حذف خدمت نظام وظيفه !!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ايا سربازي به طريقه اجباري حذف شود؟

پايان نظرسنجي در جمعه ۲۱ تیر ۱۳۸۷, ۲:۱۵ ب.ظ

بله موافقم
31
66%
خير موافق نيستم
16
34%

مجموع رای گیری: 47

Captain II
Captain II
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 148 بار
سپاس‌های دریافتی: 354 بار

حذف خدمت نظام وظيفه !!!

پست توسط بهنام41 »

وظيفه ارتش در تمامي كشورها مقابله با تهاجم خارجي و...ميباشد .اگر سازمان نيروي انساني ارتش را به يك هرم تشبيه كنيم قاعده اين هرم سربازان وسپس درجه داران،افسران و امرا مابقي آن را تا نوك هرم ميباشند.
درنقاط مختلف دنيا شيوه هاي متفاوتي براي سرباز گيري ازقبيل اجباري،پيماني،... اعمال ميكنند.
در كشور ما از شيوه" نظام وظيفه"يا"اجباري سابق"استفاده ميشود.
بعضي ها اعتقاد دارندكه 2سال خدمت فقط وقت تلف كردن است و افراد را از كار ،ادامه تحصيل،...مي اندازد و كلاً كار بيهوده اي استو فقط افرادي كه تمايلات نظامي دارندبايد به سربازي بروند.
اما تعداد ديگر معتقدهستند كه خدمت نه تنها مقدس است بلكه تمامي افرادبايد آنرا طي كنند .
شما چگونه فكر ميكنيد.خواهشمند است با نگاه نظامي،امنيتي وآثار اجتماعي وفرهنگي پاسخ دهيدكه:
ايا سربازي به طريقه اجباري حذف شده وبصورت داوطلبي باشد؟
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

به نظر من که توي کشوري مثل ايران نياز نيست اجباري باشه.البته جاي بحث بسيار دقيق و کارشناسي دارد اما از همه چيز که بگذريم شما هم چقدر تنبل تشريف دارينا!
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

ببينيد الان اين که اسراييل ارتش قدرتمندي و بين کشورهاي منطقه البته به جز ايران هماوردي نداره شکي نيست ولي نگاه کنيد تو اين کشور هم سربازي اجباري هم براي پسران و هم دختران تازه تمام افراد بايد يک ماه در سال رو در ارتش خدمت کنن. باز خوش به حال ما که 2 سال ميريم بعدش تموم ميشه.
ارتش آمريکا درست سربازي اجباري نيست ولي نيروهاي رسمي اين کشور هم زياد نيست. بيشترشون مزدورن. يعني قردادي کار ميکنن پول ميگيرن ميجنگن يا از افراد مهاجري هستن که به خاطر گرفتن اقامت بهشون ميگن مثلا اين مدت تو ارتش خدمت کنين بهتون اقامت بديم.
متاسفانه تبليغات خوبي پيرامون ارتش ما صورت نميگيره و پسران جوون فکر ميکنن سربازي همش بدو بپر کلاغ پر و نگهباني دادن. بهتر تيزرهاي جالب از ارتش و تجهيزاتش پخش کنن تا جوون ها علاقه مند تر بشن. خوب بنده خداها حق دارن يه کلاش زنگ زده ميدن دستشون با يه کلاه خود مال جنگ جهاني دوم با يه لباس که مثل گوني ميمونه.
يه خورده به سر و وضع ارتش برسن مطمئنن جوون ها با ميل و اشتياق بيشتري ميان سربازي.
Captain II
Captain II

پست توسط بهنام41 »

machkol نوشته شده:اما از همه چيز که بگذريم شما هم چقدر تنبل تشريف دارينا!

دوست گرامي
بحث تنبلي نيست.اما گمان ميكنم كسي با تحصيلات كارشناسي ارشد بهتر است ادامه تحصيل دهد تا اينكه 2سال پا بكوبدو اندوخته هاي علمي قبليش را ازياد ببره.
اگر طي اين مدت اخلاقش عوض نشه.
خدمت را هم افرادي بروند كه به نظامي گري علاقه دارند.
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

خدمت مقدس سربازي اگه اجباري حذف بشه بهتره ؛ ولي اختياري باشه و هر کي خواست بره يا استخدام بشه بهتر ميشه
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

