اخیرا یک سری تصاویر از سوی ازانس ای امنیتی روسیه انتشار یافت که به گفته خودشان نشان از برخورد یک یوفو با زمین در روسیه هست . هر چند هیچ کس صحت و سقم اونها رو تایید نکرد . ولی به هر حال من اونها رو ایجا قرار می دم
این عکسها خیلی وقت منتشر شده اند و توضیحی براشون پیدا نکردم. در روسیه هم تا حالا چند بار شاهد سقوط این اشیاء بوده ایم. به امید خدا تا چند روز دیگه در همین جا منعکس میکنم(اگه تکراری نباشه)
در مورد بشقاب پرنده ها بايد اين موضوع را در نظر داشت که
آلمان ها در زمان جنگ دوم جهاني توانستند هواپيما هاي بال مدور (که بشقاب پرنده هاي تمام عياري هستند) را بسازند.اين امر باعث مي شود بال هواپيما بسيار کوچکتر شود و نيروي برا يا ليفت فورس بيشتري حاصل گردد.تکنولوژي مذکور بعد از جنگ به دست متفقين افتاد و آن را گسترش دادند.
من تصوير هواپيماهاي بال مدور جديد را ديده ام. به تمام معنا بشقاب پرنده هستند.بسيار زيبا بسيار پيشرفته و بسيار عجيب گويي توسط فرا زميني ها طراحي شده اند.به زودي مطالبي از آنها را در سايت قرار مي دهم.
اما موضوع فرازميني ها و يوفو بسيار پيچيده تر مي نمايد.سعي مي کنم مطالب بيشتري در اين رابطه برايتان بگذارم.
يک چيز را خوب مي دانم. آمريکايي ها فيلم هاي تخيلي خود را بر اساس مطالب علمي مي سازند.در تمام فيلم ها موجودات فرازميني چهره اي داشتند که گمان مي کردم خيالي است اما بعد از ديدن تصاوير موجودات فرا زميني منتشر شده از پروژه راسول ( به زودي برايتان قرار مي دهم) متوجه شدم تمامشان نزديک به واقعيت است.
سريالي از شبکه 3 به نام عامل ناشناخته پخش مي شد. اميدوارم آن را ديده باشيد.تمام قسمت هاي آن درباره وقايع ماوراي ادراک بود.از جمله يوفوها. البته در ابتدا به مستند بودن موضوعات اشاره مي کرد.
و ديگر اينکه يوفو ها را به راحتي مي توان از هواپيماهاي جاسوسي تميز داد.
پرواز هاي جاسوسي خيلي محرمانه و بدون جلب توجه صورت مي گيرند.ماجراي پرنده هاي ناشناش در شمال ايران آن قدر متوالي و علني شده بود که افراد زيادي از آنها فيلم برداري کردند.به نظر شما اين ويژگي يک پرواز جاسوسي است؟
پرنده هاي جاسوسي به راحتي ديده يا شناسايي نمي شوند.
من در يک شب تابستاني توانستم با زيرکي يکي از آنها را مشاهده کنم.در ارتفاعي تقريبا پايين بدون هيچ گونه صدايي نگاهان نور دايره شکلي به اندازه قرص کامل ماه از بالاي سر من روشن شد و تا چند متر جلوتر دامه داشت.خيلي سريع با تمام استرسي که وجودم را برداشته بود جاييم را تغيير دادم تا اگر بار ديگر شروع به عکس برداري کرد آن را ببينم.
در آن موقع در يک موقعيت نظامي بودم و بدون شک مورد ديده شده هواپيماي بي سرنشين جاسوسي بود.اطلاعاتي که از اين نوع هواپيما ها داشتم بيشتر مرا مجاب مي کرد.
يکي ديگر از آشنايانم شبي در يک پرواز شناسايي ماموريت يافت يکي از آنها را منهدم کند.او مي گفت هر چه کرديم رادار هواپيما هيچ نيافت.
ديگر دوستم يکي از اين پرنده ها را در پدافند منهدم کرده بود.
هر سه اين موارد در نقاط حساس و استراتژيک رخ داده.
پس مي توان گفت : پرواز هواپيماي جاسوسي بر فراز خانه هاي شهري بيهوده و غير عاقلانه است و نبايد انتظار داشت کشوري هزينه هنگفت اين گونه عمليات ها را بپردازد.