درجات تکاوران
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: پاريس کوچولو
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
تا آنجايي که من ميدونم تکاوران همان نيروهاي رزمي يگانها هستند با همان درجه هاي خودشون فقط ميرن دوره هاي تکاوري ميبينند حتي بچه هاي صابرين
به عنوان مثال کسي با درجه گروهبان يکمي ( تو سپاه رزم آور يکم ) که به عنوان درجه دار با رسته پياده در خدمت نيروي زميني هست با 6 ماه آموزش در تهران و يا اصفهان و يا هرجاي ديگه برميگرده سر يگانش با نام تکاور !!!
به عنوان مثال کسي با درجه گروهبان يکمي ( تو سپاه رزم آور يکم ) که به عنوان درجه دار با رسته پياده در خدمت نيروي زميني هست با 6 ماه آموزش در تهران و يا اصفهان و يا هرجاي ديگه برميگرده سر يگانش با نام تکاور !!!

سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت
یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»

-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
درجه نيروهاي تكاور با بقيه رسته ها هيچ فرقي ندارد
اما نيروهاي رزمي ارشد تر از رسته هاي اداري هستند
اما نيروهاي رزمي ارشد تر از رسته هاي اداري هستند
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .

- محل اقامت: پاريس کوچولو
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
Boyka نوشته شده:من شنیدم تکاور ها دوره های 3-4 ساله دارند...
اونی که شما فکر میکنید نیست
اونی که من میگم دوره تکاوری در پیتیه که همه یگانها اونو دارند

سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
نيروهاي کوماندو همه يه دروه 5/2 ساله عمومي دارن که ميگذرونن و بعد از اون هر کدوو به توجه به قابليت هاشون به رسته اي اعزام ميشن. دوره عمومي شامل زبانهاي خارجي که عمدتا شامل4زبان انگليسي ، فرانسه ، آلماني ، عربي. دوره هاي غواصي ، رزم انفرادي شامل کار با انواع سلاح هاي سرد و گرم و رزم تن به تن. کار با انواع سلاح ها ، دوره تخريب شامل خنثي سازي انواع بمب ها و مين ها و ساختن بمب ها ، چتر بازي و سقوط آزاد ، صخره نوردي ، ...
براي دوره هاي تخصصي هم يه عده ميرن بخش تک تير انداز ، يه عده ميرن بخش مخابرات ، يه عده ميرن بخش تخريب و انفجار البته يه کماندو تمامي اين آموزش ها رو ميبينه ولي خب تو دوره هاي تخصصي بيشتر روشون کار ميشه.
براي دوره هاي تخصصي هم يه عده ميرن بخش تک تير انداز ، يه عده ميرن بخش مخابرات ، يه عده ميرن بخش تخريب و انفجار البته يه کماندو تمامي اين آموزش ها رو ميبينه ولي خب تو دوره هاي تخصصي بيشتر روشون کار ميشه.

- سپاسهای دریافتی: 14 بار