[External Link Removed for Guests]
و جالب ترین عکس که مربوط به نامه ای نوشته شده توسط یکی از اون هاست من اون جاهایی رو که تونستم بخونم رو معنی کردم:
من مینویسم نامه ای برای شما به عنوان کسی که جزو سرویس دریایی انگلیس هست کسی که به عراق فرستاده شد و قربانی سیاست ها ی بوش و قوانین بلر شد...
ما توسط نیروهای ایران پس از ورود به ابهای ایران دستگیر شدیم برای این قضیه من شدیدا متاسفم من فهمیدم که برای مردم ایران و سراسر منطقه انگلیس غیر قابل اعتماد هستیم.
ایرانی ها از هر لحاظ با من با احترام و دوستانه برخورد کردند و وسایل مورد نیاز را در اختیار ما گذاشتند ما برای این ممنونیم.
من معتقدم که ما باید الان عراق رو از نیروها تخلیه کنیم و بزاریم دوباره شهرشون رو بسازن و زندگی کنن.
من این نامه را برای ایرانیها نوشتم برای متاسف بودن از کارهایمان
در حالی که ما میبینیم و میشنویم از رفتارهای امریکا و انگلیس ها در زندان هایی مانند ابو قریب و دیگر زندان های عراق... در حالی که با ما اصلا صدمه زده نشد
و در اخر هم که خیلی نتونستم بفهمم نوشته شد که الان زمان اینکه ما در قانونمون تغییراتی ایجاد کنیم و وضعیت رو با برخورد مردم دیگه درست کنیم.
دوستان کمبود هارو به بزرگی خودشون ببخشند.

آنها هر کاري هم که بکنن ولي ما که مسلمانيم و ادعاي مسلماني داريم نبايد مثل آنها باشيم و اسير را اذيت کنيم .