...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....
دوست عزیز ، عصبانیت چرا ؟
شما یک سوال پرسیده بودید که جوابش داده شد . دلیل عصبانیت شما چیه ؟
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....
دوست عزيز خب اين مثل روز روشن
نه نداريم ولي فکر کنم يه کارهايي در حال انجام اگه دقت کنين ماه قبل ايران از ايستگاه پرتاب ماهواره پرده برداري کرد. اين تازه اول کاره. ولي انشالله به لطف خدا تا چند وقت ديگه ماهواره نظامي هم پرتاب ميکنيم
ولي به نظر من کشوري وقتي از يک پروژه رونماي ميکنه مطمئن باشين که 10 برابر اونو داره و در حال آزمايشه و از اين قديمي پرده بر ميداره
البته فقط نظرمو گفتم
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت
یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
HARD, آقاي محترم اگه مستنداتي داريد ارائه كنيد ! نه اينكه الكي براي اينه تايپيك رو بكشيد بالا پستهاي بي محتوا و منحرف كننده ارسال كنيد.!
ايران ماهواره ندارد!
البته بايد اينو متذکر بشم که امروزه روش مهندسي معکوس يکي از کم هزينه ترين و آسانترين روشها براي کسب تکنولوژي است چون کشورهايي مانند ايران که از سطح تکنولوژيکي از دنيا عقب و قصد داره خودش بالا بکشه و چون در تحريم به سر ميبريم و هيچ کشوري حاضر نيست به ما کمک کنه مجبوريم از روش مهندسي معکوس استفاده کنه. در ضمن ايران نه پول و نه زمان لازم براي طراحي ، ساخت و آزمايش سلاحها رو نداره و از تجربيات کشورهايي که اين راه طي کردن استفاده ميکنه. شما نگاه کنين آمريکا به طور مثال براي ساخت f-35 چند سال که وقت و هزينه داره صرف ميکنه به نظر شما ايران همچين بودجه و سرمايه اي داره؟