david68 نوشته شده:سلام دوست خوبم شما ميتونيد با قرار دادن يك مقاومت متغيير مقدار ولتاژ رو هر چه قدر كه ميخواهيد پايين بياريد در ضمن از روي لباس نازك جواب ميده ولي اگه كلفت باشه جواب نميده .
david جان سلام دوست عزیز
من امروز رفتم تمام خیابان سعدی مشهد زیرو رو کردم بعضی ها که نفهمیدن بقیه هم که میفهمیدن گفتن این اسم چوک (ترانس lt44) خارجییه باید ورودی خروجی بگم در کل پیدا نشد یک جا پیدا کرم گفت برات میپیچم گفت چه هسته ای میخواد چفتم کوچیک ترین یک هسته نشون داد یک بند انگشت بود گفت هسته فریت اسمشه میخواستم بدونم میشه با اونا درست کرد؟ اگه بشه عالیه چون واقعا کوچیک بود.و اینکه ولتاژ بالاتر بخوام درست کنم مثلا 5000 یا بالاتر کدوم قطعات باید عوض بشه ؟
راستی در مورد عکسی که گذاشتم اون هم برد (کیت) داره چون خیلی کوچیک درست کردن زیره ترانس جمش کردن اینو از رو این عکس میگم.
[External Link Removed for Guests]
ممنون از همه دوستان عزیز
.

یعنی در شکل مدار بجای یک دیود باید 2 تا دیود وصل بشه و هیچ تغییری ایجاد نمیشه دیگه؟ اگه اینجوریه که عالیه.

در صورت افزایش ولتاژ بیش از حد اکثر توان خازنها الکترولیت قطبیده میشه و علاوه بر اون دیود هاتون هم از مدار خارج میشن در کل واضح تر بگم خازنهای اخری یکی یکی شروع به سوختن میکنند و همچنین دیودها البته یکی از دوستان میگفت که خازنها منفجر میشن که من چنین احتمالی نمیدم .