بعد از ورود به سایت 3jam روی sign in کلیک کنید و در قسمت
( Do you have a password for the 3jam website? )
گزینه
( NO, I am new to the website (select this to sign up)
را انخاب کنید و روی Continue کلیک کنید بعد فورم مربوط را کامل کنید شماره موبایلتان را باید صحیح و به صورت 98910000000+ وارد کنید بعد از کلیک رو دکمه
sign me up
صفحه جدید باز شده کی از شما یک کد می خواهد . بعد از چند لحظه یک sms دریافت خواهید کرد که حاوی کد فعال سازه میباشد بعد از وارد کردن کد می توانید بدون محدودیت sms رایگان ارسال کنید .
البته با اينهمه حسن يه بدي هم داره چون با ايرانسل مشكل داره
[External Link Removed for Guests]
ارسال sms رايگان بدون محدوديت به هر كجاي دنيا
مدیران انجمن: MASTER, شوراي نظارت
-

- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
- تماس:
با سلام و خسته نباشيد خدمت جناب مديران و همه ي اعضا محترم
مدير محترم:
زماني كه من اين پست را ايجاد كردم استفاده از خدمات اين سايت كاملا رايگان بود و خودم به شخصه شبي 200 تا 400 اس ام اس رايگان با اين سايت ميفرستادم
(مثل سند تو آل ياهو)
ولي بعد از مدتي از رايگان به پولي تبديل شد و بايد يا كريديت ميخريدي يا هم با استفاده از كدهاي ضد ماشين كه درون عكس ها قرار ميگيرند اكانتتو رايگان شارژ ميكردي كه همون هم غير فعال شده و فقط با عضويت در facebook.com ميشه كرديت رايگان گرفت
اما با استفاده از گزينه ي سريع و بدون ثبت نام هم كه قبلا كد تاييد را 5 ثانيه اي ميفرستاد الان متوسط 15دقيقه طول ميكشه
نظر به اينكه اين سايت ديگه كارايي خودشو نداره از شما درخواست دارم اين تاپتيك رو حذف كرده يا حد اقل قفل كنيد تا من ديگر شرمنده دوستان نشوم
مدير محترم:
زماني كه من اين پست را ايجاد كردم استفاده از خدمات اين سايت كاملا رايگان بود و خودم به شخصه شبي 200 تا 400 اس ام اس رايگان با اين سايت ميفرستادم
(مثل سند تو آل ياهو)
ولي بعد از مدتي از رايگان به پولي تبديل شد و بايد يا كريديت ميخريدي يا هم با استفاده از كدهاي ضد ماشين كه درون عكس ها قرار ميگيرند اكانتتو رايگان شارژ ميكردي كه همون هم غير فعال شده و فقط با عضويت در facebook.com ميشه كرديت رايگان گرفت
اما با استفاده از گزينه ي سريع و بدون ثبت نام هم كه قبلا كد تاييد را 5 ثانيه اي ميفرستاد الان متوسط 15دقيقه طول ميكشه
نظر به اينكه اين سايت ديگه كارايي خودشو نداره از شما درخواست دارم اين تاپتيك رو حذف كرده يا حد اقل قفل كنيد تا من ديگر شرمنده دوستان نشوم