنيني خیلی بده واز صميم قلب ارزو ميکنم که دوستاني که اين ارزو و يا هر ارزوي ديگري دارند به ارزوهايشان برسند

به هر حال نرسيدن به ارزوها ي اين چنيني خیلی بده واز صميم قلب ارزو ميکنم که دوستاني که اين ارزو و يا هر ارزوي ديگري دارند به ارزوهايشان برسند

ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
تابوتي براي علشقان پرواز
زگهواره تاگورپروازكن

What advice do you have for anyone wanting to be a fighter pilot? Understand exactly what it means to be a fighter pilot, and then do it