طه, ّه دو دليل احتمال اينكه تفنگدارها مال عراق باشن ضعيفه :
1- عراقي ها مخصوصا بعصي ها روي سبيل تعصب دارن ولي همون طوري كه توي تصوير مي بينيد غير از 1 نفر بقيه چپه تراش كردن
2- قسمت بالايي آرم روي كلاه فرمانشون بيشتر شبيه به تاجه تا عقاب ( تا اونجايي كه من اطلاع دارم آرم روي كلاه تكاوران عراقي يه چيزي شبيه عقاب بوده ) عكس مربوط ميشه به تفنگداران دريايي قبل از پيروزي انقلاب اسلامي
تفنگداران دريايی
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
sghl nsjj,k nvn k;kiAhmad6644 نوشته شده:طه, ّه دو دليل احتمال اينكه تفنگدارها مال عراق باشن ضعيفه :
1- عراقي ها مخصوصا بعصي ها روي سبيل تعصب دارن ولي همون طوري كه توي تصوير مي بينيد غير از 1 نفر بقيه چپه تراش كردن
2- قسمت بالايي آرم روي كلاه فرمانشون بيشتر شبيه به تاجه تا عقاب ( تا اونجايي كه من اطلاع دارم آرم روي كلاه تكاوران عراقي يه چيزي شبيه عقاب بوده ) عكس مربوط ميشه به تفنگداران دريايي قبل از پيروزي انقلاب اسلامي
ویرایش شد. یاسر ==> ترجمه جمله sghl nsjj,k nvn k;ki: (سلام دستت درد نکنه)

- محل اقامت: پاريس کوچولو
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
!!!!!!!!!!!!!!
1- کلاه سبزهای نیروی دریایی در میدان صبحگاه :
[External Link Removed for Guests]
از کی تا حالا در میدان صبحگاه دست به کمر وایمیستند ؟؟؟!!!! :-(
[External Link Removed for Guests]
از کی تا حالا در میدان صبحگاه دست به کمر وایمیستند ؟؟؟!!!! :-(
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت
یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت
یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»

-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار