تنظيمات در منوي ريکاوري !

در اين بخش مي‌توانيد در مورد PSP و مسائل مربوط به آن به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

درود بر دوست گرامي !

پست توسط Thunderclap »

sasanjfr نوشته شده:من يه بازي ديگه گذاشتم باز هم همين جوري شد.يه سوال ديگه هم داشتم.وقتي Game folder homebrew رو روي حالت 1.50kernel قرار بگيرد فرم وير در system information تغيير مي کند؟(مثلاٌ از 3.71m33-2 به 1.5 تغيير مي کند؟)

دوست من
شما علا بر تغییر Game folder homebrew از کرنل 3.71 به کرنل 1.50 باید UMD Mode را نیز تغییر داده و روی حالت Sony np9660 بگذارید .
خیر ... وقتي شما Game folder homebrew رو از 3.71 روي حالت 1.50kernel قرار میدهید فرم ويرتان در system information تغيير نمي کند و همان 3.71 m33-2 میماند .
 انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید !
لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ...
  [External Link Removed for Guests] 
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط llmzll »

آقا سلام عرض شد
من psp خودم و از اينترنت خوده PSP از طريق update network خوده psp آپديت کردم و به فريمور 3.9 آپديت شده !!!
اما حالا نه ميتونم بازي ها رو اجرا کنم نه به فلش مموري هاي 0 1 2 دسترسي دارم حتي تو ستاپ psp که دگمه R رو موقع روشن کردن psp نگه ميداشتم و واردش ميشدم و نميتونم برم !!!
کمکم کنيد من چجوري اين و رديف کنم ؟ دانگريد و اينا رو هم واردم فقط بلد نيستم چي و چجوري اين کار و کنم

منتظرم ممنون :) :razz:
يا حق :D
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

درود بر دوست گرامي !

پست توسط Thunderclap »

llmzll نوشته شده:آقا سلام عرض شد
من psp خودم و از اينترنت خوده PSP از طريق update network خوده psp آپديت کردم و به فريمور 3.9 آپديت شده !!!
اما حالا نه ميتونم بازي ها رو اجرا کنم نه به فلش مموري هاي 0 1 2 دسترسي دارم حتي تو ستاپ psp که دگمه R رو موقع روشن کردن psp نگه ميداشتم و واردش ميشدم و نميتونم برم !!!
کمکم کنيد من چجوري اين و رديف کنم ؟ دانگريد و اينا رو هم واردم فقط بلد نيستم چي و چجوري اين کار و کنم

منتظرم ممنون :) :razz:
يا حق :D

شما فریم ویر اصلی سونی را از طریق اینترنت دریافت و هم اکنون روی کنسولتان دارید .
این فریم ویر نه کرنل 1.50 برای اجرا برنامه دارد و نه بازی بدون UMD ... توی منوی ریکاوری هم نمیتوانید بروید و علتش این است که تناه فریم ویرهای هک شده m33 توانایی چنین کاری را دارند .
چاره کار کنسول شما فقط و فقط روش دانگرید از طریق پاندورا باطری است .
آدرس تاپکش هما این است :
روش نجات PSP های BRICK شده و ... !
 انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید !
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط llmzll »

آقا سلام عرض شد
برادر بيج بيج !
شما ميتوني آيدي خودت و به من بدي يه چند تا سوال خصوصي ازت بپرسم ؟
خيلي چاکرم اين انجمنتون هم خيلي خداس !!! :grin:
يا حق :)
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

درود بر دوست گرامي !

پست توسط Thunderclap »

llmzll نوشته شده:آقا سلام عرض شد
برادر بيج بيج !
شما ميتوني آيدي خودت و به من بدي يه چند تا سوال خصوصي ازت بپرسم ؟
خيلي چاکرم اين انجمنتون هم خيلي خداس !!! :grin:
يا حق :)

ممنون دوست من :)
برای پرسش در مورد چند پرسش خصوصی هم میتوانید از پیقام خصوصی ( PM ) فروم استفاده کنید ... بنده در خدمت شما هستم :)
ارسال پست

بازگشت به “PSP”