کمک برای تغییر ایکون ها و منوی Sony Ericsson

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي Java Mobile به تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط bijan1987 »

از راهنماي شمادوست عزيز نهايت تشکر را دارم فقط اون پچ منو ها را که دانلود کردم چجوري ميشه باز کرد که اون تغييرات رو انجام بدم؟ :? :smile:
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

خوب برنامه SE Tool 2 Lite رو دانلود کن و فایل Icon مورد نظر رو وارد قسمت MISC files کن مدل گوشیت رو از
لیست بالای برنامه انتخاب کن و بعد گزینه فلش رو بزن .

1 - اول گوشیت باید خاموش باشه
2 - درایور USB Flash گوشیت باید نصب باشه ( اگر نبود برنامه رو که دانلود کردی داخل فلدر برنامه برو درایور مورد نظر داخل فلدر درایور هست )
3 - برای نصب Icon وقتی گوشیت خاموش هست دکمه C رو پایین نگه دار و کابل USB رو متصل کن و باقیش هم در بالا گفتم

برای راهنمایی بیشتر از فایل راهنمای SE Tool 2 Lite استفاده کن و در ضمن چون این فایل ها که قرار داده شدن بعد از یک ماه لینکشون از بین میره یه سرچ تو گوگل کنی پیدا میکنی .
New Member
تماس:

پست توسط amirhj »

سلام واسه مدلهای دیگه سونی اریکسون هم لطفا بذار (220*176)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

سلام بچه ها.چطوريد؟من با برنامه setool کامل کار کردم و تصميم گرفتم که آموزش جامعي از اون براتون بذارم.
برنامه رو هنوز اجرا نکرديد؟اجرا نکنيد.گوشي رو خاموش کنيد و دکمه C رو نگه داريد و گوشي رو وصل کنيد تا ويندوز درايور usb گوشي رو نصب کنه.حتما اين کار رو بکنيد.
خوب حالا برنامه رو اجرا کنيد. مدل گوشیتون رو انتخاب کنید و دکمه Identify رو بزنيد . دکمه c رو نگه داريد و کابل رو وصل کنيد.بذاريد تا برنامه کارشو بکنه.حالا سمت چپ پنجره برنامه اگه نوشته بود Brown يه وقت گوشي رو فلش نکنيد ها.بهترين حالت برا فلش RED هست.يعني رنگ گوشيتون به اصطلاح قرمز باشه.خوب.
اول از همه يه کار امنيتي خيلي مهم.اين چهارتا خط زير رو تو يه فايل تکست کپي کنيد و اونو به هر اسمي که ميخوايد ذخيره کنيد.مثلا به اسم backup
readdir:/tpa
readdir:/ifs
readdir:/smsdata
readdir:/system
بعد برنامه setool رو اجرا کنيد.يادتون باشه اول مدل گوشيتون رو انتخاب کنيد.چون بعد از عمل فلش از رو رست فايل تو برنامه گوشيتون رو بالا مياره که اگه مدل گوشي رو اشتباه انتخاب کنيد يا بايد فاتحشو بخونيد يا 5000 تومان بديد بيرون براتون فلش کنند
بعد تو قسمت MISC files اون دکمه سه نقطه رو بزنيد و فايل تکستي که به اسم مثلا backup ذخيره کرديد رو openکنيد.
حالا گوشي رو خاموش کنيد(بهتره سيم کارت و مموري رو در بياريد)
تو برنامه وقتي که مدل گوشي رو انتخاب کرديد write script رو بزنيد و دکمه c گوشي رو نگه داريد و کابل رو وصل کنيد.(نگه داشتن دکمه c فقط تو چند ثانيه اول لازمه و وقتي برنامه شروع به کار کرد ولش کنيد)
حالا بعد از چند ثانيه مينويسه remove battery ...حالا کابل رو قطع کنيد و باطري رو در بياريد.بعد دوباره باطري رو بذاريد.تو برنامه READY رو بزنيد و دوباره دکمه c رو نگه داريد و کابل رو وصل کنيد.خوب.بذاريد برنامه کارش تموم بشه.بعد گوشي رو جدا کنيد و روشن کنيد.تبريک ميگم.الان شما از کليه فايل هاي سيستمي رو گوشي يه بکاپ گرفتيد.بکاپ کجا رفت؟
تو فولدر خود setool يه فولدر به اسم ph-out هست.فايلهاي شما اونجاست.الان يه کم بهش ور بريد.حتما ميتونيد عکس هاي اس ام اس و انيميشن هاي اس ام اس و صداي شاتر و ... رو پيدا کنيد.
بقيش تو قسمت بعدي.مشکلي داشتيد بگيد
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط bijan1987 »

