ورود به دوره کماندویی . رنجر . تکاور

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

الوعده وفا. قول دادم یه مطالبی در مورد نیروهای قدس براتون قرار بدم. البته نمیدونم این مطالبی که میذارم منعی داره یا نه ولی از مهدی جان و مدیران سایت میخوام اگه تشخیص دادن که وجود این مطالب به صلاح نیست حذفش کنن.
سپاه پاسداران در سال57 تاسیس شد و وظیفه اون برقراری نظم و امنیت و آرامش در جامعه و مقابله با عناصر مخالف نظام و جمهوری اسلامی بود که الحق هم خوب از پسش بر اومد. دقیقا یک سال بعد از شروع جنگ توسط عراق نیرویی تشکیل شد به نام نیروی قدس(IRGC_QF) البته اون زمان زمین تا آسمون با الان فرق داشت و وظیفه اش حمایت از نیروهای مخالف صدام در کردستان و حمایت از شیعیان عراق بود و بهمین دلیل مثل کف دستشون عراق میشناسن و دقیقا پس از جنگ اول خلیج فارس قدرت و نفوذ این نیرو در عراق بیشتر شد. نیروهای قدس از نخبگان نظامی سپاه تشکیل شده و البته در کنار اون از ارتشی ها هم کمک گرفته میشه. ورزیده ترین و بهترین و وفادارترین نیروهای نظامی ایران در این نیرو قرار دارند و به اذعان کارشناسان نظامی غربی از بهترین و مخوف ترین و هولناک ترین نیروهای کوماندویی و واکنش سریع جهان هستن. نیروهای قدس هنوز هم در نظر کارشناسان نظامی یک معمای حل نشده باقی مونده و دقیقا کسی از ساختار و سازمان رزم و آموزش این نیرو با خبر نیست و همین باعث مخوف تر شدن این سازمان شده. این نیروها از سخت ترین آموزش ها و بهترین تجهیزات برخوردارن و قادران در تمامی شرایط عملیات انجام بدن. این نیرو به 5 بخش تقسیم شده که عبارتند از ناحیه اروپا ، آسیا ، آمریکای شمالی ، آمریکای جنوبی و خاورمیانه. نیروهایی در هر کدوم از این بخش ها آموزش های مخصوصی میبینن مثل زبان ، فرهنگ ... تا بتونن به بهترین شکل ممکن خودشون وقف بدن. حالا برای چی نیروی قدس به 5 بخش تقسیم کردن؟ برای اینکه در حالت بحرانی بهترین مدیریت داشته باشن به همین خاطر که رهبر ایران آیت الله خامنه ای فرمودند ما می توانیم منافع آمریکا را در هر نقطه از جهان هدف قرار بدهیم . در اولین واکنش این نیروها به طور مثال میتونن سفارت آمریکا در ژاپن منفجر کنن یا به نیروهای آمریکایی مستقر در دیگر کشورها حمله کنن . البته همون طور که گفتم هیچ وقت به طور مستثیم وارد عمل نمیشن و همیشه از نیروهای تربیت کرده خودشون استفاده میکنن. نیروهای محلی. بله ممکنه یک ژاپنی به سفارت آمریکا حمله کنه نه خود نیروهای قدس. البته شایان ذکر که این نیروها به خوبی قابلیت هاشون در جنگ بسنی و کزوو و لبنان و سودان ... اثبات کردن. این نیرو تقریبا از 5000 نفر از بهترین نیروها و کماندوها تشکیل شده و بر خلاف تصور عامه که کار نیروهای قدس فقط بمب گذاری و حمله انتحاری و یه مشت بسیجی ریشو هستن که به کمرشون بمب بستن باید عرض کنم اصلا بمب گذاری و حمله انتحاری تو کار این نیروها نیست. چون ایران بیکار نیست که بیاد 5 سال زمان و هزینه کنه کوامندو تربیت کنه که خودشو منفجر کنه. این کار همون شاگردهای تربیت کردشونه که گفتم. تمامی کوماندوهای حزب الله توسط این نیرو آموزش داده شده و تجهیز شدن. یه چیزیو خاطر نشان کنم که هیچ کابوسی برای کوماندوی آمریکای یا اسراییلی بدتر از این که اسم نیروهای قدس بشنون نیست چون همچین تبلیغات خفنی در غلب پیرامون این نیرو انجام شده که من هم میترسم چه برسه به این بدبخت ها. نیروهای قدس مشهورن به این که در کمترین زمان ممکن و بدون هیچ گونه تلفات و سرو صدایی کارشون میکنن. اگه قصد ترور باشه طرف تو خواب میکشن اگه قصد ربودن باشه طرف تو اتاق خوابش میدزدن و اگه قصد درگیری با نیروها باشه تو یه عملیات برق آسا کارشون میسازن. مثل همون مثالی که زدم پاسگاه اسراییلی ها که کل عملیات ظرف 8 دقیقه انجام شد. یعنی از شروع نفوذ اونها به داخل پاسگاه تا زمان خروجشون فقط 8 دقیقه بود. خیلی هاشون در همون حال که در حال پست دادن بودن گردنشون شکست. یکی دیگه از ویژگی این نیروها اینه که میتونه تا مدت ها بدون پشتیبانی و فرماندهی عملیات انجام بدن یعنی احتیاج به دستور مستقیم ندارن و خود مختارن. بر خلاف نیروهای آمریکایی که متکی به اطلاعات ماهواره ای و جی پی اس هستن این نیروها با کمترین و حداقل امکانات عملیات میکنن و یه جورهای خودکفا هستن. یه چیز با حال که تو همون پست قبلیم هم گفتم هویت اونهاست که از زمانی که عضو نیروهای قدس میشن هویتشون از بین میره و دیگه کسی به اسم رنجر وجود نداره. تمامی سوابق اونها حتی سوابق تحصیلیشون محو میشه. هیچی کی دقیقا نمیدونه اونها کی هستن. حتی نزدیک ترین افراد خانوادشون هم نباید از شغلشون چیزی بدونه. اونها ممکنه یه مدیر تو یه سازمان دولتی تو آمریکا یا اروپا باشن. یه کی از تجهیزات با حالی که شنیدم توسط سازمان فناوری های برتر -های تک وزارت دفاع تکمیل شده و تحویل این نیروها شده یه نوع اسپری که میتونه جلوی خونریزی بگیره تا طرف خودش به یه درمانگاهی جایی برسونه. فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه باز هم میگردم دنبال مطلب براتون فعلا این داشته باشین تا بعد. :-)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 102 بار

