هر کسي اطلاعات در مورد شوک برق داره بياد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط knell »

Achilles جان با سلام خدمت شما
اين عکسي که شما گذاشتين خودتون ساختين و گرفتين؟ :-o
من عکسي پيدا کردم از داخل يک شوک معمولي بعد برد سيم داخل يک شيئ استوانه اي ميرفت بعد اون سيم به بيرون شوک ميرفت کسي ميدونه چي هست؟؟؟ :-x اگه ميخواين بگين عکسشم بذارم.
هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاریست که ما داشتیم Buddha
FEEL GOOD
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

اين عکس فقط جهت نشان دادن فيبر سوراخداره

اون استوانه احتمالا يه خازن الکتروليت با ظرفيت بالاست
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط knell »

Achilles نوشته شده:اين عکس فقط جهت نشان دادن فيبر سوراخداره

اون استوانه احتمالا يه خازن الکتروليت با ظرفيت بالاست

سلام دوست عزیز

[External Link Removed for Guests]

این عکسی بود که گفتم حلا به نظر شما چیه؟ اگه خازنیه که شما گفتین به چه درد میخوره؟ کجا باید به کار بره؟ مدارش فرق مینکه ما مادار 3000 ولت توی این تاپیک؟
ممنون از شما دوست عزیز.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

اينجور که از اين تصوير بنظر مياد، در اين دستگاه مدار چاپي وجود نداره و بسيار ساختار ساده اي داره.

بنظر من باحتمال 99 درصد اين استوانه يک اينورتر (Inverter) آماده است که بين باطري و چوک قرار ميگيره.

اگه در تهران هستيد بهتره يه سر به خيلبان جمهوري بزنيد و در مورد اينورتر آماده سوال کنيد.

اگه پيدا کرديد که کارتون آسون شده، اگر نه تنها راه ساخت مدار چاپيه.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

سلام عزیزان من رفتم جمهوری همه ی وسایل ساخت رو خریدم جز اون چوک لعنتی پدرم در اومد تمام مغازه ها رفتم اما نبود که نبود قیمت همه وسایل حدود 100 تومن شد با برد سوراخ دار لطف کنید کمک کنید چطور چوک رو گیر بیارم ؟ یا اینکه نمیشه بجای چوک 1 به 20 یه چوک دیگه جایگزین کرد که یا قدرت شوکر کمی کمتر یا بیشتر بشه ؟ لطف کنید بگید خیلی لازمه .
میشه یک عکس از چوک 1 به 20 بزارید ؟ یه سوال دیگه هم هستش که چطور میشه فهمید که چوک 1 به 20 هستش ایا با اهم متر میشه فهمید اگر اره چطور ؟ با روش کامل :AA: :razz: :razz: :( :) :)
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

عكس چوك رو در صفحات قبلي گذاشتم اون استوانه هم به نظر من يه خازن با ولتاژ بسيار بالا هست در ضمن چوك انواع مختلفي داره مثلا شما ميتونيد سفارش ساخت يه چوك رو بگيد كه از چوك يك به بيست هم قويتر باشه كه در اين صورت حتي ميتونيد ولتاژ رو به 50 هزار هم برسونيد در ضمن با افزايش مجموعه خازنها و ديود ها هم ميشه ولتاژ رو افزايش داد ولي اول از همه بايد چوك رو پيدا كنيد يا بديد براتون بسازند با اين مشخصات :

مشخصات چوک یا ترانسفورمر lt 44 یا ترانس یا چوک 1 به 20 کیلو امپدانس
دوستان بگید یه چوک براتون بپیچند با این مشخصات
سیم پیچ : اولیه سیم 006 که باید 3000 دور باشد
سیم پیچ : ثانویه سیم 007 که باید 320 دور به صورت 320x2T باشد
هسته به شماره EI-19Z11 که باید فریت باشد و هسته باز به فاصله 1 یا 2 میلیمتر
مقاومت مدار : اولیه 660 اهم
مقاومت مدار : ثانویه 80 اهم
امپدانس : اولیه 20 کیلو اهم
امدانس : ثانویه 1 کیلو اهم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

میشه فقط لطف کنید بگید چه چوکی ؟ که هم قوی باشه هم در دسترس و به سادگی گیر بیاد فقط شماره شو بگید ؟ در ضمن با ورود اون به مدار دیگه دوباره نیازی به تعویض قطعات و جایگزینی با قطعه دیگه با درجه متفاوت نباشه ! :( :( :( :) :) :razz: :razz:

