!!! خب مگه چيه اشتباه کردي جرم که نکردي اينجا محل يادگيريه هميشه از اشتباهات درس عبرت بگير نه اينکه سعي کني بيخود اشتباهتو بپوشوني راستي يه سري هم به militaryfactory.com بزن البته اگر اين سايت بزرگ به نظر استاد از اعتبار علمي برخوردارهسئوالي در مورد تيربار pkm (گرينوف)
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
چشم بيشتر مطالعه ميکنم پس سايت world.guns.ru که مستقيما زير نظر ارتش روسيه فعاليت ميکنه و مرجع بسياري از سايتهاي نظامي ديگر هستش و کتاب کلاشنيکف سلاح قرن که چکيده اي از سايت هاي معتبر نظامي جهان هست اشتباه ميکنند و شما درست ميگيد؟ کسي چه ميدونه شايد شما اين سلاح رو طراحي کرده باشيد و ما خبر نداشته باشيم
!!! خب مگه چيه اشتباه کردي جرم که نکردي اينجا محل يادگيريه هميشه از اشتباهات درس عبرت بگير نه اينکه سعي کني بيخود اشتباهتو بپوشوني راستي يه سري هم به militaryfactory.com بزن البته اگر اين سايت بزرگ به نظر استاد از اعتبار علمي برخورداره
!!! خب مگه چيه اشتباه کردي جرم که نکردي اينجا محل يادگيريه هميشه از اشتباهات درس عبرت بگير نه اينکه سعي کني بيخود اشتباهتو بپوشوني راستي يه سري هم به militaryfactory.com بزن البته اگر اين سايت بزرگ به نظر استاد از اعتبار علمي برخوردارهIN WAR NO ONE FIGHTS ALONE

- محل اقامت: پاريس کوچولو
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
[quote="mark-2"]چشم بيشتر مطالعه ميکنم پس سايت world.guns.ru که مستقيما زير نظر ارتش روسيه فعاليت ميکنه و مرجع بسياري از سايتهاي نظامي ديگر هستش و کتاب کلاشنيکف سلاح قرن که چکيده اي از سايت هاي معتبر نظامي جهان هست اشتباه ميکنند و شما درست ميگيد؟ کسي چه ميدونه شايد شما اين سلاح رو طراحي کرده باشيد و ما خبر نداشته باشيم
عزیز دل برادر من این سلاحو طراحی نکردم ولی اگه تونستی به کتاب جنگ افزار نیروی زمینی سپاه به شماره 8-ع.0/0 یک نگاهی بکن لابد سپاه اشتباه میکنه و شما درست میگید !!!!!!!!

عزیز دل برادر من این سلاحو طراحی نکردم ولی اگه تونستی به کتاب جنگ افزار نیروی زمینی سپاه به شماره 8-ع.0/0 یک نگاهی بکن لابد سپاه اشتباه میکنه و شما درست میگید !!!!!!!!

سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت
یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»

- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
دوست من در کتابهاي تاليف سپاه و ارتش اشتباهات بسياري وجود داره مثلا در کتاب اسلحه شناسي ارتش تاليف سرهنگ دوم ولي الله مداحي اشتباهات بسياري وجود داره که با گذشت سالها هنوز تصحيح نشده و مسئولان آموزش سر کلاس تصحيح مي کنند ولي در سايت هايي که هفته اي چند بار آپديت ميشوند و به تمامي جهان اطلاعات منتشر ميکنن ادرصد اشتباهات بسيار پايينه
IN WAR NO ONE FIGHTS ALONE

- محل اقامت: پاريس کوچولو
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
جناب MARK-2 يعني شما ميفرماييد کتاب سپاه که تاليفش مال سال 83 هست اشتباهه و سايتي که اصلا نميدوني چي هستش درست ميگه
من که از حرفاي شما سر در نميارم
نکنه شما ..............
!!؟؟ 
من که از حرفاي شما سر در نميارم
نکنه شما ..............
!!؟؟ 
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست

-
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 354 بار
اين چند عكس را ازسايت هاي ارتش روسيه گرفته ام
[External Link Removed for Guests]
تيربارpkروي سه پايه
تيربار pkm
تيربار pkmروي سه پايه
تيربار pkmtاين تيربار بعنوان تيربار هم محور در تانك ها و نفربرهاي روسي استفاده ميشود .حرفtمخففtankيباشد.
تيربارpkروي سه پايه
تيربار pkm
تيربار pkmروي سه پايه
تيربار pkmtاين تيربار بعنوان تيربار هم محور در تانك ها و نفربرهاي روسي استفاده ميشود .حرفtمخففtankيباشد.