پست توسط Boyka »

واقعا خفن و باحال بود !تشکر.. :razz: حالا این اعضا رو از کلاه سبزهای ارتش انتخاب میکنن یا تکاورهای سپاه یا هر دو؟
A soldier is he whose blood makes the glory of the general.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

بيشتر از نيروهاي سپاه ولي اگر لازم باشه از نيروهاي ارتشي هم انتخاب ميشن. البته ملاک اول در انتخاب وفادارس شماست. لازم نيست 150 کيلو عضله داشته باشي يا دان 5 کنگفو رو داشتي اگه لاغر مردني هم باشي ظرف 5 سال ازت يه هيولا ميسازن. به همين سادگي :grin:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

پشتم گرم تر شد :smile: :(
رنجرجان در مورد اين عمليات 8 دقيقه اي اطلاعات بيشتري داري ؟
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

نه کيارش جان اين عمليات هم براي اينکه روحيه اسراييلي ها رو در هم بشکنن انجام دادن. ولي تونستن فرکانس بي سيمهاي اسراييليها رو به دست بيارن به خاطر همين که اسراييلي ها اينقدر راحت کمين ميخوردن.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط mark-2 »

دوستان مثله اينکه اين خارجيها هم کف کلاه سبزها و نيروهاي ويژه سپاه ما هستن اگه تو فروم هاي نظامي خارجي خوب بگرديد خيلي از اين کلمه iranian green berets (kolah sabzha تعريف کردن و بيشتر مواقع هم عکساي رژه 86 رو ميذارن . البته به اشتباه عکسهاي نيروي ويژه سپاه رو هم ميذارن ولي با اين تبليغات کم واقعا جاي بسي تفکر است يه نگاهي به سايتهاي answers يا militarypictures بندازين
IN WAR NO ONE FIGHTS ALONE
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط havabord »

بله کاملا درسته و بعد از جنگ 33 روزه ترسشون چند برابر شده مانورهاي مختلفي هم دارن اجرا ميکنن تا بتونن با اين نيروها مقابله کنن تا مثل جنگ حزب الله دوباره شکست نخورن.