من خودم 24 ماه توي نيروي انتظامي وسط بيابوناي سيستان و بلوچستان خدمت کردم اونم با ديپلم و بعد از خدمت اومدم
و درس خوندم والان هم مدرک کارشناسي الکترونيکم را گرفتم درسته که دوسال پوستم کنده شد ولي خداييش به اندازه ده سال پخته تر شدم و واقعا به اين نکته رسيدم که يه پسر توي خدمت مرد ميشه . چيزايي ديدم و ياد گرفتم که اگه پنجاه سال درس ميخوندم نمي تونستم ياد بگيرم سختي و آسوني خدمت هم به ديد خودتون بر ميگرده . اگه سخت ببينيش سخت مي گذره واگه اسون ببينيش يکي از بهترين دوران زندگيت ميشه .
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط mfd69 »

به نظر من كاملا اختياري هم خوب نيست چون همه ي آقايون تنبل بار مياند
به نظر من بيان بگن هر كس سربازي نرفت به جاي اينكه نتونه سر كار بره ماليات بيشتر بده البته سطح تحصيلات و غيره رو هم در نظر داشته باشن
ولي در كل چون ايرانيها هميشه برا خودشون راه در رو (فرار) ميزارند اجباري باشه بهتره!! حالا افزايش گرايش هاي مختلف مثل سپاهي دانش و كارهايي كه ارزشش بيشتر از كشيك دادن باشه هم در كنار خدمت اجباري بد نيست :x
Captain II
Captain II

پست توسط بهنام41 »

[quote="renger"]ببينيد الان اين که اسراييل ارتش قدرتمندي و بين کشورهاي منطقه البته به جز ايران هماوردي نداره شکي نيست ولي نگاه کنيد تو اين کشور هم سربازي اجباري هم براي پسران و هم دختران تازه تمام افراد بايد يک ماه در سال رو در ارتش خدمت کنن. باز خوش به حال ما که 2 سال ميريم بعدش تموم ميشه.
مثال خوبي زدي.
افراد اگر سالي يك ماه بروند خدمت؛هم به درسشان ميرسند و هم به كارشان و هم كار مملكت پيش ميرود.
حتماً اطلاع داري كه در اسرائيل افراد در يگانها سازماندهي شده وهر چند ماه يكبار در يگان جمع ميشوند و تمرينات نظامي انجام مي دهند.
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

به نظر من باید کم کم دیگه این نوع سرباز ها و آموزش ها جمع بشه و سربازان حرفه ای تربیت بشن.

مشکل سربازی باید تو تا قسمت جدا بررسی بشه. یکی اموزش دیگری خدمت.

تو بحث آموزش کسانی که وارد هستن باید بگن چقدر موثره و چه اشکالاتی داره. ولی چیزی که مسلمه اینه که این قسمت برای همه مردان در ایران باید اجباری باشه و هر سال دوره هایی برای بازآموزی و آشنایی با فنون و دیدگاه های جدید برگزار بشه.

عمده مشکل تو بحث خدمت و طول مدتشه.
کسانی که تو این دوره هستند با هر درجه ای در نقش پوشاننده کاستی های نیروهای مسلح در محل خدمت هستند. و اصولا بجای آموزش بیشتر برای رزم وظایف و فعالیت هایی که پرسنل رسمی انجام نمی دن بر عهده وظیفه هاست. در واقع سرباز ،کارمند بی جیره و مواجب فرمانده خودشه که باید هرکاری مثل شستشوی ماشین شخصی فرمانده و پنچری اون و... رو انجام بده درغیر این صورت اضافه خدمت می خوره.
  و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت  

كوچك  
Captain II
Captain II

پست توسط بهنام41 »

[quote="mfd69"]به نظر من كاملا اختياري هم خوب نيست چون همه ي آقايون تنبل بار مياند

بابا دست از سر ما برداريد!!!چرا فكر ميكنيد تنبل هستم!!!
اصلاً ببينم خودت سربازي رفتي؟؟؟
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط PASARGAD »

باید اجباری باشه اما مدتش را باید کم کنند. :P
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: پاريس کوچولو
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 45 بار

پست توسط Pars Man »

الان جديدا اون طوري که به گوش من رسيده خدمت سربازي رو ميتونن تو سازمان جهاد سازندگي انجام بدن

انشاء ا... اگه يادم نرفت 3 روز ديگه اطلاعاتي هم در مورد سربازان حرفه اي ( 3 ساله براتون ميارم )
البته اگه کسي اطلاعاتي در موردش داره ميتونه نشون بده !! :-)
سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت

یا ابا الصالح المهدی ادرکنی

الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی

فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”