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

چوك يك به بيست كيلو اهم مدل يا همون شمارش هست lt44 و وقتي پيدا نميشه احتياجي به دونستن شمارش نيست و براي ساختش هم مشخصات بالا رو ميخواد كه قرار دادم شماره چوكهاي قوي رو هم نميدونم ولي ميدونم كه چوكهاي قويتر و حتي ضعيفتر از اين هم پيدا نميشن يعني ممكنه بعضي از نسبتها پيدا بشن ولي چوكي كه ما احتياج داريم رو نميتونيد پيدا كنيد بايد بديد بسازند اين شوكر سي هزار ولت هم به حد كافي قوي هست يه نفر رو ميشناسم كه زده بود به پسرخالش و طرف 4 ساعت منگ بود در ضمن اگه به نقاط حساس مثل گردن و صورت و قلب بخوره امكان مرگ وجود داره از فاصله ي 1.5 سانتي هم يه جرقه قوي داره و اگه فاصله بين دوالكترود رو خيلي كمتر كنيد ميتونيد يونيزه شدن هوا رو ببينيد يعني بوي يونيزه شدن هوا رو ميتونيد احساس كنيد اگر هم بخوايد از چوك قويتر در مدار استفاده كنيد بايد تغييرات جزئي در مدار ايجاد بشه البته در صورت استفاده چوك قويتر فقط مشكلي كه پيش مياد مثلا داغ كردن ايسي هست كه اونهم با تعويض خازنهاي مرتبط با ايسي حل ميشه در ضمن به جاي مقاومت 47 كيلو هم از مقاومت 150 كيلو استفاده كنيد چون فقط با اين مقاومت جواب ميده من كه خودم نتونستم بسازمش ولي اگه چوك پيدا بشه حتما ميسازم در ضمن اون شوكري كه در بالا عكسش رو گذاشتيد فكر ميكنم خيلي قويتر از مال ما هست اين رو از فاصله الكترودها ميشه فهميد در ضمن ما هم ميتونيم با جايگزين كردن چوكهاي قويتر مثل 1 به 35 كيلو اهم و همينطور استفاده از خازنهاي 103 6 كيلو ولت به شوكرهاي قويتر دست پيدا كنيم .
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط knell »

Achilles و david68 جان با سلام و درود بر شما
عزيزان اين يک شوکر استاندارد معموليه در اون ور آب شوکراي مخصوص پليس 8000 يا 80000 ولت بود تو يک سايت ديدم حتي جديدا شوکر به اندازه يک قلم ساخته شده و يک مدل ديگه که حال کردم بالاي موبايل بود يک سيمش رو آنتن يکي هم هم سطح بالاي موبايل وسطش بود. خوب عزيزان اينکه بخوام ولتاژ بالاتر بره حدود 5000 همين دورو بر چه بايد بکنم چه مدل چوک بايد بگيرم يا بدم بپيچن در ضمن اين سوال رو داشتم که اين شوکرا که از رو لباس هم ميگيره اونا ولتاژ بالايه؟؟؟يا نه اگه نه سيستم اونا چطوره؟؟؟
ليست قطعاتي که 3000 ولت نياز داره چيه من انقدر ليست . اطلاعات جم کردم که گم کردم 3000 چي مي خواست.اگه شوکر با ولتاژ بالاتر مثلا 5000 قطعاتش چي ميشه؟؟؟
خيلي ممنون از همه عزيزان :smile:
هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاریست که ما داشتیم Buddha
FEEL GOOD
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

سلام دوست خوبم شما ميتونيد با قرار دادن يك مقاومت متغيير مقدار ولتاژ رو هر چه قدر كه ميخواهيد پايين بياريد در ضمن از روي لباس نازك جواب ميده ولي اگه كلفت باشه جواب نميده .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

Achilles , david68 عزیز
من یه مشکلی برام پیش اومده . من شوکر رو ساختم البته بدون استفاده از چوک 1 به 20 یه چوک دیگه که توی رادیو بود رو برداشتم که رنگش سبزه و یه چوک دیگه که کمی کوچکتر بود ولی به رنگ ابی هم توی رادیوم بود من سبزه رو تو مدار قرار دادم و تقریبا تمام کارها رو درس انجام دادم و از صحت اتصالات هم اطمینان دارم اما شوکر کار نکرد چکار باید بکنم ؟ به نظر شما میشه اون ابیه رو جای این سبزه قرار داد ؟

تصویر
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

دوست عزيز از اين چوكها تا دلت بخواد من دارم ولي هيچ كدوم رو نميشه استفاده كرد چوكها انواع مختلفي دارن حتي بعضي از اونها به جاي افزايش ولتاژ اون رو كاهش ميدن پس شما نميتونيد از چوك راديو استفاده كنيد .
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”