باوركردنش كمي مشكل است 8) اما واقعيت دارد
شما مي توانيد هر فايلي را فقط ازطريق مانتيور از روي كامپيوترتان به موبايل 6600 خود انتقال دهید . به عبارت ديگر شما مي توانيد فايلهای خود با هر پسوند و نوعی متني ؛تصويري ؛صوتي ؛فيلم و... را انتقال دهید . شما هيچگونه نيازي به بلوتوث ؛اينفرارد ؛كابل و هیچ وسیله ارتباطی نداريد ، تنها نیاز شما داشتن مانيتور است که حتما آن را هم در اختیار دارید .
۱) ابتدا برنامه ScreenFTP.sis را بروی گوشی خود نصب کنید .
2)به یکی از لينكهای زير مراجعه و فايل خودتان را از روي كامپيوتر Brows نمایید و گوشي را مقابل شكل مربعی و رنگی ايجاد شده بگيريد .
برای فرستادن فایل [External Link Removed for Guests]
براي فرستادن متن [External Link Removed for Guests]
3 ) برای انتقال فایل روی گوشی ، دوربین گوشی خود را جلوی شکل گرفته و کلید شروع را روی کامپیوتر بزنید و منتظر باشید تا فایل به کامپیوترتان منتقل شود . مواظب باشید که هیچ کلیدی را هنگان انجام کار فشار ندهید .
4 ) در صورت انتقال موفقیت آمیز ، فایل مورد نظر به صورت یک پیام در Inbox شما ظاهر می شود که می توانید به از آنجا به فایل دسترسی پیدا کنید .
نكات مهم : – اينكار فقط از مانيتور به موبايل انجام پذير است و بر عکس آن ممکن نیست . – به علت استفاده از دوربین باتری زیادی مصرف می شود . – به علت ضعیف بودن گوشی و اشکالات برنامه ممکن است گوشی شما هنگام کار با برنامه هنگ کند . – فعلا فقط گوشی های 6600 این امکان را دارند .
امیدوارم که مفید بوده باشه





ولي از اونجايي که دوران سختي رو با اون طي کردم چندان دل خوشي ازش ندارم... 