(mahdimahdavi)

عزيزم دمت گرم واقعا بجا بود :smile: :smile: :smile:
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط bijan1987 »

سلامي دوباره خدمت دوستان عزيز

دوستان به دادم برسيد که دارم دق ميکنم-گوشي بنده کا 800 هست و منوشو عوض کردم و الان هم خيلي پشيمونم از بدشانس يادم رفت که نسخه ازش بگيرم
دوستان کمک کنيد چه جوري به حالت قبلي آيکوناشو برگردونم :AA: :AA: Pleaaaaaaaaaaaaaase
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط bijan1987 »

راستي من يه K800i_original_menu.mlv رو هم امتحان کردم ولي اون آيکون جديدا هنوز سر جاشون هستن شما رو به خدا دوستان کمک کنيد چه جوري به حالت قبلي آيکوناشو برگردونم :AA: :AA: :AA: :AA: :AA: :AA:
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

دوست عزيز.بايد يه k800 از يكي گير بياري.بعد اين چهارتا خط رو تو يه فايل تكست كپي كني و Write SCRIPT رو بزني
readdir:/tpa
readdir:/ifs
readdir:/smsdata
readdir:/system
البته فقط خط اول و دوم كافيه.
ادامه اش رو ميگم.چون بايد رو يه گوشي تست كنم.به زودي ميگم چكار كني.فعلا اين كاري كه گفتم رو بكن.
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

دوست من این فایل K800i_original_menu.mlv فقط برای تعیین کار آیکون ها استفاده میشه نه تغییر آیکون ها .

[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط bijan1987 »

دمت گرم جيگر
اون کارو که گفتي انجام دادم و گرفت :smile: :)
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط Mahdi Mahdavi »

خوب.حالا بايد اين كار رو كه ميگم بكني.البته امكانش هست كه مسيجات بپره ها.اگه نشد يه راه ديگه بهت پيشنهاد ميكنم و در آخر يه راه ديگه هم هست و اونم فلش كردنه.هزينش هم حدود 7000 تومانه.با خيال راحت كار كن.يه نيو فولدر به اسم tpa بساز.بعد برو به مسير زير:
ph-out\tpa
تو جايي كه setool رو نصب كردي
فولدر preset رو تو مسير بالا كپي كن و بريز تو فولدري كه خودت به اسم tpa ساختي.خوب.ما الان يه فولدر به اسم tpa داريم كه يه فولدر توشه به اسم preset
از پنجره خارج شو و فايل tpa كه خودت ساختي رو زيپ كن.يعني روش كليك راست كن و گزينه send to و بعد هم گزينه compressed (zipped) folder رو بزن.حالا برنامه setool رو اجرا كن و فايل زيپي رو كه ساختي رو تو MISC files قرار بده و گزينه فلش رو بزن.گوشي خودم با اين راه حل درست شد.يه چيز جالب اتفاق مي افته.هر برنامه اي كه تو گوشي طرف بوده رو گوشي تو هم نصب ميشه.
اگه هم نشد برو موبايلي سر كوچه و فلشش كن
:::P
من خودم گوشيم رو 3 بار فلش كردم.الان تا ميرم موبايلي محلمون ميگه بيا تا فلشش كنم.عوضش الان دارم كم كم تو برنامه فول ميشم."بين خودمون بمونه گوشيم k310 " :???: :???:
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط bijan1987 »

گرفت جانم .( سال نوت مباک ) زردالو :-D :smile:
ارسال پست

بازگشت به “JAVA Mobile App”