با سلام و تشکر از این انتی ویروس من این انتی ویروس را نصب کردم ودر درایو z:\system\apps\... d یک ویروس پیدا کرده آگر اون رو del کنم به گوشی آسیبی نمی رسه
MAJID NIKE,
فکر ميکنم نسخهي قديمي يک آنتي ويروس رو نصب کرديد، اين يک اشکال نرم افزاري در آنتي ويروس هست، اين درايو به هيچ وجه از طريق خود گوشي و بدون فلش نميشه چيزي رو حذف کرد، چه برسه به اينکه ويروس بتونه فايلهاي اون رو آلوده کنه، پس خيلي راحت آنتي ويروس رو حذف کرده و آنتي ويروس جديدي مثل NetQin رو نصب کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Noob Saibot,
اتفاقا هيچ مشکلي در اين زمينه وجود نداره و به راحتي اپديت صورتي ميگيره، شما تنظيمات GPRS رو چطور انجام داديد، احتمالا پراکسي و ... رو هم ست کرديد، اگر جواب مثبت هست، اونها رو حذف و مجددا تست کنيد
با سلام به همگي.
نه من تنظيمات پراکسي رو دست کاري نکردم. تنها در گوشي من اين مشکل پيش نيومده. با تنظيمات ايرانسل اين کارو انجام دادم. ولي هيچ جوره آپديت نميشه. وقتي آپديت رو ميزنم بعد از چند ثانيه يه پيغامي مياد که من هيچي ازش نميفهمم. همه ي حروف به صورت مربع مربع ظاهر ميشن. بعد بايد OK رو بزنم. حالا اين به پراکسي مربوط ميشه؟ اگر تنظيمات پراکسي عوض شده از کجا ميتونم به حالت قبل برگردونم؟
Noob Saibot,
اگر تنظيمات ايرانسل رو به صورت خودکار با sms درخواست بديد خود به خود پراکسي هم ست ميشه، در Settings>>Connection ميتونيد تنظيمات کانکشن ايرانسل رو مشاهده و پراکسي رو حذف کنيد، البته ممکنه نسخهي آنتي ويروس قديمي باشه و امکان آپديت وجود نداشته باشه که در اين صورت ميتونيد نسخهي قابل اپديت رو از مرکز دانلود دريافت کنيد
موفق باشيد