با اين سيستم اطلاعاتي قوي که اسراييل و امريکا دارند ولي هنوز هم نتونستن به اطلاعات زيادي درباره اين نيرو ها بدست بيارن و اين نشان از حفاظت اطلاعات قوي نيرو ها داره. :shock: ولي همون مقداري هم که اطلاعات بدست اوردن هم باعث ترسشون شده
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Boyka »

اره من همین امروز صبح اخبار رو نگاه کردم گفت اسراعیل باز داره مانور میده و میخواد بجنگه باید بیبینیم چی میشه...!
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Boyka »

رنجر جان یعنی این طور که فهمیدم کسی نمیتونه بره بگه من میخوام بیام تو نیروی قدس اونا خودشون دنبال فرد میگردند درسته؟؟
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

آره ديگه اين دفعه بايد براي هميشه کلک اسراييل بکنيم. فکر کنم اين دفعه نيروهاي قدس هم مستقيم وارد عمل بشن چون آمريکا علنا ميخواد وارد جنگ بشه . ديگه به ساپورت کردن اکتفا نميکنه.
يه سوال ...
اگه بسيج عمومي اعلام بشه حاظرين بيايم بريم؟
من که آماده ام هر کي مردشه بسم الله
آره بویکا جان همون طور که گفتم اونها مخلوطی از نیروهای اطلاعاتی و کوماندوها هستن با هر دو خصوصیت. پس هر کسی نمیتونه بره خودشون تشخیص میدن و دنبالش میان. از همون اول هم بهش نمیگن بفرما بیا عضو نیروهای قدس میگن مثلا بیا تو نیروهای ویژه یا نیروهای اطلاعاتی. تازه طرف باید پس از گذروندن امتحان های سخت و اثبات وفاداری به عضویت نیروهای قدس در بیاد که خب کار هر کسی نیست. امتحان که گفتم فکر نکنید ورقه میدن دستشون یا تمرین تیر اندازی نه ازشون میخوان یه کارهایی براشون انجام بدن که خب باید به نحو احسنت انجام بدی.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Boyka »

فکر نکنم تا قبل از اینکه جنگ بشه و نیروی قدس و سپاه و ارتش وارد عمل بشن و نتونن کاری کنن که غیر ممکن به نظر میرسه.... احتیاجی به بسیج عمومی باشه...به نظر من که نیروی قدس باسشون کافیه ....ولی اگخ خواست جنگ شه میگیم وایسن 4 سال دیگه وقتی من تکاور شدم شروع کنیم(طنز)
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط renger »

Boyka جان اونها اگه بفهمن که شما ميخواين بيايين ماستشون همين الان کيسه ميکنن بي خيال جنگ ميشن چون شما از بمب اتم هم بدتري بيوفتي توشون تا همه رو قلع و قمع نکني دست بردار نيستي با اين آتيش تندت.
در ضمن شايد يه حرکت خود جوش مردمي راه بيافته برو بچ جمع شيم بريم لبنان هم فال هم کشتار تازه ثواب هم داره کشتن هر صهيونيست در هر روز يک امتياز. :::P
شوخي کردم من هزار تا آرزو دارم اينها اگه مردن صبر کنن ما عشقمون به سرانجام برسه يه پدري ازشون در بيارم نفهمن از کجا خوردن.
در ضمن اگه تصميمت جديه و ميخواي بري نيروهاي ويژه صبر نکن و برو ولي يه چيزيو بدون بايد پيه خيلي چيزها رو به تنت بمالي.
دوري از خانواده ، تمرينات فوق العاده سخت که کار هر کسي هم نيست و ماموريت هاي عجيب و غريب که رفتنت با خودت برگشتت با خدا.
نميخوام دلسردت کنم ولي با ديدن چند تا فيلم و عکس و هيکلهاي خفنشون براي خودت سراب واهي نساز که وقتي وارد شدي سر خورده بشي. اينو بدون که وقتي وارد اين کار شدي زندگيت کلا با ادم هاي ديگه و حتي نظامي هاي ديگه تفاوت ميکنه.
حالا خودت ميدوني اگه واقعا دوست داري بسم الله صبر نکن.
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”